Ζώα και άνθρωπος

Δεν τους βάζεις ένα χαρτοκουτο με κουρέλια να πηγαίνουν εκεί; θα αφήσουν το μηχανάκι κ θα κοιμούνται άνετα

Για τη σέλλα, ίσως κάτι σαν οινόπνευμα να βοηθούσε. Δεν τους αρέσει καθόλου

οχι ρε συ να καταστρεψει την σελα.....μια χοντρη κουρελου απο την λαικη ειναι μια χαρα λυση το κανω δεκαετιες τωρα. Τα ουρα ειναι αλλο θεμα .....

Αυτό με το πιπέρι ίσως είναι βασανιστικό αν το εισπνεόσουν. Δεν έχω ιδέα αλλά θα υπάρχουν και άλλοι τρόποι νομίζω.

Δεν νομίζω ότι θα το δουν και θα πουν "ας πάρουμε μυτιά".
Είναι αρκετά έξυπνα να το αποφύγουν, θα το μυρίσουν από πολύ μακριά.
Τώρα πως θα αντιδράσουν, είναι άλλη ιστορία.

Πολυ βιτσιοζικες οι γατες του Τοκυο ρε παιδι μου... ακου να hezουν στα πατακια των σκουτερ:flipout: :flipout: :flipout:

Δεν νομίζω ότι θα το δουν και θα πουν "ας πάρουμε μυτιά".
Είναι αρκετά έξυπνα να το αποφύγουν, θα το μυρίσουν από πολύ μακριά.
Τώρα πως θα αντιδράσουν, είναι άλλη ιστορία.

μέχρι τώρα δεν είδα να πλησιάζουν πίσω από τα μηχανάκια. και το πιπέρι στην θέση του :flipout:
(ούτε το πήρε χαμπάρι η γυναίκα για να με ξεχesει..) :laugh::laugh:
να πάψω να φοβάμαι για τα QED, τα canare και τα ιντερκονέκτ μου ..επιτέλους!!

Πολυ βιτσιοζικες οι γατες του Τοκυο ρε παιδι μου... ακου να hezουν στα πατακια των σκουτερ:flipout: :flipout: :flipout:

Πρέπει να 'ναι γάτες-λάθροεισβολείς που χέζουν όπου γουστάρουν. Οι ελληνίδες γατούλες πάνε τουαλέτα και μάλιστα τραβάνε και το καζανάκι! :ciao:

μπορει να εχασαν καποιον πολεμο .

Η να εγινε καποιος εμφυλιος μεταξυ της φατριας τους και να φευγουν οι ηττημενοι.

Ή απλα μετακομιζουν σε καλυτερη φωλια.

Τις προάλλες άρχισε να έρχεται στο μπαλκόνι μας και να κάθεται αυτό το κουκλάκι.

DSC06122 by Iason Konstantzos, on Flickr

Αφού το χαζεύαμε και το φωτογραφίζαμε, και βλέπαμε εναλλαγές και με άλλα πουλάκια να πηγαινοέρχονται, μια μέρα γυρίσαμε σπίτι και είδαμε στο κάγκελο να υπάρχουν τριάντα (30) κουτσουλιές, διαφόρων μεγεθών.

Μετά το καθάρισμα φαίνεται να μην ξανασυνέβη, αλλά λίγο ζορίστηκα, τι κάνουμε σ'αυτές τις περιπτώσεις;

Καθαριζεις τις ακαθαρσιες των ...μοντελων τι αλλο ?

Αν δεν τα θες βαλε κανα cd κρεμασμενο σε σχοινι.

Αυτό με τα cd ποτέ δεν το κατάλαβα, επ ευκαιρία για εξήγησέ μου τι ακριβώς παίζει;

Στροβιλιζονται με τον αερα και λαμπυριζουν και αστραφτουν απο το φως του ηλιου και τα ανησυχει και φευγουν.