Ζω ένα «δράμα»... ΗΧΕΙΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!

Όσον αφορά την έκθεση δεν θα στοιχημάτιζα και την ζωή μου ότι θα πραγματοποιηθεί και φέτος.

Για demo στο έχω πει και εγώ να ρίξεις μια ματιά την παίζει. Ομως προτείνω να κινηθείς άμεσα όσο είμαστε ακόμα σε νεκρή περίοδο λόγω καλοκαιριου.

Στο είπα και εγώ, πάρε παραμάσχαλα τον rotel και πήγαινε να ακούσεις τα ATC. Για να στο λέει και ο Θέμης κάτι θα ξέρει.
Ο tzimisce παίζει τα 40άρια του με λαμπίτσες. Το έχω ακούσει στο σπιτι του τον συνδιασμό και δεν του λείπει τίποτα απολύτως (όχι ότι δεν σηκώνουν και άλλο αλλά δεν υποοδηγούνται κιόλας)

Οκ εχει ζέστη και έχει ανηφόρα για τον Λυκαβυτό, αλλά αν δεν πας να ακούσεις ο ίδιος δεν θα είσαι ποτέ σίγουρος για την επιλογή σου.

Θα πάω σίγουρα προς Location Sound πλευρά... είπαμε τα ATC είναι μεγάλο απωθημένο κι ας μην υπάρχει στο σπίτι αυτή τη στιγμή κάτι αντάξιό τους να τα οδηγήσει. Θα υπάρξει, όμως, εν καιρώ. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το χρώμα (εκτός αν Aυπάρχουν demo 11άρια σε μαύρο) και το γεγονός ότι δεν τα έχω ακούσει ποτέ να παίζουν Massive Attack ή παλιά soul. Αν περάσουν και αυτό το τεστ... ας ανέβω και λίγο σε δαπάνη...

...εχει δικιο ο Θεμης, να παρεις τον Rotel και να πας να τα ακουσεις. Απλα ειναι ευκαιρια να τα ακουσεις κ με καλυτερα ενισχυτικα που θα βγαλουν αυτο που μπορουν να δωσουν τα ηχεια, ωστε να εχεις μια ιδεα τι θα ακουσεις σε ενδεχομενη αναβαθμιση του ενισχυτη σου.

Last edited:
Μα μόνο με καλύτερα ενισχυτικά τα έχω ακούσει... γι' αυτό τα θεωρώ υπέροχα. Α, και με άλλη μουσική. Με Moby δεν τα έχω ακούσει, είναι η αλήθεια...

μου πρότειναν τα Proac Τablette 2000 (μαύρα), σφραγισμένο, σε ενδιαφέουσα τιμή. Ξέρω ότι είναι παλιό μοντέλο, αλλά φαίνεται αξιοπρεπέστατο. Γνώμες;

εχω την υποψια πως αν αγορασεις αλλα ηχεια απο αυτα που εχεις "ερωτευτει" συντομα θα ψαχνεσαι παλι.

τα προακ ειναι πολυ καλα ηχεια btw.

ορθά-κοφτά, τα ATC 11 σε κίτρινο, δεν μπαίνουν σπίτι... έχω ήδη δεχθεί απειλές. Σε μαύρο, καινούργια, υπερβαίνουν κατά 200 ευρώ το μπάτζετ. Λόγω οικονομικής συγκυρίας (ο κόσμος πεινάει) ήδη θεωρώ αρκετά αυτα που δίνω τέτοιες εποχές.
Τα Proac είναι το προηγούμενο μοντέλο, έχουν καλή ανάλυση, πιστεύω ότι θα ταιριάξουν πιο εύκολα με τον Ρότελ (που θα περάσει κάνας χρόνος να τον αποχωριστώ), και εν τέλει, θα τα ακούσω αύριο και θα σχηματίσω γνώμη. Κοντεύω δίμηνο χωρίς ηχεία σπίτι, και ήδη μου έχει κακοφανεί απίστευτα

ορθά-κοφτά, τα ATC 11 σε κίτρινο, δεν μπαίνουν σπίτι... έχω ήδη δεχθεί απειλές. Σε μαύρο, καινούργια, υπερβαίνουν κατά 200 ευρώ το μπάτζετ. Λόγω οικονομικής συγκυρίας (ο κόσμος πεινάει) ήδη θεωρώ αρκετά αυτα που δίνω τέτοιες εποχές.
Τα Proac είναι το προηγούμενο μοντέλο, έχουν καλή ανάλυση, πιστεύω ότι θα ταιριάξουν πιο εύκολα με τον Ρότελ (που θα περάσει κάνας χρόνος να τον αποχωριστώ), και εν τέλει, θα τα ακούσω αύριο και θα σχηματίσω γνώμη. Κοντεύω δίμηνο χωρίς ηχεία σπίτι, και ήδη μου έχει κακοφανεί απίστευτα

καταλαβαινω οτι καθε ευρω που μπαινει στην ακρη για το χομπι μας μπαινει με αιμα, το ιδιο "εργο" βλεπουμε. Τα proac ειναι καλα ηχεια , περιπου του 2004 αν δεν κανω λαθος, το αν ειναι καλη αγορα εχει να κανει με την τιμη που τα βρηκες. Δεν ξερω μεχρι που φτανει το budget σου. Ισως να μπορεις να πας στο μικρο PMC DB1i ή το μικρο Spendor 3/5, και τα δυο μονιτορ φιλοσοφιας οπως τα ATC.

IMHO ο Dr είπε την πιο σοφή κουβέντα...

εχω την υποψια πως αν αγορασεις αλλα ηχεια απο αυτα που εχεις "ερωτευτει" συντομα θα ψαχνεσαι παλι.

Και το ψάξιμο κοστίζει!

σε αυτη την τιμη μπορεις να παρεις Dynaudio που ειναι πολυ καλα ηχεια μονιτορ χαρακτηρα και παιζουν παπαδες. Τσεκαρε στον αντιπροσωπο σε τι τιμη δινει το X16 http://www.audioevolution.gr/products.asp?main_id=37&Sub_id=54&Prod_id=333 , με 6.5αρι μεγαφωνο. Το X12 μπορεις να το παρεις σιγουρα αλλα εχει μικροτερο μεγαφωνο 5.5 οποτε τσεκαρε το DM 2/7 http://www.audioevolution.gr/products.asp?main_id=37&Sub_id=55&Prod_id=329 επισης με 6.5αρι. Τα εχω ακουσει και ακουγονται πολυ μεγαλυτερα απο το μεγεθος τους και ασυμπιεστα σε υψηλες σταθμες, πολυ καλος ηχος.

Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει κατι σε δαπεδου, το λεω γιατι εχει και αυτη την προσφορα http://www.audioevolution.gr/second_focus.asp?id=215&page=1 , πραγματικα αξιζει μεχρι την τελευταια δεκαρα, το ηχειο ειναι πεντακαθαρο κ ουδετερο.

Παραμενει και το chario delphinus σε προσφορα απο το καλοκαιρι απο τον αντιπροσωπο στα 10% μειον της αναγραφωμενης τιμης, οποτε παει ακριβως στα κυβικα σου.

Αυτα φιλτατε, απ οτι βλεπεις λυσεις υπαρχουν. Καλη αναζητηση

Last edited:
τα castle δεν φτιάχνονται πια στην Κίνα;
Αύριο θα προσπαθήσω να ακούσω και το Dynaudio X-16, μετά το Proac

τα castle δεν φτιάχνονται πια στην Κίνα;
Αύριο θα προσπαθήσω να ακούσω και το Dynaudio X-16, μετά το Proac

ναι, αλλα το συγκεκριμμενο διατηρει τον χαρακτηρα της εταιριας και εχει ακομα καλυτερο φινιρισμα, θα το δεις απο κοντα. Παρε παραμασχαλα το Ροτελ, παρε τηλ τον αντιπροσωπο και πηγαινε να τα ακουσεις ολα απο κοντα

ναι, αλλα το συγκεκριμμενο διατηρει τον χαρακτηρα της εταιριας και εχει ακομα καλυτερο φινιρισμα, θα το δεις απο κοντα. Παρε παραμασχαλα το Ροτελ, παρε τηλ τον αντιπροσωπο και πηγαινε να τα ακουσεις ολα απο κοντα

ROTEL τα DYNAUDIO δεν νομιζω
θελουν αλλα ρευματα για να δειξουν τι αξιζουν

ερώτηση τριτοδεσμίτη (συγχωρέστε με κιόλας)
τα 30 βατ του Ρότελ έχουν πιο πολύ ρεύμα από τα 30 βατ ενός Κρέλ;
γιατί με παραπάνω βατ δεν νομίζω να έχω ακούσει ποτέ μου...

ερώτηση τριτοδεσμίτη (συγχωρέστε με κιόλας)
τα 30 βατ του Ρότελ έχουν πιο πολύ ρεύμα από τα 30 βατ ενός Κρέλ;
γιατί με παραπάνω βατ δεν νομίζω να έχω ακούσει ποτέ μου...

οχι το αντιθετο ......... δεν ειχα ποτε Κρελ αλλα πιθανότατα έτσι είναι

το γιατι μάλλον πρέπει να στο εξηγήσει κάποιος με περισότερες γνωσεις στα ηλεκτρονικά

αν τα προακ τα περνεις με 500 ευρω σφραγησμενα χτυπατα με κλειστα ματια. και τα καστλ που λενε τα παιδια πολυ καλα επισης.