Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δεν είναι θέμα υπολογιστικής ισχύος αλλά software. Όπως είπα, τα τελευταία egreat το κάνουν σωστά (αν είναι και το H10 μέσα είσαι στην κατηγορία του κατοστάρικου). Ακόμη και στο 600x3D, με το κουμπάκι Menu σου επέτρεπε να επιλέξεις το stream. Αν έβλεπες πχ stream ίδιο με τη διάρκεια της ταινίας και το επέλεγες, το έπαιζε σωστά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά το wreck-it-ralph. Βέβαια δεν δούλευε με όλα τα δισκάκια το κόλπο.

αντε να δουμε...:afro:

To Θέμα είναι ότι είναι BETA και η τελική!!!

ΟΛΑ τα fw της zidoo είναι ‛BETA’ (πλην ενός) και έχουν πονηρο λόγο που το κάνουν..
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την τελευταία επίσημη v2.0.15 -αν θέλεις- χωρίς κανένα προβλημα.

Ρε παίδες, γιατί το X10 έχει μείνει ακόμα στην έκδοση 1.4.12???
Προσπαθησα να μπω στο forum της zidoo αλλα φαίνεται πεσμένο...
Τάκη πιθανον να ήταν κάτι το προσωρινό.
Υπάρχει κανονικότατα από την πρώτη στιγμή
http://forum.zidoo.tv/index.php?thr...ersion-for-zidoo-x10-release.8042/#post-38168

Κοιτά μια μάτια τι γράφουν εκεί..
Δεν βλέπω κάτι ‛ανησυχητικο’ όποτε ‛μπουμπουνα το’ και πες μας 😇

Καλησπερα σε ολους. Πριν λιγες μερες σταματησα να εχω ηχο απο το zidoo. Ειναι συνδεμενο στον ενισχυτη με οπτικη οπου την δοκιμασα και στην τηλεοραση και δεν επαιζε..οπτικη λεω θα ειναι.
Σημερα εβαλα καινουργιο καλωδιο αλλα τζιφος..παει ο νους σας πουθενα?

Καλησπερα σε ολους. Πριν λιγες μερες σταματησα να εχω ηχο απο το zidoo. Ειναι συνδεμενο στον ενισχυτη με οπτικη οπου την δοκιμασα και στην τηλεοραση και δεν επαιζε..οπτικη λεω θα ειναι.
Σημερα εβαλα καινουργιο καλωδιο αλλα τζιφος..παει ο νους σας πουθενα?

πηγαινε στις ρυθμισεις ηχου και δεν μηπως εχει αλλαξει κατι απο εκει.
αλλιως κανε εαν reboot μπας και στρωσει.

Τσεκαρα ρυθμισεις,ολα raw. Δεν τις ειχα πειραξει κιολας για καιρο.
Εγω αλλο φοβαμαι..την ειχα βγαλει την οπτικη πριν λιγο καιρο,και οταν την ξαναβαλα δεν το δουλεψα το zidoo για καμια βδομαδα..οταν πηγα να το δουλεψω μετα εγινε η σιωπη.
Και ο ενισχυτης δεν δειχνει να παιρνει σημα..πχ. βαζω ταινια και στην οθονη του δεν βγαζει dts η' dd..να μας αφησε χρονους η εισοδος της οπτικης στο zidoo? Με ευλαβεια το εβγαλα-εβαλα.
Reboot Δημητρη εννοεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο το μενου?

Τσεκαρα ρυθμισεις,ολα raw. Δεν τις ειχα πειραξει κιολας για καιρο.
Εγω αλλο φοβαμαι..την ειχα βγαλει την οπτικη πριν λιγο καιρο,και οταν την ξαναβαλα δεν το δουλεψα το zidoo για καμια βδομαδα..οταν πηγα να το δουλεψω μετα εγινε η σιωπη.
Και ο ενισχυτης δεν δειχνει να παιρνει σημα..πχ. βαζω ταινια και στην οθονη του δεν βγαζει dts η' dd..να μας αφησε χρονους η εισοδος της οπτικης στο zidoo? Με ευλαβεια το εβγαλα-εβαλα.
Reboot Δημητρη εννοεις επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων απο το μενου?

οχι-εννοω την επιλογη reboot που βγαινει οταν πατας στιγμιαια το Poweroff.
τωρα εαν ειναι ολα ενταξει απο ρυθμισεις και στο κανει και μετα το reboot,θα πας αναγκαστικα σε επαναφορα..

Προς το τέλος κάνει αρκετά νερά. Βάλε να δεις τα τελευταία 15 λεπτά. 3D ISO, σωστά;

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Για πείτε το Coco που κολλάει να δοκιμάσω με το Himedia? Βαριέμαι να δω όλη την ταινία :p

απο την αρχη..
με το που φευγει αυτο το πραματακι που πηδαει πανω στο Pixar και μπαινει στην ταινια κανει το πρωτο κοψιματακι και ξεκλειδωνει στιγμιαια ο ενισχυτης.
καπακι εχει και αλλο κοψιμο με το που ξεκιναει την περιγραφη ο πιτσιρικας.

Δεν γινετε..θα σαλταρω! Βρηκα το μανουαλ του ενισχυτη και λεει οτι στην εισοδο BD παιρνει σημα μονο hdmi και οντως ετσι δειχνει..συνεχεια αναβοσβηνει η ενδειξη.
Στην τηλεοραση που δοκιμασα την οπτικη παιζει κανονικα,επιλεγης Ο1 στην εισοδο tv και ολα οκ.
Στην εισοδο bd ομως δεν μπορεις να επιλεξεις κατι αλλο απο hdmi..εγω ομως πως ακουγα τοσοοο καιρο τον ηχο μια χαρα με την εισοδο bd στον ενισχυτη???:furious3:

Ακυρο! Στην εισοδο tv ηταν και η' ως δια μαγειας ξαναδουλεψε η' παθαινω μικρα υπουλα εγκεφαλικα και το χανω σιγα-σιγα!
Τρεχω στους γιατρους!!
Ευχαριστω για την προσπαθεια παιδια!

Το Λοιπόν.

Πρώτα πέρασα το καινούριο firmware στο zidoo.
Από ότι θυμάμαι στο zdmc είχα βάλει κάτι addons και ταινίες στο Library. Αυτά χάθηκαν με το update. Δεν με ενδιαφέρει απλά το αναφέρω.
Επίσης από ότι είδα έχουν προεγκαταστήσει και το kodi.
To quasar πλέον παίζει (πρέπει να ήταν το θέμα με τα ports που διόρθωσαν).
Δυστυχώς δεν μπορώ να το έχω ως all around player λόγο του ότι δεν υπάρχει audio passthrough στο kodi και ούτε auto frame rate (πράγματα τα οποία έχει το himedia). Το χρησιμοποιώ πλέον σαν απλό media player στον προβολέα.

Δοκίμασα το coco (Coco.2017.UHD.BluRay.2160p.TrueHD.Atmos.7.1.HEVC.REMUX) με το zidoo και δεν είδα πουθενά κόλλημα, ούτε στην αρχή ούτε στο τέλος. Το παίζει μια χαρά. Δεν ξέρω όμως αν έχει σημασία ότι επέλεξα το απλό DTS σαν audio καθώς δεν έχω ενισχυτή που περνάει 4Κ και έχω το zidoo απευθείας στην τηλεόραση και από κει με οπτική στον ενισχυτή. Μπορώ να το δοκιμάσω και με τον ΤrueHD ήχο στον προβολέα όπου εκεί έχω ότι χρειάζεται αλλά όχι τώρα.
Με το himedia δεν δοκίμασα καν καθώς δεν είδα κάποιο πρόβλημα με το zidoo.
Για δοκιμάστε να αλλάξετε ήχο μήπως φταίει αυτό.

Edit: Να αναφέρω επίσης ότι όλα αυτά μέσω δικτύου χιλιαρίου