- 21 January 2007
- 21,629
Τυφλή δοκιμή δεν έκανα εγώ, έβαλα άλλον χρυσαυτιά να κάνει για να επιβεβαιώσει το δικό μου συμπέρασμα. Σίγουρα σύστημα από σύστημα έχει διαφορά ....
Εγώ πάντως φέρνω κανα δυο jitterbug σε όποιον ενδιαφέρεται για δοκιμή. Τώρα για μετρήσεις, κάτι υπάρχει στο site της Audioquest αλλά κατα πόσον είναι αρκετό δεν ξέρω, θα σε γελάσω...
Κοίτα παραδοσιακά σε τέτοια θέματα δεν είχαμε εδώ μέσα λόγο να κρύβουμε λεπτομερείς των όποιων δοκιμών.
Κράτα αυτά που σου είπα για την περιπλοκότητα και για τυχών προβλήματα αλλού από εκεί που ψάχνεις.
Εντωμεταξύ είσαι με το router του παρόχου ? Ποιο router αναφέρεις δηλαδή ?
Έχει Gbit (ena router στην ελληνική αγορά θυμάμαι με Gbit) ?
Περνάς το nas από Gbit switch προς το pc? Πως το κάνεις ?
Σε αντίστοιχες αναφορές, είναι τουλάχιστο χρήσιμο αν όχι απαραίτητό να συζητάμε για όλη την τοπολογία του δικτιού μας.
Η http://avclub.gr/forum/forumdisplay.php/172-Συστήματα-Αποθήκευσης-Media-Servers-Networking σχετική κατηγορία είναι γενικά θησαυρός πληροφοριών και αξίζει την προσοχή όλων σας, και θα παρατηρήσετέ ότι αναφέρουμε χίλια δυο, εκτός διαφορών στον ήχο (ή και την εικόνα κ.ο.κ.).
Γενικά και εδώ στην computer audio μπορούμε να βοηθήσουμε σε πολλά, και πιθανά να ντουμπλάρουμε και κάποια πληροφορία από τη διπλανή κατηγορία.
Αυτό που σίγουρα χρειάζεται είναι να βρούμε τα αρχικά κριτήρια επιλογής ενός nas, να σχεδιάσουμε για κάθε περίπτωση μια σωστή λύση, και όχι να κυνηγάμε κάποιο nas που άρεσε ηχητικά σε κάποιον.