Ζώα και άνθρωπος

Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Οσο καποια καθαρματα κυκλοφορουν αναμεσα μας η κοινωνια μας θα πηγαινει κατα διαβολου.....

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΔΟ
Το απίθανο σκυλάκι που σώθηκε από την απεργία στην καθαριότητα [εικόνες]

Πηγή: Το απίθανο σκυλάκι που σώθηκε από την απεργία στην καθαριότητα [εικόνες] | iefimerida.gr

Την είχαν τοποθετήσει μέσα στον πάτο ενός πλαστικού σακιού σκυλοτροφής και από πάνω είχαν βάλει σκουπίδια.

Το σκυλάκι σήμερα πολύ πιθανόν να μην ζούσε αν χθες περνούσαν τα απορριμματοφόρα που "αλέθουν" τα σκουπίδια...

Ε όχι βρε παιδιά αυτό είναι απάνθρωπο. Μπορείς να σκοτώσεις ένα σκυλάκι όπως λιώνεις μια κατσαρίδα;
Ο σκύλος είναι άνθρωπος...

Το κανουν πολλοι παλιανθρωποι δυστυχως....

Ειδικα σε ανεπιθυμητα νεογεννητα.

Εχω μαζεψει 2-3 φορες κουταβια απο σκουπιδια.

Σε ολα ειχα βρει σπιτι λες και ηταν ευλογημενα.

Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Υπάρχει κανείς που θέλει καποιο σκυλακι ?

Εχω ηδη 6 ενηλικα, το ενα μου "ξεφυγε" και ζευγαρωσε, και εχω βρεθει αυτη την στιγμη με 11 ...

Ειναι 5 κουταβακια 2,5 μηνων. Αν καποιος ενδιαφερεται, ας ενημερωσει. Ευχαριστω

Θα κανω ενα "up" :-)

http://avclub.gr/forum/showthread.p...πορείς?p=1057933105&viewfull=1#post1057933105

Γατάκια, σκυλάκια και άλλα αδέσποτα δεν έχουν κανέναν να νοιάζεται γι αυτά ώστε να τους βάλει νερό πριν διψάσουν. Μπορούμε όλοι μας να αφήσουμε ένα πλαστικό μπολ έξω από το σπίτι μας, ώστε να δροσιστούν και να μην υποφέρουν με τη ζέστη και τις ημέρες καύσωνα.

Όπως διψάμε εμείς, διψάνε και αυτά.

10401502_823369211027044_1470417491629781184_n%20(1).jpg

Γατάκια, σκυλάκια και άλλα αδέσποτα δεν έχουν κανέναν να νοιάζεται γι αυτά ώστε να τους βάλει νερό πριν διψάσουν. Μπορούμε όλοι μας να αφήσουμε ένα πλαστικό μπολ έξω από το σπίτι μας, ώστε να δροσιστούν και να μην υποφέρουν με τη ζέστη και τις ημέρες καύσωνα.

Όπως διψάμε εμείς, διψάνε και αυτά.

10401502_823369211027044_1470417491629781184_n%20(1).jpg

Σημαντικό..Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες περιοχές,αλλά στα Κ.Πατησια που μένω υπάρχουν κεσεδάκια με φαγητό για τα αδέσποτα σε κάθε γωνιά..

Υπάρχουν και κάποιοι ασυνείδητοι που δεν μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά ούτε με τ' άντερά τους αλλά είναι η ελάχιστη μειοψηφία.

Σημαντικό..Δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλες περιοχές,αλλά στα Κ.Πατησια που μένω υπάρχουν κεσεδάκια με φαγητό για τα αδέσποτα σε κάθε γωνιά..

Υπάρχουν και κάποιοι ασυνείδητοι που δεν μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά ούτε με τ' άντερά τους αλλά είναι η ελάχιστη μειοψηφία.

Μπράβο σας!!!!

Εδώ δεν βγάζουν γιατί δεν τους πάει ο νους.
Μόλις τους το πεις όμως, όλο και κάτι γίνεται! :)

Μπράβο σας!!!!

Εδώ δεν βγάζουν γιατί δεν τους πάει ο νους.
Μόλις τους το πεις όμως, όλο και κάτι γίνεται! :)

Μονο στην περίμετρο του τετραγώνου που μένω υπάρχουν 6 σημεία μετρημένα..Στημενα από διαφορετικούς ανθρώπους. Είναι υπόθεση πιστεύω.

Φυσικά και είναι υπόθεση!
Πολύ μεγάλη υπόθεση. Καλιεργείται επιτέλους μια σωστή νοοτροπία!

:grinning-smiley-043

Σαν και τη διαχειρίστρια της πολυκατοικίας μου στο Πειραιά, που έχει φλομώσει τις 2 εισόδους της πολυκατοικίας με ότι σκόνες μπορείτε να φανταστείτε (πιπεριού κλπ), ώστε να μην πλησιάζει το παραμικρό έμβιο ον, σε απόσταση χιλιομέτρου.

Είμαι της άποψης ότι το παρόν νήμα θα πρέπει να μεταφερθεί από την "επί παντός" στην κατηγορία "Πολιτισμός."
Και αυτό γιατί η συμπεριφορά μας προς τα ζώα αποτελεί το βαρόμετρο της σταθμης του πολιτισμού που διέπει μια κοινωνία..
Να μια ωραία ιστοριούλα με αίσιο τέλος.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Α όχι αγαπητέ!

Θα θα φύγει το πιο ωραίο και ουσιαστικό νήμα από την καφέ. -bye-

Α όχι αγαπητέ!

Θα θα φύγει το πιο ωραίο και ουσιαστικό νήμα από την καφέ. -bye-

Κόλλησες Παπανδρεήτιδα βλέπω..Είδες τι κάνει η επί παντός. :))

Ωραια ολα αυτα ...

αλλα μολις ειχα μια ασταραπιαια επαφη με εναν απο δαυτους ... κατεβαζωντας τα σκουπιδια κατω.
ΤΩΡΑ .... ΠΡΙΝ 5 ΛΕΠΤΑ. Πεταχθηκε πισω απο εναν καδο ... και ψαχνω την καρδια μου να την ξαναβαλω
στην θεση της. :icon15:

Νομιζα θα επιτιθονταν στο ποδι μου. Αλλο ενα τετοιο heart attack και αρκετοι εδω μεσα
θα ανακουφιστουν απο μενα, permanentely. Δεν εχει κινησεις γατας .... εχει κινησεις ΤΟΡΠΙΛΗΣ.

ΓΜΩ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΜΟΥ .... ΓΜΩ ! :icon15:

Άσε Γιώργο, το είδα από μέρες και αρρώστησα.

Αίσχος!

Στο όνομα της παράδοσης, συνεχίζεται ένας χυδαίος βαρβαρισμός.