Ζώα και άνθρωπος

Ευχαριστώ παιδιά για τα ενθαρρυντικά λόγια! Είναι αγόρι, στην αρχή δεν είχα καταλάβει αλλά τώρα είμαι σίγουρος. Μεγάλωσε αισθητά σε ούτε μια εβδομάδα...αλλά μπορεί και να είναι ιδέα μου. εδώ και μια μέρα άρχισε να μπορεί να κάνει έλξεις που του είναι πολύ χρήσιμες για να ικανοποιεί την περιέργεια του. Μέχρι προχθές απλά νιαούριζε για να τον ανεβάσω ακόμα και σε σκαλοπατακι 15 εκ. Αλλά βέβαια αφού τρώει τον άμπακο. Μ αρέσει που κρατάει το πιατάκι καθώς τρώει λες και θα του το πάρει κανένας :bang:

Καλώς ήρθες στο κλαμπ Τέντυ. Τι να έπαθες; Ερωτεύτηκες ένα γούνινο πλάσμα που θα σου δείξει πολλή αγάπη κ θα σε κάνει να γελάς για χρόνια. Οι γάτες δεν είναι αδιάφορες. Απλά εκφράζονται διαφορετικά από τους σκύλους κ είναι ανεξάρτητες. Αγαπάνε όμως. Θα το δεις στην πράξη.

Παιδες οι γατες δεν τρεφουν καμια αγαπη. Ειναι τα πιο συμφεροντολογα πλασματα στον πλανητη.

Το οτι τριβονται πανω μας και πουρπουριζουν δεν ειναι αποδειξη αγαπης. Εχουν αλλη αντιληψη γενικως.

Εμεις τις αγαπαμε αυτες πιστευουν οτι το αξιζουν :flipout:

Είναι τέλειος!!! Να τον χαίρεσαι Θοδωρή!! Τώρα είσαι ολοκληρωμένος av enthusiast.

Ερώτηση: Δεν πηγαίνει από μόνος του στην άμμο;

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Παιδες οι γατες δεν τρεφουν καμια αγαπη. Ειναι τα πιο συμφεροντολογα πλασματα στον πλανητη.

Το οτι τριβονται πανω μας και πουρπουριζουν δεν ειναι αποδειξη αγαπης. Εχουν αλλη αντιληψη γενικως.

Μύθος απλά.

Turns Out Cats Bond With Their Owners In The Same Way Children Bond With Parents

...ακόμα και αν είναι έτσι...συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια...δεν θα διαφέρει από τις περισσότερες σχέσεις που είχα μέχρι τώρα.

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Είναι τέλειος!!! Να τον χαίρεσαι Θοδωρή!! Τώρα είσαι ολοκληρωμένος av enthusiast.

Ερώτηση: Δεν πηγαίνει από μόνος του στην άμμο;

Μην το πιάνεις το θέμα πονάει...

έχω δει ότι βίντεο υπάρχει και τα χω δοκιμάσει ΟΛΑ, επίσης έχω ρωτήσει 6 γατοφιλους και εχω πάρει ότι συμβουλή υπάρχει εκεί έξω..

...και αντί για πρόοδο να σου πω τι έκανε σήμερα? Αυτή την φορά πήγε να φάει την άμμο. Μην μπείτε στον κόπο να συμβουλέψετε σοβαρά τώρα.

Τρέφω ελπίδες οτι είναι θέμα χρόνου....αν όχι αντί να καθαρίζω το litterbox απλά θα καθαρίζω το πάτωμα.

Kosh oι γατες τρεφουν αγαπη μεχρι να παθουν καταθλιψη, μεχρι να σταματησουν να τρωνε, μεχρι να ασπρισουν σε μια δυο μερες, μεχρι να πεθανουν απο λυπη μαζι με την αφεντικινα τους.
Ολα αυτα που ειπα τα γνωριζω προσωπικα. Βεβαια εχουν την δικη τους ιδιομορφια εκφρασης. Σιωπηλης και αξιοπρεπους.
Μερικες φορες δεν το καταλαβαινουμε.
Επισης η φυση τα εχει προικησει και με ενα φοβερο ενστικτο επιβιωσης και resiliance, για να μπορεσουν να συνεχισουν σαν ειδος. Στο να υπερβαινουν και καποια στιγμη να ξεπερνουν τον πονο που προερχεται απο την αγαπη (και ειναι η ενδειξη αυτης της τελευταιας).
Ειναι τα πιο αξιοπρεπη ζωα.

Είναι θέμα χρόνου τότε! Τσεκαρε κάτι τελευταίο μην μπερδεύτηκες και του πήρες άμμο με μυρωδιά. Σε κάποιες γάτες δεν τους αρέσει.

Ισως αν έβλεπες την Αυγούστα να τρέμει όταν πήραν την μάνα μου τραυματιοφορείς να αλλάζες γνώμη. Μετά έκλαιγε κι όλας

Ισως αν έβλεπες την Αυγούστα να τρέμει όταν πήραν την μάνα μου τραυματιοφορείς να αλλάζες γνώμη. Μετά έκλαιγε κι όλας

2 παραδείγματα από πάρα πολλά που μπορώ να δώσω:

H Λενιώ κάθε φορά που έφευγα ταξίδι, δεν έτρωγε τίποτε για 2-3 ημέρες.

Το Σάββατο που μας πέρασε χουζούρεψα λίγο παραπάνω το πρωί στο κρεβάτι. Η Μιμίκα ήρθε και με χάϊδευε με το ποδαράκι της στο κεφάλι για 20 λεπτά. Όχι δεν ήθελε να φάει, να παίξει δεν ξέρω τι. Με χάϊδευε και γουργούριζε.

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Μάνο αν πάω ταξίδι εσύ θα τον κρατήσεις να ξες....δεν μπορώ να φανταστώ πιο ιδανική περίπτωση ανθρώπου που κάνει για γατί. Δεν λείπεις από το σπίτι και εχεις παντού πλακάκια.

Βρηκαμε σκοπο στην ζωη μας ..... :laugh: ..... ζω και αναπνεω για αυτην την στιγμη ! :flipout:

Λοιπόν!

Kαλά τα νέα.

Πήγα τον γατούλη στο κτηνίατρο για το τραύμα στο πόδι του.

Ευτυχώς δεν υπάρχει καμία μόλυνση παρότι το τραύμα ήταν μεγάλο.

Το καθάρισε και του έριξε μπλε spray (έχει και τοπική αντιβίωση). Δεν θα χρειαστεί όμως άλλο.

Με την ευκαιρία του κάναμε και το εμβόλιο. Αύριο θα του κάνω αποπαρασίτωση (αν και σε αυτό βρέθηκε καθαρός).

Αυτό που πάθαμε πλάκα και εγώ και ο κτηνίατρος είναι το πόσο φιλικός και ήσυχος είναι.

Το να βάλεις στο κλουβί και να πας στον κτηνίατρο και να του κάνει όλες τις εξετάσεις και να μην είναι ούτε μια στιγμή επιθετικός, ένας αδέσποτος γατούλης είναι απίστευτο.

Ούτε καν προσπάθησε να μας γρατσουνίσει.

Του βγάλαμε και βιβλιάριο υγείας.

Το όνομα του: Charlie!

Lucky Charlie !!! ετσ λεγαμε τον γατουλη μας πριν απο την παρουσα τριαδα που μας εχει σπιτωσει ( οι γατες σπιτωνουν εμας οχι εμεις αυτες λεει επισης μια δοξασια)

Καλα τα νεα ευτυχως. Απο τι εγινε το τραυμα μπορεσε να καταλαβει ? δαγκωμα ή κατι αλλο ?

Kosh oι γατες τρεφουν αγαπη μεχρι να παθουν καταθλιψη, μεχρι να σταματησουν να τρωνε, μεχρι να ασπρισουν σε μια δυο μερες, μεχρι να πεθανουν απο λυπη μαζι με την αφεντικινα τους.
Ολα αυτα που ειπα τα γνωριζω προσωπικα. Βεβαια εχουν την δικη τους ιδιομορφια εκφρασης. Σιωπηλης και αξιοπρεπους.
Μερικες φορες δεν το καταλαβαινουμε.
Επισης η φυση τα εχει προικησει και με ενα φοβερο ενστικτο επιβιωσης και resiliance, για να μπορεσουν να συνεχισουν σαν ειδος. Στο να υπερβαινουν και καποια στιγμη να ξεπερνουν τον πονο που προερχεται απο την αγαπη (και ειναι η ενδειξη αυτης της τελευταιας).
Ειναι τα πιο αξιοπρεπη ζωα.

Ρε σεις αντε που με πηρατε απο τα μουτρα. :ernaehrung004:

Ετσι εχω διαβασει και δεν εχω λογο να το αμφισβητησω.

Παντως καθε γατα εχει τον δικο της χαρακτηρα. Ειτε στραβος ειτε καλος ειναι σαν ολα τα ζωα.

Μοναδικες.

Lucky Charlie !!! ετσ λεγαμε τον γατουλη μας πριν απο την παρουσα τριαδα που μας εχει σπιτωσει ( οι γατες σπιτωνουν εμας οχι εμεις αυτες λεει επισης μια δοξασια)

Καλα τα νεα ευτυχως. Απο τι εγινε το τραυμα μπορεσε να καταλαβει ? δαγκωμα ή κατι αλλο ?

Δεν το συζητήσαμε καθόλου αυτό Ναθ.

Σημασία έχει ότι είναι καλά!

Είναι εντελώς αξιαγάπητος ο μπαγάσας!

Λοιπόν!

Kαλά τα νέα.....
...........................

Του βγάλαμε και βιβλιάριο υγείας.

Το όνομα του: Charlie!

Μπραβο. Αντε... με τετοιο ονομα να μαζεψει και τρεις αγγελους γυρω του :a0210: