Ziphone

Εγω εκανα restore και update την 1.1.4 δυο φορες.και μετα το ziphone
Το modem firmware ειναι τωρα 04.04.05_ g... δεν εχω κανενα προβλημα,ολα οκ.

For all users of Ziphone read that what wrote in ziphone.org site:

ZiPhone 2.5 is now on download site for
you all to enjoy.
I decided to release it for everyone since MANY
are helping supporting sponsors.
And it would not have been fair to them.
I suggest you to do a restore to 1.1.4
not an update. Because installer keeps old
installed apps in it's cache and you would have problems.
Hoping people at nullriver software resolve that soon.
After restore to 1.1.4, just use "ziphone -Z Y" or the first
button on GUI versions.

Have fun !
And thanks to everyone for supporting and caring!

Stay tuned ! More interesting things are coming up on this site!

Namaste!
Zibri.

Απάντηση: Re: πρόβλημα με restore

έκανα restore αλλά μετά μου έβγαλε ένα άλλο μήνυμα που έλεγε ότι θα κάνει update και πάτησα ΟΚ
Τώρα δεν βγάζει καθόλου το iphone στο itunes

πραγματικά έχω ανάγκη βοήθεια

τι εννοεις οταν εκανες restore η update πιο απο τα δυο εκανες γαιτι παιζει σημαντικο ρολο πριν κανεις χρηση με το Ziphone...

Re: Απάντηση: Re: πρόβλημα με restore

έκανα restore αλλά μετά μου έβγαλε ένα άλλο μήνυμα που έλεγε ότι θα κάνει update και πάτησα ΟΚ
Τώρα δεν βγάζει καθόλου το iphone στο itunes

πραγματικά έχω ανάγκη βοήθεια

Για restore στα windows πατας shift + restore για Mac πατας option + restore
ξανακανε restore και δοκιμασε το ziphone 2.5 και οχι το ziphone 2.5C γιατι στο νεοτερο version του ziphone εχουν παρουσιαστει καποια προβληματα απο οτι διαβαζω...

Ξέρει κανείς αν παίζουν κανονικά τα ελληνικά σε 1.1.4. Δεν έχω κατεβάσει τα πακέτα του Media Web γιατί είχα διαβάσει σε άλλο forum ότι είχαν πρόβλημα και με το 1.1.3. Το δικό μου iPhone ήταν μαμά 1.1.3, το αναβάθμισα σε 1.1.4 και μετά χρησιμοποίησα το ziphone. Thanks in advance

Ξέρει κανείς αν παίζουν κανονικά τα ελληνικά σε 1.1.4. Δεν έχω κατεβάσει τα πακέτα του Media Web γιατί είχα διαβάσει σε άλλο forum ότι είχαν πρόβλημα και με το 1.1.3. Το δικό μου iPhone ήταν μαμά 1.1.3, το αναβάθμισα σε 1.1.4 και μετά χρησιμοποίησα το ziphone. Thanks in advance

στο 1.1.3 απο οτι ξερω παιζουν μια χαρα ...και το δικο μου 1.1.3 μια χαρα παιζουν για 1.1.4 δεν ξερω ακομη..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: πρόβλημα με restore

όλα εντάξει
ευχαριστώ πολύ

Για restore στα windows πατας shift + restore για Mac πατας option + restore
ξανακανε restore και δοκιμασε το ziphone 2.5 και οχι το ziphone 2.5C γιατι στο νεοτερο version του ziphone εχουν παρουσιαστει καποια προβληματα απο οτι διαβαζω...

Επειδή δοκίμασα με το Ziphone 2.5c σε Vista και κόλλησε τρελά με αποτέλεσμα τώρα να κάνω recovery στο Vaio, μήπως μπορεί να μου στείλει κάποις link για τις εκδόσεις 2.3 και 2.5 για να τα χρησιμοποιήσω σε ΧΡ.

Ευχαριστώ

Νικόλας

Επειδή δοκίμασα με το Ziphone 2.5c σε Vista και κόλλησε τρελά με αποτέλεσμα τώρα να κάνω recovery στο Vaio, μήπως μπορεί να μου στείλει κάποις link για τις εκδόσεις 2.3 και 2.5 για να τα χρησιμοποιήσω σε ΧΡ.

Ευχαριστώ

Νικόλας

πηγαινε εδω

http://eziphone.blogspot.com/

υπαρχει και το eziphone πιο safe εκδοση που μπορεις να μην κανεις download τον bootloader αν εχεις βεβαια τον καινουργιο bootloader...

Nicolis ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου, όπως πάντα δίνεις λύσεις :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043. Επειδή απο το s/n κατάλαβα οτι έχω την 1.1.3 αυτό σημαίνει οτι έχω και τον καινουργιο bootloader?
Διάβασα κάπου οτι για να αποφύγω να κάνω downgrade στον bootloader, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω και την έκδοση 2.3 του Ziphone.

Θέλω να σε ρωτήσω εάν προτείνεις να κάνω την διαδiκασία με το Ziphone ή με το eZiphone μιας που είμαι και εντελώς άσχετος.

Ευχαριστώ

Νικόλας

Nicolis ευχαριστώ για την γρήγορη απάντησή σου, όπως πάντα δίνεις λύσεις :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043. Επειδή απο το s/n κατάλαβα οτι έχω την 1.1.3 αυτό σημαίνει οτι έχω και τον καινουργιο bootloader?
Διάβασα κάπου οτι για να αποφύγω να κάνω downgrade στον bootloader, θα πρέπει να χρησιμοποιήσω και την έκδοση 2.3 του Ziphone.

Θέλω να σε ρωτήσω εάν προτείνεις να κάνω την διαδiκασία με το Ziphone ή με το eZiphone μιας που είμαι και εντελώς άσχετος.

Ευχαριστώ

Νικόλας

και μετα δυο γινετε αλλα στο ziphone πρεπει να κανεις χρηση σε δυο version
προτιμα το eziphone...

Nicolis δεν το δοκίμασα γιατι είδα απο το τηλέφωνο οτι έχω την 1.1.2 και δεν ξέρω αν αυτό αλλάζει σε κατι αυτά που πρέπει να κάνω.Πρέπει να πάω πρώτα σε 1.1.3 ή 1.1.4 και μετά να χρησιμοποιήσω το eziphone?

Ευχαριστώ

Νικόλας

ξανα κατεβαστο εχει γινει νεο update ναι δουλευει και στιν 1.1.4 κανε πρωτα update το τηλεφωνω σου..

ξανα κατεβαστο εχει γινει νεο update ναι δουλευει και στιν 1.1.4 κανε πρωτα update το τηλεφωνω σου..

Nicoli τα καταφερα και το iphone λειτουργει.Τελικά μέσω itunes έκανα restore
σε 1.1.4 (ελπίζω να μην έκανα κάτι λάθος) και στην συνέχεια χρησιμοποιήσα το Ziphone 2.5 για Jailbreak & Activate και το 2.3 για Unlock. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω τώρα στη συνέχεια? Μόλις βρήκε δίκτυο μου έγραψε μήνυμα στον installer "unable activate sources" πρέπει να κάνω κάτι γι αυτό?

Υ.Γ 1 Τελικά πιο δύσκολο ήταν να βρώ πώς μπαίνει η κάρτα σιμ (ξεφτίλα) παρά η όλη διαδικασία!!

Ευχαριστώ για τις οδηγίες

Νικόλας