SR-71
AVClub Fanatic
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο σκύλος ήταν ράτσας Ροτβάιλερ και πως τραυμάτισε το παιδί στο πρόσωπο.
Μάνο...θύμισέ μου να μην σε ρωτήσω ποτέ περιγραφή συμβάντος!!!
Γιατι βρε Γιαννη ? .... περιεγραψα τιποτα ?
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο σκύλος ήταν ράτσας Ροτβάιλερ και πως τραυμάτισε το παιδί στο πρόσωπο.
Μάνο...θύμισέ μου να μην σε ρωτήσω ποτέ περιγραφή συμβάντος!!!
"Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο ούτε και θα του μείνει κάποιο σημάδι από την επίθεση."
"Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο ούτε και θα του μείνει κάποιο σημάδι από την επίθεση."
Γιατι βρε Γιαννη ? .... περιεγραψα τιποτα ?
Famous last words ....
Εδω πεφτουμε στο χωμα και μας μενει σημαδι στο προσωπο .... οχι να μας δαγκωσει σκυλος !
Αλλα oooookayyyyyy .... ας μεινουμε στο συμπερασμα των γιατρων (ειναι οντως των γιατρων ?)
Αλλα αν ηταν τοσο ελαφρυ τραυμα, θα εφτανε να γινει ειδηση ?
Δεν μπορεί ο σκύλος να του έχει προκαλέσει αμυχή, γδάρσιμο με τα νύχια?
Τραυμάτισε λέει το άρθρο.
εχει σημασια αν το δαγκωσε, αν το γρατζουνισε ή αν το εσπρωξε σε γκρεμο.? Απαξ και ενα παιδακι τραυματιστει ή καταληξει τι σημασια εχει. ?
Το παιδακι επαθε καταγμα στο κρανιο στην περιοχη του αυτιου, προφανως λογω της ισχυρης πτωσης που υπεστη απο την βιαιη επιθεση του σκυλου.
Ποιος φταιει νομικα μιλωντας παντα. ?
1. Κανενας. Ειναι το πεπρωμενο φυγειν αδυνατον. (ακουτσι μογια)
2. Φταιει το παιδακι που με καποιο τροπο ενοχλησε τον σκυλο.
3. Φταιει ο σκυλος και το πολυ επιθετικο dna του.
4. Φταιει ο κατοχος του σκυλου, που θεωρησε ακινδυνο να παρευρισκεται λυμενος σκυλος και παιδακι σε επισκεψη μαζι, επειδη...."μα το ηξερε το παιδι".
Ο σκυλος αυτος (οπως και αλλες επιθετικες ρατσες) ειναι απαγορευμενος σε καποιες χωρες. Θεωρησαν καλυτερο μαζι με τα ξερα να καουν και τα χλωρα και να μην εχει κανενας τετοιο σκυλο.
Βεβαια, αν ΟΛΟΙ οσοι εχουν τετοιους σκυλους φυλακες, τηρουσαν καποιους βασικους κανονες για να μην υπαρχουν θυματα, δεν θα υπηρχε θεμα. Και εφ'οσον στην χωρα μας επιτρεπεται να εχεις τετοιους σκυλους και παντα οι κατοχοι εκθετουν μικρα παιδια σε αυτους, παντα θα διαβαζουμε τετοιες ειδησεις.
Διάβασα ένα άρθρο. ΣΤΟΠ.
Έγραφε κάποια πράγματα. ΣΤΟΠ.
Προσπαθώ να κατανοήσω/φανταστώ/ερμηνεύσω τι μπορεί να έγινε. ΣΤΟΠ.
Όπως με όλα τα δημοσιεύματα τόσο γελοία γραμμένα με γενικολογίες του κώλου, είμαι επιφυλακτικός. ΣΤΟΠ.
Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα διότι δεν υπάρχουν στοιχεία παρά μια ατάκα για έναν σκύλο που επιτέθηκε σε ένα παιδάκι. ΣΤΟΠ.
Τώρα...αν εσύ και ο Μάνος είστε τόσο σίγουροι για το τι ακριβώς έγινε και πως ακριβώς έγινε ώστε να αρχίσουμε να συζητάμε πάλι για ποινικές ευθύνες, καλά κάνετε και είστε!!!
Εγώ ΔΕΝ είμαι, συνεπώς, δεν μπαίνω σε καμμιά θεωρητική συζήτηση ποιος φταίει, γιατί φταίει και ποιος τρώει το ανάθεμα.
εχει σημασια αν το δαγκωσε, αν το γρατζουνισε ή αν το εσπρωξε σε γκρεμο.? Απαξ και ενα παιδακι τραυματιστει ή καταληξει τι σημασια εχει. ?
Το παιδακι επαθε καταγμα στο κρανιο στην περιοχη του αυτιου, προφανως λογω της ισχυρης πτωσης που υπεστη απο την βιαιη επιθεση του σκυλου.
Και αν ο σκύλος απλά γάβγισε ή έκανε κάτι άλλο και τρόμαξε το παιδάκι και έπεσε;
Αν πήγε να το γλείψει, να τριφτεί πάνω του, ή απλά να παίξει μαζί του και το έριξε κάτω;
Δεν έχω διαβάσει κάποιο άρθρο που να λέει καθαρά ότι το δάγκωσε και είναι περίεργο.
Και όσο νάναι, ρε φίλε, αλλιώς συμπεριφέρεσαι σε ένα σκυλί που πήγε να παίξει με ένα παιδάκι και αυτό έπεσε και αλλιώς σε ένα σκυλί που δάγκωσε ένα παιδάκι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.