Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ο Νεκτάριος από ότι βλέπω παίζει με remuxed αρχείο. Εσύ Δημήτρη με ISO σε μορφή BDMV. Το πρόβλημα σου είπα ποιο είναι, το seamless branching. Μην παιδεύεσαι άδικα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε switch, setup κλπ. Το πρόβλημα είναι το x9s.

Ο Νεκτάριος από ότι βλέπω παίζει με remuxed αρχείο. Εσύ Δημήτρη με ISO σε μορφή BDMV. Το πρόβλημα σου είπα ποιο είναι, το seamless branching. Μην παιδεύεσαι άδικα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε switch, setup κλπ. Το πρόβλημα είναι το x9s.

τωρα θυμηθηκα οτι ειχα κατεβασει και το remux,πιθανον το ιδιο με του Νεκταριου και εκανε το ιδιο πραγμα.
καπου το αναφερω λιγο πιο πισω..

εδω τελευταιο μηνυμα.

Παιδιά τα zidoo δεν κάνουν για auto frame rate + hd audio passthrough μέσω zdmc/kodi.

Αντιθέτως τo Hidemia q10pro τα κάνει όλα αυτά και προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις και launch τον Player της himedia μέσα από το kodi.

Για μένα το μηχανάκι είναι ανώτερο και σε εικόνα και σε ευκολία λόγο kodi.

Τέλος off topic :p

ετσι κι αλλιως auto frame δεν εχει ουτε το zdmc.
αλλα αφου παραμενει η μη υποστηριξη HD audio ακυρο..

Έχει Auto Frame Rate το ZDMC. Αν θυμάμαι καλά Adjust Display Refresh Rate->ON. Με το ZDMC 17 όμως έχασαν το ομαλό playback στα 23,976, δεν γνωρίζω γιατί με αποτέλεσμα να υπάρχουν skipped frames.

Παιδιά τα zidoo δεν κάνουν για auto frame rate + hd audio passthrough μέσω zdmc/kodi.

Αντιθέτως τo Hidemia q10pro τα κάνει όλα αυτά και προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις και launch τον Player της himedia μέσα από το kodi.

Για μένα το μηχανάκι είναι ανώτερο και σε εικόνα και σε ευκολία λόγο kodi.

Τέλος off topic :p

Όλα όσα αναφέρεις τα κάνει και το ZDMC (auto frame rate, HD audio passthrought, launch Zidoo player μέσα από το ZDMC ως external player)

θυμιστε μου λιγακι γιατι δεν μπορω να το βρω στο παρων thread...εαν θελω να γυρισω με ασφάλεια απο την 2.0.15 στην 1.4.12 μπορω και πως?
ευχαριστω

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Έχει Auto Frame Rate το ZDMC. Αν θυμάμαι καλά Adjust Display Refresh Rate->ON. Με το ZDMC 17 όμως έχασαν το ομαλό playback στα 23,976, δεν γνωρίζω γιατί με αποτέλεσμα να υπάρχουν skipped frames.

Όλα όσα αναφέρεις τα κάνει και το ZDMC (auto frame rate, HD audio passthrought, launch Zidoo player μέσα από το ZDMC ως external player)
Τίποτα από όλα αυτά δεν κάνει το zdmc χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην κίνηση. Τα έχεις δοκιμάσει?
Όσο για το launch του external player μέσα από zdmc κι αυτό πολλές φορές κρασάρει άσε που πάει να ανοίξει τα streams του quasar με τον external. Με το himedia όλα αυτά δουλεύουν απρόσκοπτα. Γυρίσει αυτόματα σε εσωτερικό player Όταν χρειάζεται.
Καμία σχέση η μια υλοποίηση με την άλλη.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έγραψα και παραπάνω ότι πρόβλημα υπάρχει στα 23,976 όταν παίζεις με passthrough. Σε όλα τα άλλα δεν έχει πρόβλημα και δεν είχε πρόβλημα και το ZDMC 16 σε καμία συχνότητα. Μια χαρά έπαιζε χωρίς θέματα τουλάχιστον η τελευταία version. Τα κρασαρίσματα επίσης έχουν λυθεί από μια version και μετά. Δεν ξέρω αν ξαναέσπασαν κάτι αλλά όσο το έχω δουλέψει τον τελευταίο καιρό παίζει μια χαρά με τον external. Quasar δεν χρησιμοποιώ καθώς παίζω με Real Debrid.

εγω δεν εχω βρει στο zdmc 17.6 πουθενα auto frame rate ..

Έγραψα και παραπάνω ότι πρόβλημα υπάρχει στα 23,976 όταν παίζεις με passthrough. Σε όλα τα άλλα δεν έχει πρόβλημα και δεν είχε πρόβλημα και το ZDMC 16 σε καμία συχνότητα. Μια χαρά έπαιζε χωρίς θέματα τουλάχιστον η τελευταία version. Τα κρασαρίσματα επίσης έχουν λυθεί από μια version και μετά. Δεν ξέρω αν ξαναέσπασαν κάτι αλλά όσο το έχω δουλέψει τον τελευταίο καιρό παίζει μια χαρά με τον external. Quasar δεν χρησιμοποιώ καθώς παίζω με Real Debrid.

Δεν λέω κάτι διαφορετικό. Επειδή όλο το υλικό που βλέπουμε είναι 23,976 τότε είναι σαν να είναι άχρηστο το zdmc αν θέλεις passthrough. Οπότε ποια είναι όλα τα άλλα? Δεν μένει και τίποτα.
Οπότε το ZDMC είναι ένα απλό περιτύλιγμα του external. Με Real Debrid έχεις ανοιχτό το passthrough? Streaming δεν κάνεις αν κατάλαβα καλά? Πως το κάνεις? Κάθε φορά πας και εναλλάσσεις Player από τα settings?
Όλα αυτά δουλεύουν στο q10, οπότε δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης. Σύγκριση υπάρχει μόνο αν συγκρίνουμε τα μηχανάκια ως απλά media players και σε ποιότητα εικόνας (για το τελευταίο θα έχω πιο εμπεριστατωμένη άποψη σήμερα που θα κάνουμε με ένα φίλο συγκριτικό).

Επειδή μας διαβάζει τόσος κόσμος καλό είναι να γράφουμε και τα αρνητικά. Εγώ έχω στην κατοχή μου και τα δύο Players και θα τα κρατήσω και τα δύο γιατί έχω δύο διαφορετικούς χώρους προβολής. Από κει και πέρα, λέω ότι βλέπω.

Υπερβολικός είσαι. Ασφαλώς υπάρχει και υλικό σε άλλα fps. Real Debrid χρησιμοποιώ για οτιδήποτε δεν έχει HD audio, σειρές και ταινίες της ξεπέτας. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα έχοντας την επιλογή sync to display ενεργοποιημένη καθώς παίζει άριστα στα 23,976. Για ISO, Remux κλπ παίζω απευθείας με τον player της Zidoo που είναι εύκολα από τους καλύτερους που υπάρχουν.

Κριτική έχω κάνει μπόλικη και αρνητική, είμαι από τους γκρινιάρηδες του θέματος. Θέλω όμως και να βοηθάω τους άλλους και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν εδώ μέσα. Το ίδιο ισχύει και για το forum της Zidoo. Το βασικό είναι να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Υπερβολικός είσαι. Ασφαλώς υπάρχει και υλικό σε άλλα fps. Real Debrid χρησιμοποιώ για οτιδήποτε δεν έχει HD audio, σειρές και ταινίες της ξεπέτας. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα έχοντας την επιλογή sync to display ενεργοποιημένη καθώς παίζει άριστα στα 23,976. Για ISO, Remux κλπ παίζω απευθείας με τον player της Zidoo που είναι εύκολα από τους καλύτερους που υπάρχουν.

Κριτική έχω κάνει μπόλικη και αρνητική, είμαι από τους γκρινιάρηδες του θέματος. Θέλω όμως και να βοηθάω τους άλλους και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν εδώ μέσα. Το ίδιο ισχύει και για το forum της Zidoo. Το βασικό είναι να μην τα μηδενίζουμε όλα.

Αγαπητέ τίποτα δεν μηδενίζουμε. Απλά μερικοί δεν μπορούμε να κάνουμε υποχωρήσεις. Πως να το κάνουμε τώρα?
Υπάρχουν μηχανάκια πολύ καλύτερα από το zidoo για streaming και προβολή τοπικών αρχείων μέσω kodi.
Ο καθένας με τις προτεραιότητες του.
Εμένα μια χαρά μου κάνει για τον προβολέα που βλέπω μόνο ταινίες από το δίκτυο.
Για το σαλόνι όμως που θέλω και streaming και audio passthrough και ταινίες από το δίκτυο το zidoo δεν κάνει.

Υ.Γ. (sync to display = αντίο audio passthrough - για όσους δεν γνωρίζουν το γράφω)

Εγώ προτείνω το zidoo μόνο για αρχεία που έχουμε στο σπίτι μας.

Streaming releases με HD Audio πόσο συχνά βρίσκεις; Οι νέες σειρές δεν έχουν, παλαιότερες σειρές από BD συνήθως βγαίνουν με DD ή DTS, ταινίες με Remux δεν βγαίνουν ούτε καν σε RD με κάποιες εξαιρέσεις που πετσοκόβουν το bitrate στην εικόνα. Αν είναι να κάνω stream remux, προτιμώ εναλλακτικό τρόπο. H Zidoo το x9s το έχει κάνει release ως media player όχι ως media center. Το είχε αναφέρει και ο mirror στο forum τους.

Δεν λέμε ότι δεν υπάρχουν καλύτερα αλλά ως media player είναι εξαιρετικό μηχανάκι.