εγω χρηστο ακουω με λαμπατο, δεν το εχω το τοναρ. παντως οταν το ειχα ακουσει ηταν οντως ευχαριστη εκπληξη.
για τα 120+- κατι ευρω του και την ευκολια ΜΜ MC ειναι καλη επιλογη, μια πιο σταθερη τροφοδοσια θα πρεπει να το ανεβαζει ακομα περισοτερο. δες αν η MC θεση ειναι σωστη για την κεφαλη σου
υγ, νομιζα πως εχεις καποιο "σοβαρο" φωνο ..??
Από τότε περίπου που έγινα μέλος στο φόρουμ, έχω ξεκινήσει μια διαδικασία αναβάθμισης, ολοκλήρου του ηχοσυστήματος μου.
Αυτή την στιγμή αλλάζω τον προενισχυτή μου, με έναν που δεν έχει ενσωματωμένο phono, ο προηγούμενος είχε ενσωματωμένο, από το οποίο και άκουγα τα πικάπ.
Επίσης έχω δύο πλατό, οπότε χρειάζομαι μάλλον δύο phono. (Υπάρχει και άλλο σχέδιο αλλά ας το αφήσω αυτό προς το παρών).
Οπότε όπως είπα και πιο πάνω το V-LPS αγοράστηκε προσωρινά, για να καλύψει το κενό και να παραμείνει ενδεχομένως ως ένα δευτερεύων phono.
Η έκπληξη ήταν μεγάλη, διότι κατορθώνει και παίζει καλά και μάλιστα στα επίπεδα του παλαιού ενσωματωμένου που είχα (τρανζιστοράτο μεν, De Pavaricini design δε...).
Ανέφερα το V-LPS διότι πραγματικά δίνει αυτό που υπόσχεται... σωστό RIAA eq, και πολύ καλό ήχο.
Επίσης κάνει και έχει ΟΛΕΣ τις δυνατότητες του Tonar... είναι θα έλεγα δυο παράλληλα προϊόντα, και έχει πολύ καλές κριτικές.
Όλα τα phono της Musical Fidelity βασίζονται σε παρόμοια κυκλώματα... το V-LPS είναι το ίδιο κύκλωμα του ενισχυτή/προενισχυτή KW της ίδιας εταιρίας...
Μπορεί λοιπόν ένα μηχάνημα της "πλάκας" να έχει "σοβαρό" ήχο... εμένα δεν μου αρέσουν οι λάμπες γενικότερα ως φιλοσοφία "πιστότητας"... άποψη μου και τίποτε άλλο.