Ζώα και άνθρωπος

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορεί

Ε ναι!

Η πιο παλιά ιστορία στις μικρές κοινωνίες.
Και μη μιλώντας καταντάνε όλοι συνένοχοι...

Το κακό ήταν ότι χάθηκαν μια μητέρα και δύο μικρά παιδάκια
Μερικά βράδια πρίν ο φονιάς κόντεψε να πάρει σβάρνα όλη τη πλατεία και οι συγχωριανοί του είπαν με φυσικότητα ότι του είχαν πάρει το δίπλωμα λόγω ποτού ...Σε δυό μέρες <πάτησε> μια Alfa romeo

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπ

Το κακό ήταν ότι χάθηκαν μια μητέρα και δύο μικρά παιδάκια

Γιατί με τα παιδιά του Δουρή έτσι δεν έγινε?

με το Κωσταλέξι?

Γενικά όπου μικρή κοινωνία... ομερτά...

Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Τι κρύβεται πίσω από τη μαζική δολοφονία χελώνων στο Αιγαίο;

«Το θέμα δεν είναι τωρινό. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο εξελίσσεται σχεδόν τα τελευταία 15 χρόνια απλώς αυτή τη στιγμή έχουμε την κορύφωσή του. Αυτό οφείλεται βασικά στην ανομία που υπάρχει. Κανείς τα προηγούμενα χρόνια δεν έχει διωχθεί, δεν έχει καταδικαστεί, δεν έχει καν ενοχληθεί». Ο Θοδωρής Τσιμπίδης, μέσω του CNN Greece κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις δολοφονίες των θαλάσσιων ζώων και επισημαίνει ότι πίσω από αυτές τις ενέργειες βρίσκονται «συγκεκριμένοι άνθρωποι που είναι γνωστοί στα νησιά»

«Οι άνθρωποι που σκοτώνουν τα ζώα είναι αυτοί που καταστρέφουν την αλιεία και ταυτόχρονα απειλούν τις κοινωνίες, τους νησιώτες και οποιονδήποτε τολμήσει να σηκώσει το ανάστημά του. Είναι καιροσκόποι, τελευταίας γενιάς παράνομοι αλιείς που διαθέτουν ταχύπλοα»

«Όλοι αυτοί είναι γνωστοί στις αρχές. Τους έχουμε καταγγείλει μέσα από Ένορκες καταθέσεις, έχουμε δώσει τα ονόματά τους αλλά τίποτα δεν φτάνει ποτέ στη λύση του», λέει χαρακτηριστικά.

http://www.cnn.gr/focus/story/73425...gn=CNN_NEWS&utm_content=horizontal-position-2

Τι λέγαμε? Ότι όλοι ξέρουν, αλλά... στο τέλος τίποτε!
Εδώ και 15 χρόνια.

Χρειάζεται μεγάλη πίεση λοιπόν μπας και ξεμπλοκάρει τίποτε επιτέλους.

Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Οπως βλέπεις, λέει
«Όλοι αυτοί είναι γνωστοί στις αρχές. Τους έχουμε καταγγείλει μέσα από Ένορκες καταθέσεις, έχουμε δώσει τα ονόματά τους αλλά τίποτα δεν φτάνει ποτέ στη λύση του»
«Έχουμε πολλά παραδείγματα πολιτών που έχουν προσπαθήσει να σηκώσουν το ανάστημά τους, να καταγγείλουν τα γεγονότα αυτά αλλά βρέθηκαν μπλεγμένοι σε μία μεγάλη περιπέτεια. Βρέθηκαν να απειλούνται. Έσπασαν το αυτοκίνητο του ενός ενώ του άλλου του έσπασαν τη βάρκα. Απειλούν τις οικογένειές τους».

Δηλαδή τι άλλο να κάνουν οι κάτοικοι ? Να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους ? Αν είναι να γίνει αυτό, τότε να το συζητήσουμε πάνω σε άλλη βάση.
Αντί να κάνουμε μπουκοτάζ στο ψωμί των ντόπιων με τέτοιο σύνθημα, ας πέσει σύνθημα για μπουκοτάζ στα έσοδα της εφορίας πανελλαδικά μεχρις ότου η αστυνομική αρχή του νησιού (που κάποια μέλη της μπορεί να είναι ντόπιοι και κάποια να είναι ξένοι), να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Αυτοί το μηνιάτικο θα το πάρουν είτε έρθει, είτε δεν έρθει ο τουρίστας - το πιθανότερο θα ήταν ένα ήσυχο καλοκαίρι να τους βολεύει κιόλας.

Δεκαπεντε χρονια ειναι εξωφρενικα πολλα χρονια .... για να μην ακουμπαει κανεις τα καστανα.
Τα καστανα (ενοχοι) ειναι σχεδον ετοιμα να βγουν απο την φωτια. Απορουν με μας (τους υπολοιπους
και φιλοζωους) για την παροιμιωδη βραδυτητα/ανοχη μας.

https://www.thesun.co.uk/news/3255969/child-chatham-dog-attack-kent-critical-latest/

Πρέπει επιτέλους να γίνει αξιόποινη η εκτροφή πίτμπουλ και συναφών ρατσών. Δεν είναι δημιούργημα της φύσης, αλλά ανθρώπων, και μάλιστα για δεδομένο σκοπό. Τέτοιες φονικές μηχανές δεν έχουν καμία θέση εντός ή πέριξ των ανθρώπινων εγκαταστάσεων.

Νομίζω οτι αρχίζεις εξ' αρχής λάθος το συλλογισμό σου.
Καμία ράτσα δεν είναι δημιούργημα της φύσης.Ολες είναι δημιούργημα του ανθρώπου και κάθε μια είναι φτιαγμένη (μέσω επιλεκτικής εκτροφής, διαφόρων άλλων φυλών) για να κάνει κάποια συγκεκριμένη εργασία.

Κανένα σκυλί δεν γεννιέται δολοφόνος, "κακό", εκ προοιμίου.Ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος και γι' αυτό (όπως και για ολα τα κακά αυτού του πλανήτη).
Υπάρχουν φυλές πιο δυναμικές που θέλουν άλλον κηδεμόνα και φυλές που είναι πιο εύκολες.
Το πως θα το αναθρέψεις, έχει ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ σημασία στο τι σκυλί θα γίνει.

Δυστυχώς τις περισσότερες φορές οι δύσκολες φυλές πέφτουν στα χέρια κάγκουρων, που αντικαθιστούν την ελάχιστη παρουσία εργαλείων στο παντελόνι τους, με ενα σκυλί και καλά "badass" για να αναδειχθούν.
Το αποτέλεσμα γνωστό απο πριν και δεδομένο.Οταν χτυπάς το σκύλο ολη μέρα για να τον αγριέψεις, όταν τον έχεις κλεισμένο να μη βλέπει άνθρωπο για τον ίδιο λόγο, κλπ, κλπ, δεν φταίει το ταλαίπωρο το ζωντανό.

Για να προλάβω κάποιους κακοπροαίρετους, ναι είμαι κηδεμόνας σκύλου, αλλά εύκολης φυλής(Labrador).
Θεωρώ εαυτόν ακατάλληλο να αναθρέψω όπως πρέπει ενα πιο "δυναμικό" σκύλο.Είμαι χαλαρός τύπος για κάτι τέτοιο :)

Eαν ανατραφεί σωστά ενα τέτοιο σκυλί είναι γλυκύτατο πλάσμα (όπως και τα άλλα που θεωρούνται "δολοφόνοι", πχ ροτβάιλερ, κλπ)

Από τη στιγμή που αποδεδειμένα αδυνατούμε να ελέγξουμε ποιος κάγκουρας θα εκθρέψει μια ράτσα-φονική μηχανή, και δεν μπορούμε να αφήνουμε την ασφάλεια των ανθρώπινων εγκαταστάσεων, μέχρι και των παιδιών που παίζουν αμέριμνα σε μια παιδική χαρά, στον τρόπο που ο τυχαίος κάγκουρας έχει αναθρέψει τη φονική του μηχανή, η απλή, κινέζικη, όπως θέλεις πες τη λύση, δεν είναι παρά η απαγόρευση τέτοιων ρατσών.
Φυσικά και είναι δημιουργήματα του ανθρώπου οι ράτσες, και τη συγκεκριμένη ο άνθρωπος δεν την εξέθρεψε για να έχει χνουδωτή τρίχα και να είναι χαδιάρικη, αλλά για δεδομένο λόγο, ο οποίος προφανώς δεν είναι για να γίνει ένα "γλυκύτατο πλάσμα". Απλά λοιπόν τα πράγματα. Όσες ράτσες αναπτύχθηκαν για δολοφόνοι, δεν μπορούν να πλησιάζουν ανθρώπινες εγκαταστάσεις εγγύτερα των 10 χιλιομέτρων.

Πείτε μου "να μου ζήσει"!!Την απέφυγα στο δρόμο με το αμάξι τελευταία στιγμή πριν λίγο,όπως καταλαβένετε ήταν love at first sight!Την εγκατέλλειψαν φυσικά...βν
Υγ
το "βν" το έγραψε αυτή με τη μυτούλα της!!

Attachments

• Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (27).jpg
    Γβ€ Γβ€°Γβ€žΓŽΒΏΓŽΒ³ΓΒΓŽΒ±Γβ€ ΓŽΒ―ΓŽΒ± (27).jpg
    109 KB · Views: 108

Να σου ζήσει. Θα γίνει και μικρόσωμη...
Ονόμασέ την Βίνα ...

Υπέροχη Νίκο πως να μην την ερωτευτείς!
g094.gif

Στην δική σας περίπτωση ο έρωτας είναι και καρμικός! :)
Να σου ζήσει φίλε μου.

Θέλουμε και άλλες φωτογραφίες Νίκο!

Τρελή φάτσα!
Να σου ζήσει Νικόλα! :smile:
Ακόμη περιμένω τηλέφωνο βρε!

Ευχαριστώ παιδιά!Μιχάλη περιμένω να τελειώσει η σχολική χρονιά για να οργανωθώ φίλε,δε με γλιτώνεις!Να είστε καλά!

Σου ήρθε πρόωρα εσένα βλέπω το Πάσχα.... να τη χαίρεσαι!

Πείτε μου "να μου ζήσει"!!Την απέφυγα στο δρόμο με το αμάξι τελευταία στιγμή πριν λίγο,όπως καταλαβένετε ήταν love at first sight!Την εγκατέλλειψαν φυσικά...βν
Υγ
το "βν" το έγραψε αυτή με τη μυτούλα της!!

1000 μπράβο...

μερικές φορές η ευτυχία με την δυστυχια απέχει μόνο λίγα λεπτά,λίγα μέτρα και μία απόφαση της στιγμής.

Ευτυχως η μικρούλα ήταν απο τα λίγα τυχερά πλασματάκια...

Υπάρχει κανείς που θέλει καποιο σκυλακι ?

Εχω ηδη 6 ενηλικα, το ενα μου "ξεφυγε" και ζευγαρωσε, και εχω βρεθει αυτη την στιγμη με 11 ...

Ειναι 5 κουταβακια 2,5 μηνων. Αν καποιος ενδιαφερεται, ας ενημερωσει. Ευχαριστω

Attachments

• post-14438-0-15409800-1487674542.jpg
    post-14438-0-15409800-1487674542.jpg
    195.5 KB · Views: 127
  • IMG_20170622_204647.jpg
    IMG_20170622_204647.jpg
    105.8 KB · Views: 127
  • IMG_20170622_202230.jpg
    IMG_20170622_202230.jpg
    120.9 KB · Views: 127
  • IMG_20170622_202253.jpg
    IMG_20170622_202253.jpg
    234.6 KB · Views: 129

Ενα βρηκε σπιτι, εχω ακομα τεσσερα ...