Ζημιά σε τροφοδοτικό Furutech ADL GT40

Re: Ζημιά σε τροφοδοτικό Furutech ADL GT40 ADL Esprit

Οχι παιδια εχει γινει μπερδεμα με τον τιτλο που εχει βαλει κατα λαθος ο διαχειριστης..
ΔΕΝ εχω το esprit, το γραφω και πιο πανω, ΕΧΩ το usb dac furutech adl gt 40.

Μην σας μπερδευει ο τιτλος, τον τιτλο τον εχουν αλλαξει οι διαχειριστες γιατι αλλαξαν το νημα κατηγορια και αλλαξαν και τιτλο.

Τα χαρακτηριστικα που θελω να εχει ο ac adaptor ειναι
PRI:230v-240v-50Hz-50ma
SEC:9v-500ma max:4.50VA
Συγγνώμη, δικό μου το λάθος. Άλλαξα τον τίτλο του νήματος κατά τη μεταφορά, ώστε να λάβεις περισσότερη βοήθεια από τους φίλους μας.

Με παρέσυρε η σχετική σελίδα της Furutech, που έχει και τις δύο συσκευές με ενιαίο τίτλο, χωρίς ν' αντιληφθώ, ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές.

Εν πάση περιπτώσει διορθώθηκε....

Συνεχίστε παρακαλώ! :smile:

Re: Ζημιά σε τροφοδοτικό Furutech ADL GT40 ADL Esprit

Τότε ότι σου είπε ο AUDIOLYTIC, παίρνεις έναν καλό μετασχηματιστής 9V (καλύτερα να είναι πάνω από 1watt, για να εργάζεται ξεκούραστα) το βάζεις σε ένα κουτί, και είσαι έτοιμος... αν δεν μπορείς μόνος σου υπάρχουν εδώ παιδιά που θα σου το φτιάξουν με πολύ λογική τιμή...

Αυτός ο τρόπος είναι ο καλύτερος και θα έχεις σίγουρα και βελτίωση στον ήχο σου.
Χρήστο (και όποιος άλλος), ποιός απ' τους δύο θα έκανε καλύτερα;
http://gr.rsdelivers.com/product/nu...ansformer-toroidal-15va-2x9v-o-p/2238465.aspx (στα 0,83A)
http://gr.rsdelivers.com/product/nu...ansformer-toroidal-30va-2x9v-o-p/2238522.aspx (στα 1,67A)
Οι συγκεκριμένοι έιναι μεν λίγο τσουχτεροί αλλά πολύ καλοί (υπάρχουν και φτηνότεροι).

jgavaris, αφού σου χάλασε ο wall-wart μετασχηματιστής σου και δεδομένης της ποιότητας του furutech, είναι ευκαιρία να αναβαθμίσεις με μια τέτοια λύση. Έχω φτιάξει τέτοιο τροφοδοτικό (12V) για δικό μου μηχανάκι, ανεβαίνοντας από τα 0,5Α του μαμίσιου στα 1,25Α και είχε διαφορά. Είναι πολύ απλό, αν έχεις όρεξη προχώρα το.

Last edited:
Δεν ξέρω τους συγκεκριμένους... θα έλεγα όμως τον μεγαλύτερο σίγουρα.

Και οι δυο κανουν.Ο μεγαλος δεν βλαπτει αλλα και ο πιο μικρος μια χαρα (υπερ)καλυπτει τις αναγκες του μηχανηματος.

Asveste1157, εχω ορεξη αλλα ΔΕΝ ξερω απο τετοια παραγματα. Να παραγγειλω εναν απο τους 2 και να το παω σε καποιον ηλεκτρολογο? Θα μου το φτιαξει? Πως???, τι????
Να ανοιξω καινουριο νημα στην κατηγορια DYI που προτεινε ο Chris?
Τι να κανω?

Και οι δυο τους βγάζουν 2 εξόδους απ' το δευτερεύον.
Απ' τον μεγαλύτερο δλδ μπορείς να πάρεις είτε μία των 1,67Α είτε δύο των 0,83A (στα 9V πάντα).

Asveste1157, εχω ορεξη αλλα ΔΕΝ ξερω απο τετοια παραγματα. Να παραγγειλω εναν απο τους 2 και να το παω σε καποιον ηλεκτρολογο? Θα μου το φτιαξει? Πως???, τι????
Να ανοιξω καινουριο νημα στην κατηγορια DYI που προτεινε ο Chris?
Τι να κανω?

Παρε οποιον αποφασισεις, παρε και ενα πλαστικο κουτι απο diy καταστημα και βρες καποιον να σου κανει τις καλωδιωσεις εσωτερικα του κουτιου και θα ειναι μια χαρα.