Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Περνα ενα παλαιοτερο (πχ 1.2.12) κανε 'factory reset' και ξαναπερνα αυτο που θες.
Μια και εχεις και το ΜΙ3 αλλα και το mecool M8s γιατι δεν δοκιμαζεις να ξαναπαιξεις το ιδιο εργο στην ιδια TV με τις ιδιες ρυθμισεις να δεις ποιο παιζει καλυτερα?

Λεω-το οτι δεν ειναι σωστο το Limited range 235 φαινεται ακομα και απο το μενου.ειναι ξεθωριασμενο ολο το περιβαλλον.
γενικα ειναι λαθος ρυθμιση και χανει καποιες πληροφοριες και διαβαθμισεις και για αυτο πιθανον να δημιουργουνται αυτα τα προβληματα.
τεστ εκανα με τον ενσωματωμενο player της τηλεορασης και παιζει πολυ καλυτερα απο το Zidoo.

Είχα θέμα κι εγώ με το range όταν ρυθμίσαμε προβολέα με τον Μανώλη. Θα σου πω τι τιμές έχουμε βάλει αύριο γιατί είμαι εκτός. Αν θυμάμαι καλά δεν αντιλαμβανόταν ο προβολέας αυτό που του στέλναμε από το player.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Είχα θέμα κι εγώ με το range όταν ρυθμίσαμε προβολέα με τον Μανώλη. Θα σου πω τι τιμές έχουμε βάλει αύριο γιατί είμαι εκτός. Αν θυμάμαι καλά δεν αντιλαμβανόταν ο προβολέας αυτό που του στέλναμε από το player.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

στο fullrange ειναι πολυ σκοτεινη στο Limited ειναι ξεθωριασμενη.
με την προηγουμεη εκδοση δεν ειχα κανενα προβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Λεω-το οτι δεν ειναι σωστο το Limited range 235 φαινεται ακομα και απο το μενου.ειναι ξεθωριασμενο ολο το περιβαλλον.
γενικα ειναι λαθος ρυθμιση και χανει καποιες πληροφοριες και διαβαθμισεις και για αυτο πιθανον να δημιουργουνται αυτα τα προβληματα.
τεστ εκανα με τον ενσωματωμενο player της τηλεορασης και παιζει πολυ καλυτερα απο το Zidoo.

Θα με ενδιεφερε να κανεις την συγκριση με το ταπεινο Mecool Pro+ και να μου πεις...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

με την πρωτη ευκαιρια θα το τεσταρω.

...Οκ αναμενω..
Γενικα παντως 'σωστες ρυθμισεις' ειναι οι 'ξεπλυμενες' ρυθμισεις.
Εγω τα εβαλα ολα στο AUTO ξεμπερδεψα εκτος του YCbCr 4:2:0
Βεβαι ισως να παιζει ρολο το οτι ΔΕΝ εχω tv 4K.
Χθες ειδα το Patriots Day σε 1080p το οποιο ηταν μια χαρα.
Δοκιμασα το ιδιο αρχειο σε 4Κ και ηταν ολη η ταινια σαν να ειχε ενα πεπλο, τελειως ατονη εικονα.
Το ιδιο θυμαμαι οτι σχολιασαν και αλλα παιδια με διαφορα players σε αλλο νημα.
Γενικα μαλλον στο 4Κ ακομα δεν εχουν καταληξει σε κατι standard και εχουμε ακομα δρομο αρκετο.... :BDGBDGB53:

Σε διαβεβαιώνω ότι τώρα παίζει σωστά παντως.
Ποιο λογισμικο φορας?

Last edited:
Εχθες παρελαβα το χ9s και προσεξα οτι το kodi (zdmc) ειναι το 16.1. Να μεινω σε αυτο η να βαλω την τελευταια εκδοση του, και απο που? Καπου διαβασα οτι το zdmc ειναι καταλληλα ρυθμισμενο για το TV box. Εκτος απο δικα μου βιντεο θα παρακολουθω ταινιες μεσα απο αυτο. Ευχαριστω εκ τον προτερον.

εαν θελεις να βλεπεις απο τον player του Kodi ασε αυτο.εαν θα παιζεις με τον εξωτερικο πλειερ(δηλαδη το mediacenter)βαλε το καινουργιο.

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Περνα ενα παλαιοτερο (πχ 1.2.12) κανε 'factory reset' και ξαναπερνα αυτο που θες.
Μια και εχεις και το ΜΙ3 αλλα και το mecool M8s γιατι δεν δοκιμαζεις να ξαναπαιξεις το ιδιο εργο στην ιδια TV με τις ιδιες ρυθμισεις να δεις ποιο παιζει καλυτερα?

Λεω-δεν μου περναει την 1.1.26 μεσω usb που βρηκα στην σελιδα τους.
μου λεει οτι ειναι παλαιοτερη και δεν μπορει να την περασει.

την βαζεις σε usb την κουμπωνεις σε μια απο της 2 θυρες usb κλεινεις το μηχανακι,μετα με μια οδοντογλυφιδα η βελονα την βαζεις :) πισω στην τρυπουλα που εχει και ανοιγεις το μηχανακι με το ον-οφ που εχει στην πισω πλευρα τησ συσκευης....και περιμενεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Λεω-δεν μου περναει την 1.1.26 μεσω usb που βρηκα στην σελιδα τους.
μου λεει οτι ειναι παλαιοτερη και δεν μπορει να την περασει.

ποιά 1.1.26 ψάχνεις ;

Αφού η 1.4.12 είναι η τελευταία. (23/8/2017)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

ποιά 1.1.26 ψάχνεις ;

Αφού η 1.4.12 είναι η τελευταία. (23/8/2017)

εαν δεις πιο πανω η τελευταια μου κανει νουμερα με το hdmi rage. και το color space.
με την προηγουμενη δεν ειχα κανενα προβλημα.

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Α καλά, με τρώει ο κ#λ#ς μου , μου φαίνεται.....

οχι βρε Τασο.μην το περνεις τοσο βαρια..
το μηχανακι παει πολυ καλα.απλα ειναι καποια θεματακια που τα εχουν κανει λιγο μπαχαλο οι κινεζοι.
με την προηγουμενη πηγαινε τρενο.μ@λ@κια που περασα την τελευταια.

Παιδιά παίζει κανένα app για smart phone να ελέγχουμε το μηχανάκι?

Το βράδυ που θα ανοίξω προβολέα θα σας γράψω τις ρυθμίσεις color space που καταλήξαμε με τον Μανώλη.