Ζώα και άνθρωπος

Μα ναι.
Πολύ τραγανές από έξω ενώ έχουν μείνει ζουμερές εσωτερικά.
Βοηθάει και το μέγεθος που είναι σαν γάμπαρη Νο 0.

Αν βάλεις τα νησιώτικα του Πάριου φοβούνται τους γλάρους.

Στην πεθερά μου πάντως τα περιστέρια κουτσουλάνε και τα CD ακόμη.
Δεν έχω βρει ακόμη τι να τους βάλω για να μην έρχονται.
Καρρά;

Στο δικό μου το σπίτι είχα βάλει ένα να κρέμεται και το άρπαξε ένα κιρκινέζι και έφυγε.
Δεν ξέρω τι το ήθελε, μουσική δεν άκουσα μετά από κάπου...

Δοκίμασε Heavy Metal. Ή Βάγκνερ, ένα απο τα δύο θα πιάσει.

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Δοκίμασε Heavy Metal. Ή Βάγκνερ, ένα απο τα δύο θα πιάσει.

Kαλύτερα το ηχογραφημένο ρεσιτάλ ενός τσαντισμένου σκύλου... Ούτε γάτα ούτε πουλιά θα πλησιάζουν - και θα δώσει και στον χώρο μια βουκολική αίσθηση...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Χμμ

Μαλλον δεν λες για κατσαριδες αλλα για σκαθαρια.Εχω μεγαλωσει με τετοια στον κηπο και ειναι φωτοφοβικα μεχρι αηδιας. Σε σημειο που μια δεσμη φωτος ειναι σαν λειζερ για αυτα. Εντελως ακακα ,πιο αργα και σε μεγαλους αριθμους

Sent from my ZTE A2017G using Tapatalk
Λες βρε συ να μην μπορώ να ξεχωρίσω το καφέ κτήνος-κατσαρίδα-από το σκαθάρι;

Γινεται φονικος γατοκαυγας ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ κατω απο το μπαλκονι μου. :laugh:

ΠΑΝΙΚΟΣ ! :flipout: .... φοβηθηκα, λουφαξα, κρυφτηκα (κατω απ'το κρεβατακι μου :rolleyes:)

Ειμαι βασιλικοτερος του βασιλεως...

Mon Roi !

King-Maui-Tein-Lucasson-Affiche-sous-cadre-en-bois.jpg

Eγω μολις ειδα μια μικρουλα (γατουλα) να πηδαει και να αφηνει ενα πουπουλο περιστεριου !

Πως βρεθηκε το πουπουλο στο στομα της :blink: .... ειναι μια αλλη ιστορια ! :nounder:

Καποιο φονικο απο την μαμα, ισως ....

Για να πω την μαύρη μου αλήθεια, αυτό με τη γάτα και την πεταλούδα σε κοριτσίστικο προεφηβικό δωμάτιο και αν :drummer:
Θα προτιμήσω μια περιπλανώμενη γαϊδάρα που είχα βρει, άσχετο που αυτή δεν με συμπάθησε καθόλου...:flipout:

P3770901bcrops.jpg

H φωτογραφια μπορει να ειναι φτιαγμενη δεν ξερω, παντως ειναι απο "φωτογραφο", απο αυτες που πουλανε σε καδρα.

Μου θυμησε τον δικο μου, καποιες μερες καποια απογευματα που γεμιζουμε κουνουπια, και τον περιτριγυριζουν...ε ειναι τοσο πονηρα τα κουνουπια...
ειδα να πηγαινουν σε εκεινο το σημειο για να τον τσιμπησουν ωστε να μην μπορει να τα κανει μια χαψια.

Το ιδιο κανουν και σε μενα μερικες φορες...ερχονται στο μετωπο μου να μη τα βλεπω.
Εχουμε κομμαντος κουνουπια εδω...

Αν θυμάμαι καλά ένας από τους βασικούς τρόπους που μας εντοπίζουν τα κουνούπια είναι το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέουμε οπότε είναι φυσικό να μας έρχονται στο πρόσωπο.
...αλλά με εμένα δεν έχουν τέτοια κολλήματα. Με τσιμπάν όπου βρουν και αποτελώ το τέλειο αντικουνουπικό...για τους άλλους :furious3: