Ο Νεκτάριος από ότι βλέπω παίζει με remuxed αρχείο. Εσύ Δημήτρη με ISO σε μορφή BDMV. Το πρόβλημα σου είπα ποιο είναι, το seamless branching. Μην παιδεύεσαι άδικα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σε switch, setup κλπ. Το πρόβλημα είναι το x9s.
Αν θυμάμαι καλά auto frame rate και HD audio passthrough.
ετσι κι αλλιως auto frame δεν εχει ουτε το zdmc.
αλλα αφου παραμενει η μη υποστηριξη HD audio ακυρο..
ετσι κι αλλιως auto frame δεν εχει ουτε το zdmc.
αλλα αφου παραμενει η μη υποστηριξη HD audio ακυρο..
Παιδιά τα zidoo δεν κάνουν για auto frame rate + hd audio passthrough μέσω zdmc/kodi.
Αντιθέτως τo Hidemia q10pro τα κάνει όλα αυτά και προσφέρει τη δυνατότητα να κάνεις και launch τον Player της himedia μέσα από το kodi.
Για μένα το μηχανάκι είναι ανώτερο και σε εικόνα και σε ευκολία λόγο kodi.
Τέλος off topic![]()
Με το Coco τι έγινε? Έβγαλες άκρη?
Τίποτα από όλα αυτά δεν κάνει το zdmc χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην κίνηση. Τα έχεις δοκιμάσει?Έχει Auto Frame Rate το ZDMC. Αν θυμάμαι καλά Adjust Display Refresh Rate->ON. Με το ZDMC 17 όμως έχασαν το ομαλό playback στα 23,976, δεν γνωρίζω γιατί με αποτέλεσμα να υπάρχουν skipped frames.
Όλα όσα αναφέρεις τα κάνει και το ZDMC (auto frame rate, HD audio passthrought, launch Zidoo player μέσα από το ZDMC ως external player)
Έχει Auto Frame Rate το ZDMC. Αν θυμάμαι καλά Adjust Display Refresh Rate->ON. Με το ZDMC 17 όμως έχασαν το ομαλό playback στα 23,976, δεν γνωρίζω γιατί με αποτέλεσμα να υπάρχουν skipped frames.
Όλα όσα αναφέρεις τα κάνει και το ZDMC (auto frame rate, HD audio passthrought, launch Zidoo player μέσα από το ZDMC ως external player)
Settings->Videos->Adjust Display Refresh Rate
Έγραψα και παραπάνω ότι πρόβλημα υπάρχει στα 23,976 όταν παίζεις με passthrough. Σε όλα τα άλλα δεν έχει πρόβλημα και δεν είχε πρόβλημα και το ZDMC 16 σε καμία συχνότητα. Μια χαρά έπαιζε χωρίς θέματα τουλάχιστον η τελευταία version. Τα κρασαρίσματα επίσης έχουν λυθεί από μια version και μετά. Δεν ξέρω αν ξαναέσπασαν κάτι αλλά όσο το έχω δουλέψει τον τελευταίο καιρό παίζει μια χαρά με τον external. Quasar δεν χρησιμοποιώ καθώς παίζω με Real Debrid.
Υπερβολικός είσαι. Ασφαλώς υπάρχει και υλικό σε άλλα fps. Real Debrid χρησιμοποιώ για οτιδήποτε δεν έχει HD audio, σειρές και ταινίες της ξεπέτας. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα έχοντας την επιλογή sync to display ενεργοποιημένη καθώς παίζει άριστα στα 23,976. Για ISO, Remux κλπ παίζω απευθείας με τον player της Zidoo που είναι εύκολα από τους καλύτερους που υπάρχουν.
Κριτική έχω κάνει μπόλικη και αρνητική, είμαι από τους γκρινιάρηδες του θέματος. Θέλω όμως και να βοηθάω τους άλλους και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν εδώ μέσα. Το ίδιο ισχύει και για το forum της Zidoo. Το βασικό είναι να μην τα μηδενίζουμε όλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.