τι εννοεις οταν εκανες restore η update πιο απο τα δυο εκανες γαιτι παιζει σημαντικο ρολο πριν κανεις χρηση με το Ziphone...
έκανα restore αλλά μετά μου έβγαλε ένα άλλο μήνυμα που έλεγε ότι θα κάνει update και πάτησα ΟΚ
Τώρα δεν βγάζει καθόλου το iphone στο itunes
πραγματικά έχω ανάγκη βοήθεια
Ξέρει κανείς αν παίζουν κανονικά τα ελληνικά σε 1.1.4. Δεν έχω κατεβάσει τα πακέτα του Media Web γιατί είχα διαβάσει σε άλλο forum ότι είχαν πρόβλημα και με το 1.1.3. Το δικό μου iPhone ήταν μαμά 1.1.3, το αναβάθμισα σε 1.1.4 και μετά χρησιμοποίησα το ziphone. Thanks in advance
Για restore στα windows πατας shift + restore για Mac πατας option + restore
ξανακανε restore και δοκιμασε το ziphone 2.5 και οχι το ziphone 2.5C γιατι στο νεοτερο version του ziphone εχουν παρουσιαστει καποια προβληματα απο οτι διαβαζω...
Επειδή δοκίμασα με το Ziphone 2.5c σε Vista και κόλλησε τρελά με αποτέλεσμα τώρα να κάνω recovery στο Vaio, μήπως μπορεί να μου στείλει κάποις link για τις εκδόσεις 2.3 και 2.5 για να τα χρησιμοποιήσω σε ΧΡ.
Ευχαριστώ
Νικόλας
Nicolis ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου, όπως πάντα δίνεις λύσεις. Επειδή απο το s/n κατάλαβα οτι έχω την 1.1.3 αυτό σημαίνει οτι έχω και τον καινουργιο bootloader?
Διάβασα κάπου οτι για να αποφύγω να κάνω downgrade στον bootloader, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω και την έκδοση 2.3 του Ziphone.
Θέλω να σε ρωτήσω εάν προτείνεις να κάνω την διαδiκασία με το Ziphone ή με το eZiphone μιας που είμαι και εντελώς άσχετος.
Ευχαριστώ
Νικόλας
ξανα κατεβαστο εχει γινει νεο update ναι δουλευει και στιν 1.1.4 κανε πρωτα update το τηλεφωνω σου..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.