Ζώα και άνθρωπος

Απάντηση: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Μας πήραν τα ζουμιά.......

Νάσαι καλά

Re: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Η αναφορα μου στο Πολυκαστρο (επειδη μαλλον απο εμενα ξεκινησε το ξεχαρβαλωμα)
ειναι για το σωτηριον ετος 1976 .....

Τιποτα δεν μενει ΑΝΕΞΕΛΙΚΤΟ ..... ουτε οι παλιοι καφροι εχουν γεννησει
καινουργια καφρακια που εξασκουν τις ιδιες μοχθηριες. Καθε ανθρωπος
ακολουθει διαφορετικη βιωματικη πορεια (και ολιγον χαοτικα προβλεψιμη,
οτι επιρροη και αν επιβαλουν οι γονεις ....)

Απο την αλλη, δεν ξερω πως ξεφυγε απο την κουβεντα οτι οι κατοικοι των
"εκπολιτισμενων" πολεων .... ανεχονται ψυχουλες που μεγαλωνουν και
μαραζωνουν (και θανατωνονται ΑΝ δεν πουληθουν) πισω απο τις πλουμιστες
βιτρινες των pet-shops ????

ΚΑΦΡΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ..... σε καθε εποχη .... και καθε μικροκοινωνια !

Ακομα και εδω μεσα, στο AVclub ... περιμενετε oτι θα βγει καποιος και θο το βροντοφωναξει ?

σχετικα με το τελευταιο κομματι, υπαρχει αρκετη ενημερωση πλεον. ο καθε αγοραστης θα πρεπει να αναλαμβανει τις ευθυνες του...

Η επικοινωνία που μπορεί να επιτευχθεί μεταξύ ανθρώπου και ζώων μπορεί να αγγίξει "ασύλληπτα" επίπεδα!
Όποιος το έχει βιώσει, έστω και για μιά φορά, ξέρει...

Καλοι μου φιλοι, ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα δεν κατι κατι περα απο το αυτονοητο. Τα "μπραβο" κ τα "ευχαριστω" ειναι για τον ανθρωπο ο οποιος εχει αναλαβει κ φροντιζει ο ιδιος τα ζωακια με τεραστια υπομονη κ φροντιδα. Χαιρομαι που διαβαζοντας το νημα συνειδητοποιησα οτι τελικα σε αυτη την κοινωνια ακομη πλειοψηφει η ανθρωπια, μιας και τις προαλλες κοντεψα να παρανοησω.

Δειτε κ αυτo:

http://www.youtube.com/watch?v=IasOQk36Eeo

Last edited:

Η επικοινωνία που μπορεί να επιτευχθεί μεταξύ ανθρώπου και ζώων μπορεί να αγγίξει "ασύλληπτα" επίπεδα!

+1000
Αυτή η εμπειρία σε αλλάζει για πάντα!

Re: Απάντηση: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Καλοι μου φιλοι, ευχαριστω για τα καλα σας λογια αλλα δεν κατι κατι περα απο το αυτονοητο. Τα "μπραβο" κ τα "ευχαριστω" ειναι για τον ανθρωπο ο οποιος εχει αναλαβει κ φροντιζει ο ιδιος τα ζωακια με τεραστια υπομονη κ φροντιδα. Χαιρομαι που διαβαζοντας το νημα συνειδητοποιησα οτι τελικα σε αυτη την κοινωνια ακομη πλειοψηφει η ανθρωπια, μιας και τις προαλλες κοντεψα να παρανοησω.

Δειτε κ αυτo:

http://www.youtube.com/watch?v=IasOQk36Eeo

Έκανες όμως το 1ο και αποφασιστικό βήμα: νοιάστηκες!

http://www.youtube.com/watch?v=2XJO7zMQ3mk

Δεν λέω...
Μεγάλη εβδομάδα είναι...
Αλλά έχετε βάλει σκοπό να μας μαμήσετε την ψυχολογία;
Ένας λόγος που δεν έχω κατοικίδιο είναι το ότι δένομαι πολύ με τα ζώα.
Έλα ντε που η τύχη μου επιφυλάσσει ανά καιρούς να αποκτώ κάποιο αδέσποτο...

Παρεπιπτόντως...

428591_577548432275791_29631480_n.jpg

Παρεπιπτόντως...

428591_577548432275791_29631480_n.jpg

Πάντα.... δεν μας φταίνε σε τίποτα..

ρε SR71B
ρε καρτνάσι
ρε αδερφε

πωωωω

Ειμαι ολιγον συναισθηματικος Κωστα Κ ... το παλευω ομως ! :p

Το ΣΠΑΖ ... ποιων λεξεων αρχικα ειναι ?

YΓ. Ωωωπ, μολις το βρηκα ..... (sorry guys)

http://www.spazgreece.gr/

εγώ ειμαι συναισθηματικος και πέθανα με το τελευταιο βιντεο

αιντε καλημέρα

Παιδιά... νομίζετε ότι αυτοί που ασχολούνται -όπως στο βίντεο με τον ετοιμοθάνατο σκυλάκο- δεν είναι πολύ συναισθηματικοί? ή νομίζετε ότι "έχουν συνηθίσει"?
Τουναντίον... επειδή ΔΕΝ αντέχουν τον πόνο (σωματικό και συναισθηματικό) τρέχουν...
Όποιος το έχει περάσει αυτό με αδέσποτα ζωάκια, ξέρει: είναι αδύνατο να μην εμπλακείς, σου είναι αδύνατο να συνεχίσεις να ζεις ξέροντας ότι ένα πλασματάκι "εκεί έξω" είναι σε απόλυτη απελπισία και τρόμο...
Μη λυπάστε που σας χάλασε η ψυχολογία και μη στρέφετε το κεφάλι αλλού σε πιο ευχάριστα πράγματα.
Εμπλακείτε και εσείς.
Λίγο, πολύ, όσο μπορείτε. Αρκετό είναι.

Η αίσθηση που θα πάρετε βοηθώντας ένα πλασματάκι είναι απίστευτη και τα βλέμματα ευγνωμοσύνης απερίγραπτα λυτρωτικά!

Last edited:

Εντάξει είπαμε...Να αγαπάμε και να πονάμε τα ζώα...

Αλλά όχι και κηδεία με λουλούδια κι αποτέφρωση,όπως στο παραπάνω βίντεο...
Πάλι καλά που δεν τον πήγαν γραφείο κηδειών και σε νεκροταφείο σκύλων.

Μου την δίνουν άνθρωποι και κοινωνίες,σαν κάτι άρρωστες αμερικάνες μαντάμες,που ξοδεύουν απίθανα ποσά και πέρα απο τα πέτ τους δεν βλέπουν ούτε συνάνθρωπους που δυστυχούν κι υποφέρουν,ούτε κοινωνίες και χώρες που λιμοκτονούν...

8A5439B977D0256734C6930DA471FAA0.jpg

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=510973

Το μέτρο είναι απαραίτητο παντού...

Last edited:

δεν ειδα το βιντεο γιατι δεν θελω να χαλαστω χωρις λογο. παντως σχετικα με το νεκροταφειο σκυλων δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα?

οταν ο αλλος εχει πχ ενα σκυλο μεσα στο σπιτι, στα κρεβατια, στους καναπεδες κλπ και τον εχει δεκαπεντε χρονια ειναι λογικο οταν πεθανει να μην θελει να τον πεταξει στα σκουπιδια. οποτε η παει στο βουνο, σκαβει και τον θαβει η παει σε νεκροταφειο σκυλων.

χωρις παρεξηγηση, θα σου πω κατι απο προσωπικη εμπειρια χρονων. η συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που κραζουν τους φιλοζωους για τα λεφτα και το χρονο που ξοδευουν ενω παιδια πεινανε στον κοσμο, ειναι αυτοι που δεν κανου απολυτως τιποτα ουτε για τα ζωα ουτε για τους ανθρωπους. φιλικα παντα.

DIPIE

Μονο που .... η ανθρωπινη απελπισια που περιγραφεις ειναι λιγο μακρια απο το σημειο που βρισκομαστε.
Το αδεσποτο ειναι ενα τετραγωνο παρακατω. Μπορω να εχω και ΑΜΕΣΗ εμπλοκη και ΑΜΕΣΗ εποπτεια του
δραματος και της λυσης του (αν υπαρχει).

Οχι οτι οι "Γιατροι του Κοσμου" χρηματιζονται απο τιποτα μεγαλοσχημους τραπεζιτες. Οι ιδιοι ξερουν τι
τραβανε και ποσο κινδυνευουν για να φτασουν εκει που η ελπιδα εχει πεθανει (Σιερρα Λεονε, Γκανα, κλπ).

Ξερεις τι συμβαινει (τουλαχιστον με μενα) ....
Εχω συνδεσει τα ζωα με την ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΥΣΙΑ νομικης προστασιας (στοιχειωδους).
Τους ανθρωπους, ισως εσφαλμενα, τους εχω ταυτισει με νομικα πλαισια και προστασιες.
Αλλα ειναι και το αλλο : ενα σκυλι η γατα ΔΕΝ μπορει να προφυλαχθει απο εναν αφυλαχτο δρομο,
θα τον διασχισει σαν να ειναι αλανα. Ουτε μπορει να προστατευθει απο φαρμακα πεταμενα μεσα
σε αποφαγια !!! Ουτε απο χιλια μυρια δηλητηρια που μερικες φορες ΔΕΝ μυριζουν καν ....
Ο Ανθρωπος εχει μια ελαχιστη παιδεια και εμπειρια .... να μην φυγει σαν το σκυλι στ'αμπελι.

ΕΚΤΟΣ απο χωρες της υποσαχαριας Αφρικης ... οπου ο μεσος ορος ζωης ειναι 16 !!!!

Αλλα εκει ... και να θελαμε να κανουμε κατι, θα πρεπει να παμε με το καλασνικοφ στον ωμο.
Αλλιως, μας φαγανε λαχανο μεσα στους θαμνους. Δεν ξερω πως κατορθωνουν και πειθουν
τους τοπικους πολεμαρχους, οι "Γιατροι του Κοσμου". Σημασια εχει, οτι ΕΓΩ σαν ΑΤΟΜΟ δεν
μπορω να φτασω εκει (ακομα και να ειχα τα λεφτα για εισητηρια πηγαινε-ελα).

Πιο λογικο δεν ειναι να στραφουμε διπλα .... πριν ταξιδεψουμε 5 και 10 χιλιαδες χλμ μακρυτερα ?
(για ανθρωπους πρωτιστα αλλα και για ζωντανα, μετα ...)

Last edited: