Συγγνώμη, δικό μου το λάθος. Άλλαξα τον τίτλο του νήματος κατά τη μεταφορά, ώστε να λάβεις περισσότερη βοήθεια από τους φίλους μας.Οχι παιδια εχει γινει μπερδεμα με τον τιτλο που εχει βαλει κατα λαθος ο διαχειριστης..
ΔΕΝ εχω το esprit, το γραφω και πιο πανω, ΕΧΩ το usb dac furutech adl gt 40.
Μην σας μπερδευει ο τιτλος, τον τιτλο τον εχουν αλλαξει οι διαχειριστες γιατι αλλαξαν το νημα κατηγορια και αλλαξαν και τιτλο.
Τα χαρακτηριστικα που θελω να εχει ο ac adaptor ειναι
PRI:230v-240v-50Hz-50ma
SEC:9v-500ma max:4.50VA
Χρήστο (και όποιος άλλος), ποιός απ' τους δύο θα έκανε καλύτερα;Τότε ότι σου είπε ο AUDIOLYTIC, παίρνεις έναν καλό μετασχηματιστής 9V (καλύτερα να είναι πάνω από 1watt, για να εργάζεται ξεκούραστα) το βάζεις σε ένα κουτί, και είσαι έτοιμος... αν δεν μπορείς μόνος σου υπάρχουν εδώ παιδιά που θα σου το φτιάξουν με πολύ λογική τιμή...
Αυτός ο τρόπος είναι ο καλύτερος και θα έχεις σίγουρα και βελτίωση στον ήχο σου.
Asveste1157, εχω ορεξη αλλα ΔΕΝ ξερω απο τετοια παραγματα. Να παραγγειλω εναν απο τους 2 και να το παω σε καποιον ηλεκτρολογο? Θα μου το φτιαξει? Πως???, τι????
Να ανοιξω καινουριο νημα στην κατηγορια DYI που προτεινε ο Chris?
Τι να κανω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.