chrisssb
Μέλος Σωματείου
Δύσκολα αδερφέ.. Η δουλειά στον πάτο, αλλά την υγειά μας να έχουμε..
Το μόνο που να σε νοιάζει είναι αυτό, αδερφέ!
Τίποτε άλλο.
Τα καλύτερα πράγματα σε αυτή τη ζωή τα έχετε!
Δύσκολα αδερφέ.. Η δουλειά στον πάτο, αλλά την υγειά μας να έχουμε..
Πάντως ρε παιδιά ο δικός μας όσο μεγαλώνει, εξανθρωπίζεται!
Ακούει το όνομα του και μας απαντάει κιόλας.
Όταν βαριέται και τον φωνάζουμε κουνάει έντονα την ουρά του,σαν να λέει...χεσε με τώρα είμαι χαλαρός!
Τσεκαρισμενο γιατί φωνάζω την κόρη μου, αδιαφορος, την γυναίκα μου εξίσου.....Ρούμι (έτσι τον λέμε) γκαπα γκουπα η ουρά :Banane0:
Όλη μέρα μας μιλάει πλέον.
Η καλύτερη του είναι όταν με βλέπει με την βούρτσα του ....με οδηγεί κι όλας στο χτένισμα.
Στρίβει δεξιά αριστερά, σηκωνει την κεφάλα του για να τον χτενισω στον λαιμό, σκυβει για το κεφαλι ....
Μία γάτα αφήνει πάνω στην βούρτσα ....μαλλον τον ανακουφίζει τον φουκαρά....φεύγει η σαβουρα:smile:
Θυμάμαι πως το 94 (νομίζω) είχαν αιχμαλωτίσει στον Ψηλορείτη έναν τραυματισμένο φουρόγατο, και τον έφεραν για περίθαλψη στο Πανεπιστήμιο, τότε το μουσείο Φυσικής Ιστορίας στεγαζόταν μέσα στο Βιολογικό τμήμα.. Το υπέροχο ζώο το είχαν σε ένα κλουβί και πήγαμε κάμποσοι να το δούμε.. Παιδιά, δε θα ξεχάσω ποτέ την ικεσία για ελευθερία στα μάτια του.. Όπερ και εγένετο κάποιες μέρες μετά.. Τι να λέμε τώρα, η φύση είναι θρησκεία..
Εισαι αδιανοητα τυχερος που το ειδες απο κοντα εστω και σε ικεσια.
Βγαλατε καμια φωτογραφια ? απλα για την μνημη.
Με τις γάτες ξέρετε τι να περιμένετε.
Όχι Ναθ, κινητά με κάμερες δεν υπήρχαν τότε. Οι άνθρωποι του εργαστηρίου σίγουρα έβγαλαν, νομίζω πως μια υπάρχει στο καινούριο μουσείο Φυσικής Ιστορίας στο Ηράκλειο, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να επισκευθεί όποιος κατέβει Κρήτη.
Α, ορίστε! Στο 2:12 του βίντεο υπάρχει πίσω από το παλικάρι, σειρά μου εξαιρετικός βιολόγος, η φωτογραφία του φουρόγατου που σας έλεγα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.