Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

μιλας και εσυ για lg oled 4k?
οχι-δεν εχω δοκιμασει με αλλο πλειερ ή καλωδιο,αλλα σιγουρα δεν ειχα θεμα με τις προγουμενες εκδοσεις στο hdmirange τουλαχιστον.

το 17.6 το περασα πριν λιγο.
παλι εχουμε κομπιασματα στην κινηση και τωρα δεν μου βλεπει καθολου δικτυο για να περασω τις πηγες του δικτυου..(smb).

Ο άνθρωπος γράφει για ‛led 4K’ και όχι για ‛Lg OLED 4k’...

To νέο zdmc 17.6 ζητάει επεγκατασταση του προηγούμενου όποτε πάρτε κανένα backup πιο μπροστά...
(Αλλά και να μην το βάλετε.,)

αρα και εσυ και ο Νεκταριος μιλατε για led.οχι για Oled..
εχουμε εντοπισει οτι θεμα υπαρχει με τις oled της lg και προσπαθουμε να καταλαβουμε τι μπορει να φταιει.

Δεν νομίζω πως έχει σχέση με τον τύπο της τηλεόρασης αφού και στην plasma και στον Jvc τα ίδια μου κάνει. Θα κάνω και άλλες δοκιμές πάντως.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Βλεπει κανεις συνδρομητικο Netflix hd για να (μου) πει εντυπωσεις; ειναι πραγματικο hd ή....;

Δεν νομίζω πως έχει σχέση με τον τύπο της τηλεόρασης αφού και στην plasma και στον Jvc τα ίδια μου κάνει. Θα κάνω και άλλες δοκιμές πάντως.
Δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδιασμους μεταξύ LG/Panasonic και Zidoo αλλα δεν περνάει με τίποτα BB/AW.
Το επόμενο βήμα είναι report στη Zidoo.

Παιδες αν πουλαει κανεις το zidoo x9s του ας μου πει γιατι ενδιαφερομαι

Δες στην προηγούμενη σελίδα το post του Corfu.

Βλεπει κανεις συνδρομητικο Netflix hd για να (μου) πει εντυπωσεις; ειναι πραγματικο hd ή....;

HD μόνο μέσω add-on στο Kodi. Και καλό είναι με το beta Leia που έχουν και στο forum της Zidoo. Το 18άρι θα μας λύσει αρκετά κάποια θέματα. Ελπίζω να το τρέξουν οι Κινέζοι το update στο 18 (του ZDMC)

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

HD μόνο μέσω add-on στο Kodi. Και καλό είναι με το beta Leia που έχουν και στο forum της Zidoo.

Το 18αρι απαιτείται για το Netflix add-on. Δεν παίζει καν σε 17.
Συγκεκριμένα απαιτείται μια συγκεκριμένη έκδοση της βιβλιοθήκης inputstream.adaptive που δεν είναι συμβατή με 17.
Επίσης σε Android δεν ξέρω καν αν παίζει. Λίγες αναφορές που έχω δει καθώς και στις συσκευές που έχω δεν παίζει.

Συντονιστές βοήθεια! Έκανα κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις και μαύρισαν τα πάντα.Πως μπορώ να το επαναφέρω στις αρχικές ρυθμίσεις?

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Το 18αρι απαιτείται για το Netflix add-on. Δεν παίζει καν σε 17.
Συγκεκριμένα απαιτείται μια συγκεκριμένη έκδοση της βιβλιοθήκης inputstream.adaptive που δεν είναι συμβατή με 17.
Επίσης σε Android δεν ξέρω καν αν παίζει. Λίγες αναφορές που έχω δει καθώς και στις συσκευές που έχω δεν παίζει.

Τόσο καλά.. Σε Windows πάντως με το Leia είναι εξαιρετικό. Πάλι σκαλώνουμε στα του android. :(

Πως γινεται στο x10 να παιζει εξαιρετικα netflix και στοx9s να αδυνατει?
Δεν ειναι εφαρμογη που κανεις εγκατασταση στο zidoo, ειναι addons που τα κανεις εγκατασταση στο kodi

Και φυσικα καπως ετσι κλεβουν τους κωδικους του νετφλιξ και βλεπουν καποια μυρια με τον λογαριασμο σου...