Ζω ένα «δράμα»... ΗΧΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!

ROTEL τα DYNAUDIO δεν νομιζω
θελουν αλλα ρευματα για να δειξουν τι αξιζουν

συμφωνω, τα dynaudio τα ξερω καλα μιας και ημουν κατοχος του Audience 42. Oποιοδηποτε καλο ηχειο αυτης της κατηγοριας και ανω, θελει κατι παραπανω απο εναν τιμιο εισαγωγικο ενισχυτη για να δειξει τι αξιζει αλλα οπως εχει αναφερει ο φιλος μας στην αρχη του thread, θα αναβαθμισει αργοτερα. Οποτε τωρα μπορει να ανεβει επιπεδο σε ηχεια και να ακολουθησει αργοτερα με εναν αναλογο ενισχυτη.

ερώτηση τριτοδεσμίτη (συγχωρέστε με κιόλας)
τα 30 βατ του Ρότελ έχουν πιο πολύ ρεύμα από τα 30 βατ ενός Κρέλ;
γιατί με παραπάνω βατ δεν νομίζω να έχω ακούσει ποτέ μου...

περα απο τα βατ το σημαντικοτερο ειναι η ικανοτητα παροχης ρευματος στιγμιαια απο ενα ενισχυτη κ.α. Ο ροτελ σου ειναι 2χ40 και δες για παραδειγμα εδω εναν αλλο 2χ40 http://www.ultimateaudio.gr/site/index.php?Cat=5&subCat=24&subsubCat=97&id=234

σε μισή ώρα κατεβαίνω Τοσίτσα να ακούσω τα Proac. Aν μου κάνουν το ''κλικ'' και τα πάρω, από Δεκέμβριο βάζω δόσεις για κάτι σε Primare. Aν δεν μου αρέσουν, κάνω ακόμη έναν μήνα οικονομία (αν δεν έχει κηρυχθεί εσωτερική στάση πληρωμών) και πάω για τα ATC (σε μαύρο). Εχω, πάντως, καλό προαίσθημα για σήμερα. Θα τα ακούσω με Musical Fidelity, μου είπαν, νομίζω τον M1

το studio 77 πουλαει ενα ζευγαρι μεταχειρισμενα atc scm 19 στα 850 ευρω...

η αρχικη τιμη πρεπει να ειναι διπλη....

αξιαγάπητε Tyler, ευχαριστώ για τις καίριες συμβουλές. Τα άκουσα με musical fidelity και δεν τρελάθηκα κιόλας. Έχω ξανακούσει proac και μου άρεσαν. μάλλον φταίνε οι musical fidelity λοιπόν, να θυμηθώ να ψάξω για κάτι άλλο τον χειμώνα. Ούτε τώρα που θα τα συνδέσω με τον ρότελ θα ξετρελαθώ, αλλά επειδή σε ανάλυση ρίχνουν S-37, πιστεύω ότι σε λίγους μήνες, με κάτι πιο καθαρό (ας πούμε έναν μικρό primare - demo στα 700 ευρώ), θα αρχίσω να ξανασυγκινούμαι, όπως πριν από 14 χρόνια ακριβώς, με το πρώτο μου ηχοσύστημα: είπαμε, μετράει και η διάθεση, η στιγμή, η καλή παρέα και η μουσική...

Και μενα μ'αρεσουν τα Proac. O M3i δεν ειναι και ο πιο δυναμικος ενισχυτης με ρευματα κλπ, κ πολυ χαμηλο damping factor (~40) απ οτι θυμαμαι.. Σε λιγους μηνες που θα ξαναδεις το θεμα ενισχυτης, θα δεις Xindak 6200, 6800, 6950, Roksan Kandy K2 κλπ. Ο primare (Ι21) ειναι πολυ καλος σε οδηγηση αλλα λιγο "σκοτεινος" σε σχεση με τους αλλους. Μεχρι τοτε και οπως παει η κατασταση, θα υπαρχουν απειρα μηχανηματα σε προσφορες κ ex demo οποτε βλεπεις εν καιρω.

και παλι καλοακουστα

καλό σώμα, συμπαθητικό μπάσο, καλή τονικότητα, ατμοσφαιρικά... (μόλις ξανάκουσα το ''something else'' (cannonball aderley - miles davis) σε 180άρι βινύλιο... ωραία ήταν τώρα ακούω καθισμένος στο πάτωμα, γιατί ακόμα κάθονται στις βάσεις των s-37. από δευτέρα ψάχνουμε και για βάσεις περίπου 60 εκατ. Mε τον ρότελ στο παρά 10', είναι μια χαρά, γεμίζουν άνετα 35 τετραγωνικά.

μπορει να μην εχεις συνηθισει ακομα στον ηχο τους, αφου περασες 15 χρονια με ενα ζευγαρι, αλλα ειναι ηχεια με σωστο ηχο, ισοροπημενα και καθαρα. δωστους λιγο χρονο