Με το καινουργιο firmware χειροτερεψαν καποια bluray menu.δεν τα παιζει καθολου ενω πριν ηταν μια χαρα.εαν για καποιον ειναι σημαντικο ας μεινει στην 1.4.12.
Το Λοιπόν.
Πρώτα πέρασα το καινούριο firmware στο zidoo.
Από ότι θυμάμαι στο zdmc είχα βάλει κάτι addons και ταινίες στο Library. Αυτά χάθηκαν με το update. Δεν με ενδιαφέρει απλά το αναφέρω.
Επίσης από ότι είδα έχουν προεγκαταστήσει και το kodi.
To quasar πλέον παίζει (πρέπει να ήταν το θέμα με τα ports που διόρθωσαν).
Δυστυχώς δεν μπορώ να το έχω ως all around player λόγο του ότι δεν υπάρχει audio passthrough στο kodi και ούτε auto frame rate (πράγματα τα οποία έχει το himedia). Το χρησιμοποιώ πλέον σαν απλό media player στον προβολέα.
Δοκίμασα το coco (Coco.2017.UHD.BluRay.2160p.TrueHD.Atmos.7.1.HEVC.REMUX) με το zidoo και δεν είδα πουθενά κόλλημα, ούτε στην αρχή ούτε στο τέλος. Το παίζει μια χαρά. Δεν ξέρω όμως αν έχει σημασία ότι επέλεξα το απλό DTS σαν audio καθώς δεν έχω ενισχυτή που περνάει 4Κ και έχω το zidoo απευθείας στην τηλεόραση και από κει με οπτική στον ενισχυτή. Μπορώ να το δοκιμάσω και με τον ΤrueHD ήχο στον προβολέα όπου εκεί έχω ότι χρειάζεται αλλά όχι τώρα.
Με το himedia δεν δοκίμασα καν καθώς δεν είδα κάποιο πρόβλημα με το zidoo.
Για δοκιμάστε να αλλάξετε ήχο μήπως φταίει αυτό.
Edit: Να αναφέρω επίσης ότι όλα αυτά μέσω δικτύου χιλιαρίου
χμμ..εμενα το εκανε σε ολα τα format ηχου.
ειπες περασες το τελευταιο 2.0.15?
να διορθωσαν κακτι σε αυτο γιατι εγω φοραω το 2.0.5
Περιμενουμε και savva...
Για το coco ούτε και εγώ θυμάμαι να είχα θεμα..αλλά να συμφωνήσουμε ακριβώς για ποιο αρχείο μιλάμε ώστε να έχουμε κοινή βάση..
(Το zdmc δεν έχει audio passthrough?, αν και έχω καιρό πολύ να το χρησιμοποιήσω αλλά θυμάμαι..
)
Coco.2017.2160p.BluRay.REMUX.HEVC.TrueHD.7.1.Atmos-FGT(42.29 GB)
με firmware 2.0.5
Αν το ήξερα θα είχα δοκιμάσει πριν κάνω το update. Τώρα πάει.
Ρε παιδια σας παιζει το quasar στο zdmc; Εδω και καποια firmware δεν μου εμφανιζει πηγες απο τορρεντ για να δω οτιδηποτε...
Ρε παιδια σας παιζει το quasar στο zdmc; Εδω και καποια firmware δεν μου εμφανιζει πηγες απο τορρεντ για να δω οτιδηποτε...
τι ειναι το quasar ρε παιδια..??
Έχεις κάποιον οδηγό για το πώς γίνεται αυτό?Streaming μέσω torrent. Ουσιαστικά διαλέγεις torrent αρχείο (από ενσωματωμένο plugin που σου βρίσκει διαθέσιμα torrents για το περιεχόμενο που θες), κι αυτό αρχίζει να κατεβαίνει στο box σου ενώ ταυτόχρονα ξεκινάει και η προβολή χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις να κατέβει όλο. Κάποια στιγμή βέβαια κατεβαίνει ολόκληρο και αν θες το κρατάς ή το σβήνεις (λογικά αυτό κάνεις λόγο περιορισμένου χώρου στο box). Μπορείς βέβαια να κοτσάρεις πάνω και ένα δίσκο με sata μόνο όμως (όχι USB) και να κατεβάζεις εκεί οπότε αυξάνεται όσο θες ο χώρος σου για τα torrents.
Η ποιότητα εικόνας είναι αυτή που λέει και το αρχείο που κατεβάζεις καθώς δεν στριμάρεις από το Internet αλλά από το torrent που κατεβαίνει στο box.
Αυτό είναι το επίσημο site
https://quasar.surge.sh/
Αν δεν ξέρετε ποια version να κατεβάσετε επιλέξτε Universal και το βρίσκει μόνο του το Kodi.
Στη συνέχεια αν κάνετε ένα search στο google θα βρείτε πως γίνεται εγκατάσταση. Είναι πολύ απλή. Όπως βάζεις και κάθε άλλο addon.
Καλό αλλά δεν παίζει στο version που είσαιελα ρεεε..!!καλο.....!!:SFGSFGSF:
Καλό αλλά δεν παίζει στο version που είσαι
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.