Είναι γνωστό bug ότι δεν αποθηκεύεται η επιλογή να τα ταξινομεί με το όνομα και πάντα τα ταξινομεί με το μέγεθος;![]()
Γεια σας , παιδιά η εφαρμογή ο καιρός ξαφνικά δεν μου δουλεύει, μου ζητάει συνέχεια νέα πόλη, αλλά μετά τίποτα! πως μπορώ να το κάνω να ξαναδουλέψει παιδιά μου άρεσε η εφαρμογή τα φωτα σας;!
Ευχαριστώ πολύ, δούλεψε.Αφού πας στο Viewport και ρυθμίσεις List και Name, μην πατήσεις ΟΚ, ή κλείσιμο εργασιών,
πάτα το return μέχρι να βρεθείς στην αρχική οθόνη.
Εκεί, πας στην εφαργογή Power και διαλέγεις Reboot.
Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κρατήσει έτσι τις ρυθμίσεις.
Έχει τα θεματάκια του, αλλά τι να κάνουμε.
Ίσως επανέλθει μόνος του ο καιρός, μου έχει τύχει κάποια φορά και μένα.
Είναι όντως εθιστική εφαρμογή: ωραίες φωτογραφίες, ταχύτητα, θερμοκρασία και διεύθυνση ανέμου, ορατότητα, πίεση, υγρασία, θερμοκρασία...
ένα σωρό χρήσιμες και άχρηστες πληροφορίες που σε καθηλώνουν.
Με το τελευταίο επίσημο fw εκεί που παίζει την οποιαδήποτε ταινία σταματάει, κάνει stop και πρέπει να ξαναπατήσεις το play για να ξαναπαίξει εκεί που σταμάτησε. Το έχει κάνει σε κάποιον? Να ξαναπάμε στην προηγούμενη 2.01.34?
Με το τελευταίο επίσημο fw εκεί που παίζει την οποιαδήποτε ταινία σταματάει, κάνει stop και πρέπει να ξαναπατήσεις το play για να ξαναπαίξει εκεί που σταμάτησε. Το έχει κάνει σε κάποιον? Να ξαναπάμε στην προηγούμενη 2.01.34?
Έχω το egreat a5 αλλά δεν παίζει τα 4k webrip έχει πρόβλημα με τις μαύρες μπαρες. Το zidoo έχει το ίδιο πρόβλημα. Πάντως το egreat παίζει τέλεια τα bluray menu
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.