Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια. Νομίζω πως είχα ενεργοποιήσει το Smb.

Θα πας //ip zidoo/cgi-bin/luci/ και εκεί ανοίγει το περιβάλλον του OpenWRT (κωδικός root root). Στην καρτέλα Nas services θα βρεις επιλογές για samba, ftp, transmission, time machine κα. Ότι θέλεις εδώ είμαστε!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Θα πας //ip zidoo/cgi-bin/luci/ και εκεί ανοίγει το περιβάλλον του OpenWRT (κωδικός root root). Στην καρτέλα Nas services θα βρεις επιλογές για samba, ftp, transmission, time machine κα. Ότι θέλεις εδώ είμαστε!!

Thanks!

Σήμερα παρέλαβα κ εγώ το x9s κ μου έχει μέσα την έκδοση 1.4.12 δεν μου βγάζει κάποιο update πρέπει να το περάσω μόνος μου το 1.5.0 όπως κ το zdmc δεν το έχει κ αυτό πάλι να φανταστώ το περνάω μόνος.🤔

Σήμερα παρέλαβα κ εγώ το x9s κ μου έχει μέσα την έκδοση 1.4.12 δεν μου βγάζει κάποιο update πρέπει να το περάσω μόνος μου το 1.5.0 όπως κ το zdmc δεν το έχει κ αυτό πάλι να φανταστώ το περνάω μόνος.🤔

Καλορίζικο!
Μονος σου και τα δύο.
Ειναι ευκολη η διαδικασία.

Καλορίζικο!
Μονος σου και τα δύο.
Ειναι ευκολη η διαδικασία.

Καλησπέρα. Επειδή και εγώ παρέλαβα σήμερα (παραγγελία από gearbest 25/12), υπάρχει κάποιο link? Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Έχει περαστεί από την πρώτη μέρα. Μια χαρά

Έχει θέμα με τους υπότιτλους τους εξωτερικούς. Το έχω βάλει κι εγώ. Επίσης στο zdmc κάνει διάφορα κουφά. Οταν βρω χρόνο θα τα γραψω.
Δεν την προτείνω

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το θέμα με τους υπότιτλους δεν έχει φτιαχτεί. Το zdmc σε μένα δεν έχει πρόβλημα. Πάντως το έχω 10 μέρες με την (beta) 1.5 και δεν αντιμετώπισα κάποιο σοβαρό πρόβλημα

Και εγω με την beta του 1.5.0 ειμαι και δεν εχω προβληματα. Ταινιες με εξωτερικους υποτιτλους δεν βλεπω με το zdmc, προτιμω τον δικο του player. Εχει δοκιμασει καποιος bluetooth ακουστικο στο x9s? Εχω το plantronics explorer 10 και ενω το εμφανιζει στις συσκευες bluetooth και συνδεεται δεν εχω ηχο (απο ταινιες, μουσικη κ.τ.λ.) στο ακουστικο. Στο mini pc μου δουλευει κανονικα.

Παρόλο που χρησιμοποιώ το zdmc για περιήγηση, τις ταινίες, σειρές τα βλέπω όλα με τον εσωτερικό player της zidoo. Αν ο υπότιτλος δεν είναι σωστό UTF-8 παρουσιάζει προβλήματα, πχ χάνονται τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά εμφανίζονται όλοι μαζί κτλ.

Όταν λέτε player τού zidoo ποιον εννοείται; εγώ εχθές έπαιξα μέσο τού zdmc με εξωτερικό σκληρό και True hd και έπαιξε κομπλέ με εξωτερικούς υπότιτλους.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Παρόλο που χρησιμοποιώ το zdmc για περιήγηση, τις ταινίες, σειρές τα βλέπω όλα με τον εσωτερικό player της zidoo. Αν ο υπότιτλος δεν είναι σωστό UTF-8 παρουσιάζει προβλήματα, πχ χάνονται τα πρώτα δευτερόλεπτα μετά εμφανίζονται όλοι μαζί κτλ.

Αυτό ακριβώς

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγω εννοω απο την διαχειρηση αρχειων αν πας στο σημειο οπου εχεις περασει τις ταινιες, τις παιζει κατευθειαν απο εκει η απο την εφαρμογη theater κατι (δεν θυμαμαι ακριβως πως τη λεει).

Τις ταινίες και τις σειρές πως τις βλέπετε με τον εσωτερικό player; Τις κατεβάζετε σε κάποιο σκληρό και μετά από εκεί τις ανοίγετε με τον εσωτερικό; Και αν ναι πως τις κατεβάζετε; Μέσω zdmc ή με άλλο τρόπο; Γιατί απλά να μη στριμάρετε ότι θέλετε να δείτε; Λόγω εξόδου ήχου;

Sent from my iPad using Tapatalk

τις κατεβαζω και η θα τις βαλω στο nas που εχω και θα τις στριμαρω απο εκει η αντιγραφη σε σκληρο δισκο και αφου συνδεσω τον δισκο στο zidoo τις βλεπω με τον εσωτερικο player (και οχι με το kodi δεν με βολευει).