Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Μισό λεπτό γιατί θα πηδηχτω από το παράθυρο.
Καταρχήν έχω παραλάβει το X8 αλλά γράφω εδώ γιατί ουσιαστικά είναι το ίδιο player.
Αν κατάλαβα καλά ο μόνος τρόπος για απροβλημάτιστο playback είναι η χρήση του εξωτερικού player?
Σε αυτή την περίπτωση βρε παιδιά δεν μπορώ ούτε online subtitle search να κανω. Σωστά?
Ουσιαστικά δηλαδή χάνω όλη την αξία του kodi.
Άσε που μου βγήκε η πίστη να βάλω smb share.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ποιος ειπε οτι δεν μπορεις να κανεις αναζητηση υποτιτλων? μια χαρα δουλευει η αναζητηση

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

ποιος ειπε οτι δεν μπορεις να κανεις αναζητηση υποτιτλων? μια χαρα δουλευει η αναζητηση
Ok το βρήκα. Και από που κατεβάζει? Μπορώ να το ελέγξω?

Τελικά πάλι δεν την γλυτώνω με 1 player. Θα κανω πιο σοβαρά test στον προβολέα κάποια στιγμή και θα επανέλθω. Προς το παρόν πάει κρεβατοκάμαρα.

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Τελικά πάλι δεν την γλυτώνω με 1 player. Θα κανω πιο σοβαρά test στον προβολέα κάποια στιγμή και θα επανέλθω. Προς το παρόν πάει κρεβατοκάμαρα.

γιατι?τι δεν σου αρεσε?

Προς το παρόν ότι με τον εξωτερικό player δεν μπορώ να επιλέξω υπηρεσία υπότιτλων και ότι στο streaming με τον kodi player (αναγκαστικά) δεν μπορώ να έχω σωστή κίνηση με pass through.
Με λίγα λόγια δεν τα κάνει όλα και συμφέρει. Ακόμη δεν έχω δοκιμάσει 3d, 4k κλπ...

γιατι να επιλεξεις κατι αλλο αφου τα βρισκει ολα.
και γιατι να παιξει με το kodi αφου το mediacenter δεν εχει κανενα προβλημα ουτε σε ηχο ουτε σε εικονα...??:HTEHETH63:

Γιατί θέλω να έχω περισσότερες επιλογές και το subtitles.gr έχει περισσότερους υπότιτλους για σειρές.
Αυτό με το mediacenter δεν το κατάλαβα... μπορώ να έχω exodus στο mediacenter;
Γενικα θελω να τα κάνω όλα από το kodi. Αυτό είναι και το νόημα ενός τέτοιου player. Διαφορετικά χρειάζομαι και άλλο player. Είναι θέμα αναγκών και για μένα το zidoo δεν είναι ένα για όλα player. Μακάρι να διορθωθούν τα προβλήματα και να γίνει

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

κατεβασε και κανε install την 17.3
εχω την εντυπωση οτι παει καλυτερα.

Την έχω βάλει από την πρώτη στιγμή. Δεν έχω προλάβει ακόμη να δοκιμάσω με passthrough τι γίνεται. Πάντως γενικά είναι πολύ ωραίο Player και επειδή το streaming δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου, ίσως με καλύψει και συνολικά. Την επόμενη εβδομάδα θα έχω περισσότερο χρόνο για δοκιμές.

Εχουν βγαλει απο το φορουμ τους τις εκδοσεις για download του external player?
Δεν τις βρίσκω και θυμάμαι παλιά υπήρχαν.

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Την έχω βάλει από την πρώτη στιγμή. Δεν έχω προλάβει ακόμη να δοκιμάσω με passthrough τι γίνεται. Πάντως γενικά είναι πολύ ωραίο Player και επειδή το streaming δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου, ίσως με καλύψει και συνολικά. Την επόμενη εβδομάδα θα έχω περισσότερο χρόνο για δοκιμές.

περναει κανονικα τα παντα χωρις προβλημα.

H cache memory (δεδομενα προσωρινης-κρυφης μνημης) ειναι στα 5 GB ! Εχω σχεδον εξαντλησει την μνημη των 8 gb . Να την διαγραψω ή θα μου δημιουργησει προβλημα?πχ στο zdmc ?μηπως εκει αποθηκευει τις πληροφοριες κλπ για τις ταινιες?κ πως εφτασε σε τετοιο νουμερο, πρπει να προσεχω κατι?ευχαριστω

H cache memory (δεδομενα προσωρινης-κρυφης μνημης) ειναι στα 5 GB ! Εχω σχεδον εξαντλησει την μνημη των 8 gb . Να την διαγραψω ή θα μου δημιουργησει προβλημα?πχ στο zdmc ?μηπως εκει αποθηκευει τις πληροφοριες κλπ για τις ταινιες?κ πως εφτασε σε τετοιο νουμερο, πρπει να προσεχω κατι?ευχαριστω

Ολα ενταξει.τα εσβησα κ κανενα προβλημα.επισης εβαλα κ το καινουργιο firmware το οποιο δεν δοκιμασα πολυ, αλλα οσον αφορα τους υποτιτλους ειναι οπως πριν, δηλαδη μια χαρα και στα bluray επειδη κατι ειχε ακουστει για προβλημα, λειτουργουν αψογα κ τωρα μπορεις να τους μετακινεις πανω κατν σε ποια θεση θες.αυτα!

Και σε τοπικά. Οτιδήποτε είναι στα 23,976 fps κάνει skip frames όταν είναι ενεργοποιημένο το passthrough και το "Sync playback to display" απενεργοποιημένο. Αν κάποιος δεν έχει πολυκάναλο setup, απλά ενεργοποιεί το "Sync playback to display" (η συγκεκριμένη επιλογή "σκοτώνει" το passthrough).

Που ειναι αυτη η επιλογη;