Μετα απο επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν παιζει neflix .Ti κανω ρε παιδια? Μου λεει η συσκεη δεν ειναι συμβατη με αυτη την εκδοση.
Δεν μπορω να συνδεθω με iMac με τιποτα. Μου λεει λαθος username/password με smb. Δοκιμασα και μια πατεντα μεσω terminal που βρηκα στο νετ αλλα τιποτα. Καμια βοηθεια; Εχει μπει καποιος απο το x9s στο mac να δει τα αρχεια;
Καλή Χρονια σε όλους.
Ρε παίδες, έχει κανεις πρόβλημα να μπει στα shared folders των Windows 10 μέσω SMB;
Έκανα μια καθαρή εγκατάσταση στο pc (είχε παλιά 7αρια) και οποτε πάω να μπω από το zidoo μέσω SMB μου βγάζει incorrect name/password.
Ακόλουθησα και τις οδηγίες εδώ, αλλα τζίφος.
Καμια ιδέα;
Στο share (folder) σου εφταξες νεο χρηστη με user+pass ?
Μήπως θέλει ενεργοποιήση το samba v1; Νομίζω είναι disable αν έχεις fall creators εκδοσή.Καλή Χρονια σε όλους.
Ρε παίδες, έχει κανεις πρόβλημα να μπει στα shared folders των Windows 10 μέσω SMB;
Έκανα μια καθαρή εγκατάσταση στο pc (είχε παλιά 7αρια) και οποτε πάω να μπω από το zidoo μέσω SMB μου βγάζει incorrect name/password.
Ακόλουθησα και τις οδηγίες εδώ, αλλα τζίφος.
Καμια ιδέα;
Μήπως θέλει ενεργοποιήση το samba v1; Νομίζω είναι disable αν έχεις fall creators εκδοσή.
Καλησπέρα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά...
Παίζει σε εσάς το neflix?
Το εγκατέστησα χειροκίνητα γιατί μέσω google play δεν το έβρισκε...
Μόλις πάω να το ανοίξω μου λέει η συσκευή δεν είναι συμβατή με αυτή την έκδοση.
Υπάρχει τρόπος να παίξει?
Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό το άρθρο. Είμαι έξω και δεν μπορώ να το δω σε PC αυτή τη στιγμή.
https://support.microsoft.com/en-us...-disable-smbv1-smbv2-and-smbv3-in-windows-and
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.