Και με το kodi γίνεται αυτό.Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με kodi. Θέλω σε πρωτη φάση να παίζω γρήγορα επιλέγοντας τα αρχεία μέσω του media center χωρίς εξώφυλλα κλπ
Τάκη το έχεις ρίξει στον προβολέα για 4Κ? Να μας πεις και για το HDR off αν κανει δουλειά. Σε μένα φαίνεται να κάνει.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και με το kodi γίνεται αυτό.
Μπορείς να συνδέσεις απευθειας στον προβολέα Και είτε να πάρεις ήχο με optical είτε να πάρεις ένα splitter που κυκλοφορεί και σου δίνει hd ήχο στον ενισχυτή και 4k στον προβολέα. Κανει 150 ευρω και μάλλον Δευτέρα θα το παραγγείλω. Διαβάζω στο avsforum ότι δουλευει μια χαρα.Δεν έχω 4Κ ενισχυτή οποτε δεν έχω δοκιμάσει να δω τι περνα στον προβολέα. Στην τηλεόραση κατευθείαν έδειχνε αλλα νταλον τα χρώματα όταν το έβαλα αλλα δεν ξέρω αν κάποια ρύθμιση ήταν λάθος.
Καλά αν μάθεις το kodi σε βλέπω με android παντού του χρόνουΕίμαι άσχετος από kodi. Πήγα να το ανοίξω και έπηξα, οποτε είπα να περιμένω να το ξαναδω με κανένα γνωστη.![]()

Καλά αν μάθεις το kodi σε βλέπω με android παντού του χρόνου
Μπορείς να συνδέσεις απευθειας στον προβολέα Και είτε να πάρεις ήχο με optical είτε να πάρεις ένα splitter που κυκλοφορεί και σου δίνει hd ήχο στον ενισχυτή και 4k στον προβολέα. Κανει 150 ευρω και μάλλον Δευτέρα θα το παραγγείλω. Διαβάζω στο avsforum ότι δουλευει μια χαρα.
http://www.avsforum.com/forum/showthread.php?t=2896225
To παρόν (υποστηριζόμενο) kodi add-on για Netflix είναι αυτό, αλλά παίζει μόνο σε kodi 18 (pre-alpha φάση).
Παίζει καταπληκτικά πάντως -- τουλάχιστον σε windows & libreelec x86 που έχω δοκιμάσει, και έως 1080p (αυτό το πακέτο έχω).
To καλό είναι πως παρακάμπτει τους περιορισμούς που έχει θέσει το netflix. Πχ στο μηχάνημά μου με win7 για να δω netflix 1080p θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω internet explorer (!).
Δεν ξέρω αν παρακάμπτει και τον περιορισμό σε sd που έχει το 95% των android boxes.
Προηγούμαι εγώ... Για σένα θα δούμε...![]()

Αυτο που εκανα εγω ειναι το εξης
1)Εγκατασταση του nfs server στον υπολογιστη. το βρισκεις εδω : https://www.hanewin.net/nfs-e.htm
2)κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο του προγραμματος και πατας run as administrator
3)πας στο exports, edit exports και πληκτρολογεις την θεση που ειναι ο φακελος που θελεις να κανεις share.πχ εαν η θεση c:\users\hp\downloads θα πληκτρολογησεις
c:\users\hp\downloads -public - name:NewMovies
αντι για new movies βαζεις οτι τιτλο θες εσυ και με τον οποιον θα εμφανιζεται στο zidoo.(εαν υπάρχει πρβλημα δοκιμασε να το πληκτρολογησεις με "" δηλ.
c:"\users\hp\downloads" -public - name:NewMovies
4)πατας save
5)πατας restart server.
6)πας στο zidoo και επιλεγεις το nfs αντι smb, και θα σου βρει αυτοματα την ip adress του nfs server.εαν δεν την βρει αυτοματα πας στην σαρωση κ την πληκτρολογεις εσυ (η ιip address ειναι αυτη του υπολογιστη σου).
Με τις oled έχει ένα θέμα από όσο λέει ο Δημήτρης. Για προβολέα σου είπα τι να βάλεις επιλογές.Να πω επίσης πως ότι και να κάνω, δεν μου περνά below black και above white. Δοκίμασα τα πάντα ακόμα και σε άμεση σύνδεση με την τηλεόραση η τον προβολέα. Τζίφος.
Με τις oled έχει ένα θέμα από όσο λέει ο Δημήτρης.
Στο auto hdmi range η φωτεινοτητα ειναι μια χαρα στο 32, δεν χρειαζεται να την αυξησω καθολου, εχω δει παρα πολλες ταινιες ετσι.
Στο limited παραμενει ιδια η φωτεινοτητα.
το deep color το εχω στο auto και δεν ειχα ποτε προβλημα να χανω την εικονα ή κατι αλλο ούτε μια φορα.
οι μπαρες ξεθωριαζουν οταν αυξησω την φωτεινοτητα πολυ και το auto kai sto limited hdmi range.
τα ιδια ακριβως ισχυουν κ για το zidoo x8 που το εχω σε lcd-led τηλεοραση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.