Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δεν πήρα καμία απάντηση σ´αυτό και υποθέτω οτι δεν έχει τύχει σε κανέναν άλλον παρόμοιο πρόβλημα.
Επειδή ψάχνωντας και πειραματιζόμενος βρήκα τη λύση τη γράφω εδώ μήπως και βοηθηθεί και κάποιος άλλος.
Τη λύση λοιπόν τη βρήκα αλλάζοντας στο search από TVDB σε TMDB κι όλα είναι μια χαρά. Περίεργο βέβαια για τηλεοπτοκή σειρά αλλά σ´εμένα έτσι δούλεψε.

Μόνο με πειραματισμό βρίσκει τη λύση κανείς σε αυτό το μηχάμηνα (αν υπάρχει, βέβαια).
Αισθάνομαι έτοιμος να προσληφθώ στο τμήμα Έρευνας του Ινστιτούτου Παστέρ.

Μπορεί κάποιος να μου πει όταν αλλάζουμε την ανάλυση αν βγάζει κάποιο άλλο μενού επιβεβαίωσης της επιλογής μας;

Αν είμαι δυνατό και screenshot θα βοηθούσε.
Ευχαριστώ
2f7764045e0875c9e81c1a7eb8c2c9c9.jpg

Σου βγάζει αυτή την οθόνη και μέσα σε 6 δευτερόλεπτα πρέπει να επιβεβαιώσεις, αλλιώς κρατά την παλιά.
Δηλαδή, θέλει να πατήσεις αριστερά και Ο.Κ.
P1000004.jpg

Μόνο με πειραματισμό βρίσκει τη λύση κανείς σε αυτό το μηχάμηνα (αν υπάρχει, βέβαια).
Αισθάνομαι έτοιμος να προσληφθώ στο τμήμα Έρευνας του Ινστιτούτου Παστέρ.

Σου βγάζει αυτή την οθόνη και μέσα σε 6 δευτερόλεπτα πρέπει να επιβεβαιώσεις, αλλιώς κρατά την παλιά.
Δηλαδή, θέλει να πατήσεις αριστερά και Ο.Κ.
View attachment 159229
Ο προβολέας μου αργεί να κλειδώσει και δεν βλέπω το παραπάνω μήνυμα.
Τώρα μπορώ να το κάνω στα τυφλά.
Ευχαριστώ.

Να υποθέσω ότι δεν μου δείχνει ανάλυση πάνω απο 1080p στις ρυθμίσεις λόγω ότι η τηλεόραση είναι full HD ???
Το zidoo το έχω συνδέει με hdmi με τον av και απο κει με την τηλεόραση...

Δεν είχα τι να κάνω -μέχρι να πάει 10 και να δω ποδόσφαιρο- και είπα να μπω μια βόλτα στο λατρευτό forum της Zidoo.
Εκεί, είδα ότι μιλάγανε για ένα νέο firmware (το οποίο φυσικά δε βρίσκεται στο επίσημο site της Zidoo, αλλά στο ρωσικό φόρουμ...).
'Οπως προείπα, δεν είχα τι να κάνω και το έβαλα.
Λένε ότι φτιάχνει αυτά:

System
1. Optimize Openwrt;
2. Optimize system stability;

Timed shutdown
1. Optimize the shutdown menu option;

File manager
1. Increase the player switches;

Music
1. Optimize matching accuracy;
2. Optimize stability;
3. Optimize SACD matching and increase info file matching;
4. Increase album matching function;
6. Optimize album information analysis;

Picture manager
1. Optimize the slideshow to select the background music function;

Poster wall
1. Solve the problem to be abnormal;
2. Optimize poster matching accuracy;

Quick settings
1. Increase page turning key definition settings;
2. Add timing key definition settings;

Local player
1. Increase the number key to define the time to play.

Όποιος θέλει το έχει εδώ.
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/new-firmware-v2-1-22-version-for-zidoo-x9s-release.45016/page-11
Αυτά για το Optimize matching accuracy στο Music τα ακούω βερεσέ!:grandpa:

Mπορεις στο zidoo (κατευθειαν η μεσω kodi ) να παιζεις τα αρχεια με ενα εξωτερικο player οπως ο mpc-hc ?

Καλημερα σας επειδή οι σελίδες του τοπικ ειναι στο 393 ειναι αδυνατο να διαβαστουν όλες
Θα ήθελα να μου επιτρέψετε να σας ρωτήσω τα εξης

1) αν το ZIDOO Χ9S διαβάζει τα ISO αρχεια που προέκυψαν με το ΙmgBurn απο DVD kai BlueRay δισκακια
2) Δεδομένου οτι μπορεις να το παραγγείλεις απο Γερμανια 103 ευρω ... θα το συστηνατε σαν αξιόπιστο player μεχρι 200 ευρω ??

Ευχαριστω προκαταβολικα για όποια απάντηση

Eχω το MEDE8ER MED600X και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αλλα χρειαζομαι και ενα δευτερο για το εξοχικο μεχρι το ανωτερο 200 ευρω
τι εχετε να μου προτεινετε ..?

iso διαβαζει σιγουρα γιατι παιζω 3D iso εγω με το μηχανημα, εχω το X10 αλλα στην ουσια το ιδιο ειναι.

..........

παιδια το geekbuying ειναι αξιόπιστο site για αγορές ?? ξερει κανεις ??

https://www.geekbuying.com/item/ZIDOO-X9S-Realtek-RTD1295-Android-6-0-OpenWRT-NAS--TV-BOX-380607.html

Έχω κάνει 2016-2017 5 αγορές από το geekbuying και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Κι αφού είναι από το Γερμανικό του υποκατάστημα δεν θα έχεις πρόβλημα με τελωνείο κ.λ

Σας ευχαριστω πολύ για την αμεση ανταποκριση

Εκτος απο αυτο εχω άλλη αξιόπιστη λύση στα λεφτα αυτα ... με αναγνωση ISO αρχεια ..?

παιδια το geekbuying ειναι αξιόπιστο site για αγορές ?? ξερει κανεις ??

https://www.geekbuying.com/item/ZIDOO-X9S-Realtek-RTD1295-Android-6-0-OpenWRT-NAS--TV-BOX-380607.html

Καλησπέρα, εδώ και λίγο καιρό έχουν βάλει και αποστολή με prepaid με DHL από Κίνα μέσω του e-shop τους στο Ali express. Δυστυχώς όμως έχουν μόνο το καινούργιο το Z9S και όχι το Ζ9Χ...

https://zidoo.aliexpress.com/store/...tml?spm=a2g1y.12024536.pcShopHead_6186554.1_0

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δεν νομίζω...

Η συγκεκριμένη επιλογή που έβγαλε (χωρίς να την έχω δοκιμάσει προσωπικά ακόμα..) λέει ότι αφορά συγκεκριμένα προϊόντα και ότι σου στέλνουν το προϊόν κούριερ με προπληρωμένα τα τέλη & επιβαρυνσεις τελωνείου..
ΔΕΝ έχει σχέση με ‛κανονική αποστολη’ της DHL όπου θα περάσεις σιγουρα τελωνείο.

(Τουλάχιστον αυτό έλεγε το mail που μου έστειλαν πριν λίγες μέρες, μένει να το δουμε ..)

167,82 βγαίνει με prepaid από Κίνα το Z9s, και ναι είναι προπληρωμένο το τελωνείο και το έχεις σε 12 μέρες μαξ, όπως ισχυρίζονται.

Έχουμε νέο λογισμικό το fw: v2.1.25

“Since v2.1.24 changes
System
1. Optimized system stability.

Launcher
1.Fixed occasional no focal spot problem of User Interface

Home Theater
1.Added function that loading external devices automatically and automatic scanning switch .
2. Fixed the problem that the post wall will match failed when stopped scanning manually.
3.Added Focus looping function of left navigation list in setting interface
4.Added Blu-ray navigation select box for match-failed movies
5 Changed some UI of device interface
6. Fixed the invalid automatic update of background
7. Added function that importing previous setting after date cleared
8.Fixed possible program exception error caused by cancel collection.
9.Optimized searching way that the post wall will continue matching by first letter, and will show the movie with high matching degree first
10.Fixed virtual Key Layout of searching interface.
11.Fixed date no update when NFO matched films rematched to be TMDB films .
12.Fixed invalidation problem of INFO key and POP key in third layout of main interface.
13.Fixed the black line showed in the right part of the too long headline in second layout of main interface.
14.Optimized matching accuracy of post wall
15.Optimized interface display of main interface’ left pane .

Music
1.Optimized accuracy of matching .
2.Optimized stability .
3.Optimized SACD matching and added matching of info files.
4.Added matching function of album.
6.Optimized analysis of album related information.
7. Optimized music player stability
8. Optimized date analysis.

Quick setting
1. Added function of locking resolution
2. Added 1080P23 and 4K23 resolution options
3.Added play modes setting .

Player
1.Added function that when showing video information the movie will continue playing.

Blu-Ray Navigation
1. Optimized accuracy of Blu-Ray Navigation

HDMI IN
1.Added sustaining record function when HDMI output turned off.“

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Καλημερα
Φοβερη υποστηριξη,μπραβο στους Κινεζους τους βγαζω το καπελο
Και vfm μηχανημα και συνεχη υποστηριξη σε 3 χρονια σχεδον μοντελο λυνοντας σχεδον ολα τα firmware προβληματα που παρουσιαζει

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Παιδες πιο apk ειναι καταλληλο για το zidoo x9s?
αυτο που ειναι για android tv δε δουλευει