Ζώα και άνθρωπος

Χρήστο, προφανώς και πρέπει ν πλυθείς καλά μετά την επαφή με...περιττώματα σκύλου. Εδώ επιβάλλεται να πλυθείς σχολαστικά μετά απο τη δική σου τουαλέτα. Εν πάσει περιπτώσει, το τρίχωμα των οικόσιτων είναι πολύ πιο καθαρό από πολλά δικά μας αντικείμενα καθημερινής χρήσης. Βάλε με το μυαλό σου τηλεκοντρόλ TV δεκαετίας με λαστιχένια κουμπιά που πατήθηκαν άπειρες φορές απο δάχτυλα γεμάτα κέτσαπ, μαγιονέζες, τζατζίκια και σιρόπια. Μπρρ....

Μιλάμε για αρρωστιες που στην Ελλάδα ανάθεμα κι αν έχουν υπάρξει οι μισές...
Η λεϊσμανιαση πχ πολλοί νομίζουν ότι μεταδίδεται απ' τον σκύλο στον άνθρωπο αλλά την μεταδίδει μέσω της σκνιπας και μάλιστα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αφού υπάρχει ένας σκύλος που νοσεί και τον έχει τσιμπήσει...

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Μιλάμε για αρρωστιες που στην Ελλάδα ανάθεμα κι αν έχουν υπάρξει οι μισές...
Η λεϊσμανιαση πχ πολλοί νομίζουν ότι μεταδίδεται απ' τον σκύλο στον άνθρωπο αλλά την μεταδίδει μέσω της σκνιπας και μάλιστα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αφού υπάρχει ένας σκύλος που νοσεί και τον έχει τσιμπήσει...

Έτσι.

Πράγμα που σημαίνει ότι δεν κολλάς λεϊσμανίαση άμα χαϊδέψεις τον σκύλο.

εγω εχω διαβασει μελετες οπου τα παιδια που μεγαλωνουν με σκυλια, εχουν λιγοτερες πιθανοτητες να νοσησουν σε μια σειρα απο αρρωστιες μιας και μιλησαμε για αντισωματα..

Ρε παρτε ενα γατο, να βρειτε την υγεια σας.
Το πολυ πολυ να σκισει κανα καλτσον:flipout:

Attachments

• asset.php.jpg
    asset.php.jpg
    6.7 KB · Views: 120

εγω εχω διαβασει μελετες οπου τα παιδια που μεγαλωνουν με σκυλια, εχουν λιγοτερες πιθανοτητες να νοσησουν σε μια σειρα απο αρρωστιες μιας και μιλησαμε για αντισωματα..

Ισχύει.

Γενικά αν μεγαλώνει με κάποιο ζώο το παιδί.

Επίσης είναι σημαντικά μικρότερα τα ποσοστά να εμφανίσουν άσθμα.

Θα την έβαζα στο θέμα της φωτογραφίας, αλλα επειδή έχει μερικά θεματάκια (βράδυ με υψηλο iso, οπότε εχει αρκετό θόρυβο), τη βάζω εδω μιας και άπτεται του θέματος.

Χθες το βράδυ την κατάφερα να μου ποζάρει.Δεδομένων των συνθηκών και της ταχύτητας που πρέπει να έχεις για να μη χάσεις το θέμα, νομίζω οτι είναι μια πολύ χαριτωμένη φωτό.Οχι τόσο βέβαια, όσο η ίδια η κυρία.

71221900_10221502696295431_6656133250672492544_n.jpg

Εγώ λατρεύω τα σκυλιά, αλλά όταν βλέπω να τα φιλάνε στο στόμα τρελαίνομαι.
Ο σκύλος θα κάνει την ανάγκη του και θα γλύψει μετά τον.. πωπό του!
Ε, δεν θα κάτσω να με γλύψει στο στόμα μετά!
Δεν συζητάμε που τα μισά τουλάχιστον, κάνουν την ανάγκη τους και πρέπει να τα τραβάς για να μην τα φάνε!
"Ωπ! Ρε φίλε! Κοίτα τι έφτιαξα!"
Ή που τα κυνηγάς να μην μυρίζουν τον πωπό άλλων σκυλιών!

Τι το αντισηπτικό έχουν τα κακά του σκύλου δηλαδή;

και για ανα αλλάξουμε θέμα από τα σιχαμερά :flipout: σκυλιά,
και να πάμε στις αξιαγάπητες γάτες

επιβεβαιώθηκε και επιστημονικά ότι οι γάτες δημιουργούν δεσμούς με τους ανθρώπους

https://www.news247.gr/epistimi/katarriptetai-mythos-gates-dimioyrgoyn-desmoys-anthropoys.7505670.html

φαντάζομαι αυτοί που έχουν χρόνια γάτες, θα το έχουν διαπιστώσει

Θα την έβαζα στο θέμα της φωτογραφίας, αλλα επειδή έχει μερικά θεματάκια (βράδυ με υψηλο iso, οπότε εχει αρκετό θόρυβο), τη βάζω εδω μιας και άπτεται του θέματος.

Χθες το βράδυ την κατάφερα να μου ποζάρει.Δεδομένων των συνθηκών και της ταχύτητας που πρέπει να έχεις για να μη χάσεις το θέμα, νομίζω οτι είναι μια πολύ χαριτωμένη φωτό.Οχι τόσο βέβαια, όσο η ίδια η κυρία.

View attachment 164565

Εξαιρετικη η κυρια :proud: .... (αν και οχι του γουστου μου :rolleyes: ... κλεφτρα σεσημασμενη :laugh:)

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

H γλωσσα και το σαλιο (του σκυλου) εχουν !
Οχι τα κοπρανα ! :laugh: Oυτε τα ουρα ! :flipout:

Η ίδια γλώσσα που έφαγε τα κόπρανά του;
Δηλαδή σου έχει πέσει betadin σε γεμάτη χέστρα και εσύ το χρησιμοποίησες επειδή είναι αντισηπτικό; :D
Ή είναι ok επειδή τα έφαγε και μετά έγλυψε καλά καλά τη γλώσσα του και δεν είναι πια εκεί;
Σε ανάλογη περίπτωση, κάποιος που σκουπίζεται με τα χέρια του, δεν τα πλένει αλλά τα γλύφει μετά είναι ok να σε φιλήσει στο στόμα;
Όχι παίδες, το θεωρώ αηδιαστικό!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Δηλαδή σου έχει πέσει betadin σε γεμάτη χέστρα και εσύ το χρησιμοποίησες επειδή είναι αντισηπτικό; :D
Ή είναι ok επειδή τα έφαγε και μετά έγλυψε καλά καλά τη γλώσσα του και δεν είναι πια εκεί;
Σε ανάλογη περίπτωση, κάποιος που σκουπίζεται με τα χέρια του, δεν τα πλένει αλλά τα γλύφει μετά είναι ok να σε φιλήσει στο στόμα;

Σε βρισκω οπισθοδρομικο και ρατσιστη σαλιων σκυλου. :laugh:

Σκεψου ομως πως υπαρχουν ανθρωποι που οχι μονο δεν αηδιαζουν, αλλα ο σκυλος τους γλυφει το μωρο τους (γλωσσα με γλωσσα) και αυτοι τραβανε βιντεο χαμογελωντας. :p

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Υποθέτω είναι οι ίδιοι που βγάζουν τα παπούτσια τους στην είσοδο γιατί "μπουσουλάει το μωρό". :flipout:

Υποθέτω είναι οι ίδιοι που βγάζουν τα παπούτσια τους στην είσοδο γιατί "μπουσουλάει το μωρό". :flipout:

Μα το μωρο πρεπει να μπουσουλαει σε καθαρο πατωμα/χαλί. Το ιδιο και ο σκυλος.
Δεν μπορει να κωλοτριβεται επανω στα βρωμοπαπουτσια σου. :laugh:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Επιτρεψε μου να το διορθωσω : το σαλιο του σκυλου εχει βακτηριοστατικες ιδιοτητες (και ΟΧΙ αντισηπτικες).
Γιαυτο ευθυνεται μια πρωτεινη ονοματι ΛΥΣΟΖΥΜΗ > http://germanikos.blogspot.com/2013/08/blog-post_3830.html

Εχω αφησει σκυλια ιδιοκτητων να με γλειψουν (στο προσωπο) αλλα ΔΕΝ εχω αφησει σκυλια του δρομου να με γλειψουν.
Αν και μπορει να σου γλειψουν το χερι (για να σου δειξουν την ευγνωμοσυνη που τα χαιδευεις). Δεν θα παθει τιποτα
το χερι σου (αρκει να το πλυνεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Εχω αφησει σκυλια ιδιοκτητων να με γλειψουν (στο προσωπο) αλλα ΔΕΝ εχω αφησει σκυλια του δρομου να με γλειψουν.
Αν και μπορει να σου γλειψουν το χερι (για να σου δειξουν την ευγνωμοσυνη που τα χαιδευεις). Δεν θα παθει τιποτα
το χερι σου (αρκει να το πλυνεις οσο το δυνατον πιο γρηγορα).

Στο πρόσωπο, κανένα.
Στο χέρι δεν έχω πρόβλημα! Αν φυσικά μπορώ να το πλύνω άμεσα πριν πιάσω οτιδήποτε άλλο.
Εγώ την αηδία που βλέπω να κάνουν γλωσόφιλα στα σκυλιά τους κατακρίνω...

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχα πριν λίγο από τη Δευτέρα η ΕΛ.ΑΣ ρίχνει πρόστιμα σε όσους κυκλοφορούν με το σκυλί χωρίς να είναι δεμένο στο λουρί .