Υπάρχει θέμα με το USB3 στο 1.4.4 και παίζει με χαμηλές ταχύτητες. Αν έχεις καλό δίκτυο δοκίμασε μέσω δικτύου.
Έριξα την παραγγελία με το κουπόνι, βγαίνουν τζάμπα τα μεταφορικά, για να δούμε τώρα πότε θα έρθει κι αν θα έχει τελωνείο...
Σε πόσο καιρό λέτε να το περιμένω;
Έχω να τους πω κάτι για τελωνείο ή τρόπο μεταφοράς;
Θενκς για το κουπόνι!![]()
Λίγα λεπτά μετά που το έβαλα πρώτη φορά στο ρεύμα,το σύνδεσα και με ethernet,δεν είχα αντιγράψει τίποτα.Περίεργο. Μήπως έχεις αντιγράψει κάτι στην εσωτερική μνήμη;
Στα Zidoo X8 και X10, με επιλογη HDMI LPCM multichannel, βγαζει παλι δικάναλο.
Δεν δοκιμασα με το τελυταιο 1.4.4 μεχρι στιγμής.
Με το deepcolor δεν βλεπω να ασχολουνται σε κανενα firm...:afro:
εχει μια εφαρμογη Mirror.μια φορα που την δοκιμασα επαιξε.1) το Zidoo X9S εχει chromecast?
το chromecast ειναι συσκευη.μηπως εννοεις googlechrome?
2) μπορούμε να στειλουμε βιντεο απο το youtube app και netflix app του smartphone μας; (οπως δηλαδή γίνεται με το google chromecast)
εχει μια εφαρμογη Mirror.μια φορα που την δοκιμασα επαιξε.
Προσπαθώ να βρω την ρύθμιση που αναφέρεις αλλά στο δικό μου kodi 17.3 στο βίντεο πρώτη επιλογή έχω την Αυτόματη αναπαραγωγή επόμενου βίντεο.ρυθμισεις>ρυθμισεις αναπαραγωγης>βιντεο η πρωτη επιλογη
καποιες συσκευες πχ το shield εχει ενσωματωμένο το chomecast
οπου ειναι ο πιο εύχρηστος τρόπος για να στειλεις video απο το youtube app και απο το netflix app του smartphone μας στην tv/projector (μεσω του shield)
δυστυχως ομως δεν υποστηρίζει το imdb app για τα trailer.
ψαχνω ενα mp που να κάνει τα παραπάνω, και να αναπαράγει σωστά mkv φτιαγμένα απο DVD (για να μπορώ να βάζω external srt), να εχει σωστο κλειδωμα NTSC/PAL (25/30Hz)
και να ειναι πιο οικονομικό απο το shield καθώς δεν χρειάζομαι τις δυνατότητες gaming που παρέχει το shield.
Όχι δεν το έχω.εχεις περασει το Apk απο Zidoo?
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/release-zdmc-17-1-beta-base-on-kodi17-1.4813/
γιατι εαν εχεις περασει το Kodi απο Playstore,σιγουρα δεν θα το βρεις.
...και για να λες Kodi 17.3-που μολις ειδα οτι γραφεις-εχεις περασεις του playstore και οχι την "πειραγμενη" εκδοση απο zidoo...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.