Ziphone

Από όσο γνωρίζω το MAC version δεν παιζει και τόσο καλά. Και εγώ Mac έχω αλλά τελικά το ξεκλείδωσα ενός φίλου με PC... Ειρωνεία ε?....... :flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Ziphone

Θα προσπαθήσω να βρω ένα pc και να το κάνω

Ξέρεις αν μ,ετά θα δουλεύουν οι next sim cards?

ευχαριστώ πάντως

Από όσο γνωρίζω το MAC version δεν παιζει και τόσο καλά. Και εγώ Mac έχω αλλά τελικά το ξεκλείδωσα ενός φίλου με PC... Ειρωνεία ε?....... :flipout::flipout::flipout:

Νικολή μου δοκίμασα πανω στο ziphone και νομίζω ότι την πάτησα για τα καλά.Αν δεν το αχρήστεψα (δεν ξέρω) παρακαλώ βοήθα>( Θεός και Νικολής να βάλουν το χέρι τους.
Ακολούθησα τίς οδηγίες του iclarified και κατέβασα το GUI Mac 2.0. Κατά λάθος τσέκαρα και το κουμπί του ΙΜΕΙ. Μου έβγαλε ένα μύνημα zibris error 9.
Mετά έκανα restart to iphone και μου έγραψε οτι θέλει repair. Είπα και εγω ας το βάλω με το itunes για να το κάνει restore αλλά τίποτα.
Βοήθεια?:hanged:

Μαλλον θα αλλαξες το IMEI ...καντο repair πατωντας το τριτο κουμπι στο ziphone εκει που λεει UNLOCK (REPAIR) ...και ο θεος βοηθος τι να σου πω..

Νικολή μου δοκίμασα πανω στο ziphone και νομίζω ότι την πάτησα για τα καλά.Αν δεν το αχρήστεψα (δεν ξέρω) παρακαλώ βοήθα>( Θεός και Νικολής να βάλουν το χέρι τους.
Ακολούθησα τίς οδηγίες του iclarified και κατέβασα το GUI Mac 2.0. Κατά λάθος τσέκαρα και το κουμπί του ΙΜΕΙ. Μου έβγαλε ένα μύνημα zibris error 9.
Mετά έκανα restart to iphone και μου έγραψε οτι θέλει repair. Είπα και εγω ας το βάλω με το itunes για να το κάνει restore αλλά τίποτα.
Βοήθεια?:hanged:

Εδω μπορεις να αλλαξεις το IMEI http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=657
Ελπιζω να το διορθωσεις..

τοτε δοκιμασε το ibrick 9.0 και πατα στο boot my iphone και θα κανει μπουταρισμα ....

Το τηλέφωνο παραμένει σε ρικάβερι μοουντ.Δείχνει το καλώδιο και τo itunes.
To itunes βλέπει το τηλέφωνο αλλά δεν μπορεί να φορτώσει το 1.1.3..Χρησιμοποιησα το ziphone 2.2 αλλά τίποτα.Μου βγάζει error code 9.
Δεν μου λες ρε Νικολή, αυτό το ibrik 9.0 απο που το κατεβάζουμε? Είναι για windows η για mac. Ρωτάω διότι είμαι πιο εξοικιομένος με τα mac. Εχω και ένα βίστα για home theater,αλλά δεν πολυκαταφέρνω εκεί.
Πάντως σας ευχαριστώ πολυ για το ενδιαφέρον που επιδυκνείετε.

Το ibrick το κατεβαζεις απο εδω http://cre.ations.net/creation/ibrickr και ειναι για windows..και οπως ειναι στο ρικαβερι το ενωνεις και τρεχεις το προγραμμα πατας στο boot my iphone και μετα απο λιγα λεπτα μπουταρει κανονικα το τηλεφωνω...

Tα κατάφερα λίγο με το ziphone GUI. Προσπαθω τωρα να κανω restore firmware μεσω itunes.Στα βιστα μου έμεινε κολλημενο δεν το ανέβαζε στο τηλεφωνο,και το αποσύνδεσα αλλα και το τηλέφωνο επεστρεψε σε recovery mode.Δοκιμάζω τώρα σε mac

nikolis9 αυτο το ziphone2.5 δουλευει οταν το τηλεφωνο ειναι ηδη σπασμένο η μπορει να γινει και με τηλεφωνο του κουτιου? σκεφτομαι να το παρω και απο τι ειδα ειναι πολυ ευκολη η διαδικασία οποτε το σκεφταομαι!

πρόβλημα με restore

ρε παιδιά
προσπαθώ να βοηθήσω έναν φίλο και έχω πρόβλημα
ενώ έκανα restore kai update στην 1.1.4 μόλις βάζω το iphone μου λέει ότι δεν έχει sim μέσα η pin η είναι κλειδωμένο και κάτι τέτοια
τελικά του έκανα ζημιά?

τι είναι αυτό που μπορώ να κάνω

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το τηλέφωνο ήταν πριν 1.1.3

Re: πρόβλημα με restore

ρε παιδιά
προσπαθώ να βοηθήσω έναν φίλο και έχω πρόβλημα
ενώ έκανα restore kai update στην 1.1.4 μόλις βάζω το iphone μου λέει ότι δεν έχει sim μέσα η pin η είναι κλειδωμένο και κάτι τέτοια
τελικά του έκανα ζημιά?

τι είναι αυτό που μπορώ να κάνω

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Το τηλέφωνο ήταν πριν 1.1.3

τι εννοεις οταν εκανες restore η update πιο απο τα δυο εκανες γαιτι παιζει σημαντικο ρολο πριν κανεις χρηση με το Ziphone...