Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Παρατεταμένο πάτημα πάνω στην πηγή, επεξεργασια

το εκανα,αλλα παλι με παει σε αναζητηση πηγης,και δεν βρισκω πουθενα τις επιπλεον ρυθμισεις που προθετουμε ειδος υλικου!!

To new firmware θα ειναι σταθερο της προκοπης ή θα ειναι παλι beta με χιλια δυο bugs;

Δεν το γνωρίζω. Αν κάνεις factory reset, μάλλον ναι. Ελπίζω να βγάλουν σύντομα 17.3.

Δεν το γνωρίζω. Αν κάνεις factory reset, μάλλον ναι. Ελπίζω να βγάλουν σύντομα 17.3.

οπωσδηποτε update θελει και το zdmc γιατι δεν παιζει σωστα.
βεβαια εγω περισσοτερο σαν περιβαλλον το θελω παρα σαν πλειρ,αλλα αφου υπαρχει ας παιζει σωστα.

Μολις το δοκιμασα, κυριως σε αυτα που με ενδιαφερουν δλδ bd iso και bdmv με μενου.Δυστυχως καμια αλλαγη.....εξακολουθει να μην παιζει ενα 20% και απο το υπολοιπο 80% σε λιγα απο αυτα το μενου θα κολλησει σε καποιες λειτουργιες κλπ......Ελπιζω στο επομενο!

https://github.com/koying/SPMC/issues/936 κρυπτον 17.3 για οσους θελουν να το δοκιμασουν.... δεν βρηκα επιλογη για αναπαραγωγη με εξωτερικο player

το καλο ειναι με το νεο fw σταματησε να αναβοσβηνει η οθονη με ενεργοποιημενο το deep color.... και δεν ξερω τι κανανε αλλα επειδη δοκιμαζω παντα 2-3 ταινιες στανταρ αβαταρ τρανσφορμερ και το black whak down o ο ηχος μου φανηκε λιγο διαφορετικος,προς το καλυτερο βεβαια και με το zdmc και με τον blue ray player

απ`οσο προλαβα να δω

-οντως με το deepcolor στο auto δεν παρουσιαζει το προβλημα της μαυρης οθονης.
με την αναλυση στο auto,παλι δεν γυριζει μονο του σε 4K αναλυση.εδω ισως να φταιει το οτι ειναι επανω στο switch του av και βλεπει και τον προβολεα που ειναι 1080p.ειναι σβηστος βεβαια αλλα λεω μηπως.
-με usb 3.0 σκληρο δισκο στην αντιστοιχη θυρα,επισης λυθηκε το θεμα οπου το μηχανακι δεν ανοιγε μετα απο standby.
-διαμορφωση της sd card ως επεκταση της ενσωματωμενης,συνεχιζει να μην γινεται και μαλιστα μετα απο φορματ που της εκανα πριν λιγο εξαφανιστηκε..

αυτα εως τωρα..

Δημήτρη επειδή έχω μείνει στο kodi 16 προτιμάς το 17.1 παρόλα τα θεματάκια που έχει;

Sent from my iPad using Tapatalk

τωρα το συνηθισα το 17αρι και το 16αρι μου μοιαζει..πισωγυρισμα.
βεβαια εαν παιζεις με Kodi χωρις τον εξωτερικο πλειερ,κατσε οπως εισαι και περιμενε να διορθωσουν τo 17αρι.
εγω παιζω με τον εξωτερικο πλειερ οποτε δεν με καιει το πλειερ του kodi.

Beta-ξεbeta σημασία έχει να παίζει 'καλα'..
Λοιπόν;
Έχουμε σοβαρά θέματα;