4 σελίδες για gaming, στο thread του Zidoo...
αυτό το έχουμε δει πολλές φορες οτι δεν ισχυεί.
επίσης να προσθέσω κάτι απο εμπειρία με φίλους gamers που έδιναν (τωρα σταμάτησαν) 600+ για κάρτα γραφικών.
σίγουρα ειχαν καλύτερα γραφικά απο το αντίστοιχο playstation τις εποχής ή xbox, αλλα πέρα οτι έδιναν ενα σκασμό λεφτά μετα απο 1-2-3 χρόνια δεν μπορούσαν να παίξουν το νέο παιχνίδι που ήθελαν, οποτε άντε παλι απο την αρχή για νέο pc 1000-2000 και μάλιστα έπαιζαν σε οθόνες 23-27". Προσωπικά, δεν γνωρισα κάποιο να εχει 50-55" πάνω στο γραφειο του ή pc για games στο σαλόνι, αφού η μεγάλη tv συνήθως ήταν όλης της οικογένειας.
Αντιθέτως τα game consoles σου κάνουν την ζωή ευκολότερη, δεν ψάχνεις καθε λίγο για drivers και αναβαθμίσεις, τα συνδέεις σε μεγάλη tv (ok και τα pc το ίδιο αλλα ειναι διαφορετική η ευκολία) ενω σου έχουν εξασφαλισμένο οτι θα μπορεις να παίξεις όλους τους τίτλους games χωρις να πρεπει να αγοράζεις κάθε 1-2 χρόνια και νέα κάρτα γραφικών. Μόνο αν θέλεις συγκεκριμένα games που δεν υπάρχουν στις κονσόλες αξίζει ενα αθόρυβο gaming pc. Αν κάποιος θέλει, αγόραζει και τις 3 κοσνόλες (xbox, playstation, nitendo) για να έχει ευρύτερη γκάμα παιχνιδιών, λογικά θα του βγει το ίδιο ή και φθηνότερο απο ενα καλό αθόρυβο gaming pc.
Οι hi end που αναζητούν τα λίγο καλύτερα γραφικά, θα πρεπει να έχουν συνεχώς το χέρι βαθιά στην τσέπη και να αναβαθμίζουν/αλλάζουν συνεχώς pc, έχοντας λιγότερες ώρες για να παίζουν games. αντίστοιχα και με όσους αναζητούν την καλύτερη εικόνα και ήχο, βλέπωντας λιγότερες ταινίες.
Μάγκες αν έχετε blu ray player με HDMI-in (όπως εγώ OPPO UDP-203) και περάσει το σήμα του Zidoo από τον επεξεργαστή του blu ray player θα πάθετε πλάκα με την ποιότητα εικόνας. Στην ουσία είναι σαν να βλέπεις τα πάντα από το blu ray player με το zidoo να κάνει τη δουλειά του media-streaming-server. Είναι must!!!
Σε όλες τις αναλύσεις!!! Εδώ είναι το μεγαλείο του επεξεργαστή και όχι μόνο για θέματα scaler αλλα και επεξεργασία εικόνας hdr, sdr, contrast etc.....
Κοιτά, δεν το ανέβασαν αυτοί επίσημα.. το ανέβασε κάποιος με πρόσβαση στην ομάδα ανάπτυξης του λογισμικού.. αλλά ‛επισημα’ ακόμα δεν ...αν δεν ειναι σιγουροι για κατι πως αφηνουν και ποσταρουν fw? δεν θα επρεπε να τα σβηνουν?
Εγώ που έχω αρχίσει και τα σκαλίζω, βλέπω πως το 2.1.14 είναι ακόμη στο φόρουμ ως beta version, παρότι έχουν περάσει 4 μήνες από την εμφάνιση του .. στην επίσημη ιστοσελίδα δεν το έχουν καν.... οπότε τι θεωρείται ως επίσημη κυκλοφορία και ως πότε πρέπει να περιμένει κανείς ?
Χθες που προσπαθούσα να βάλω το color deep στο αυτόματο, ( by default είναι στο off ενώ υπάρχουν επιλογές για 10 και 12 bit) το μηχανάκι τα έφτυνε, κολλούσε για ώρες και χρειάσθηκαν δύο hard reset για να έρθει...
Οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα:
Τους μισούς σκληρούς δεν τους γνωρίζει... Ευτυχώς έχω αρκετούς και θα παίζω με αυτούς που δουλεύουν, πριν γίνουν τα νεύρα μου κρόσσια... Βέβαια, αυτό σημαίνει πολύτιμες ώρες γράψε σβήσε φορμαρε, αλλά τέλος πάντων...
Η εικόνα είναι κατώτερη από το φθηνότερο H6 pro. Το δε τηλεκοντρόλ του τελευταίου είναι 10 κλάσεις ανώτερο από το χ9. Όπως ακριβώς τα είχε πει ο φίλος Jimitsis.
Μιας και δεν είχα feedback για το θέμα του auto frame rate κάνω ακόμη δοκιμές χωρίς να έχω βγάλει άκρη...
Stuttering ή όπως στο διάολο το λένε έχω δει σε αρκετές περιπτώσεις...
Αυτά
Έρρωσθε, ιδιαίτερα ο φίλος auter που τον κακοκάρδισα...
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.