Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Στο καινούριο HomeTheater διορθώνεις πολύ πιο εύκολα τις αστοχίες στην αναζήτηση αλλά αν χρειαστεί να κάνεις rescan πάλι λάθος θα τις βρεί και φτου κι απ´ την αρχή. Σε μεγάλες συλλογές είναι σπαστικό.

την έπαθα εχθές και φτου και απ την αρχή.αλλά στις ρυθμίσεις έχει δυνατότητα backup kai επαναφοράς .χρησιμοποίησέ τα.

Δεν το έχω πάρει χαμπάρι, θα το ψάξω και θα το ενεργοποιήσω γιατί με γλυτώνει από αρκετό μπελά. :a0210:

Εγώ σώθηκα με το backup γιατι έχω καμιά 500αρια BD - 4kBD rips. Επαναφέρεις με restore και τα βάζει όπως ακριβώς τα έσωσες τελευταία φορά. Ακόμα και να διαγράψεις τη βάση όλη την επαναφέρει κανονικά!

Αυτο το smart ειναι ειναι φοβερό για ytube, είναι ίδιο με την εφαρμογη της lgc7 και λειτουργει άνετα με το απλό remote.

Μάγκες καλημέρα. Δοκίμασε κανείς να συνδέσει USB ακουστικά στο μηχανάκι; Και αν έχετε κάποιος από εσάς σε τι mode καναλιών παίζει, 2.0 .... 5.1 .... 7.1 (τα 5.1 - 7.1 έστω και virtual). Πχ βλέπω το Logitech G933 που γράφει μέσα στο manual για wireless home theater. https://www.logitech.com/assets/55393/logitech-g933-artemis-spectrum.pdf Αναρωτιέμαι αν θα έπαιζαν...

OK το έβαλα.
Εγκατέστησα την 4Κ All versions έκδοση αλλά δεν έχει εικόνα κανένα βίντεο. Μόνο ήχο.

Την ψιλιάστηκα την δουλειά και έβαλα την ανάλυση του zidoo καρφωτά στα 1080p/50 και παίζουν μια χαρά τα βιντέκια τώρα.

Την είχα στο auto όπου έβγαζε 4Κ.

Περίεργο....

Εσείς περιμένετε ότι σκοτώνονται να λύσουν τα διαφορά bugs και να πάμε κάποια στιγμή και σε nougat και αυτοί
με ανάρτηση τους στο fb την ίδια ώρα:

«badminton activities in June»
155ovw6.jpg

Αυτό εξηγεί ‛πολλα’ φαντάζομαι .. 🤭😂

Πιστεύω πως αυτός με τη ρακέτα ψηλά στην ομαδική φωτό λύνει το πρόβλημα του banding. Το νιώθω :p