Ζώα και άνθρωπος

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Λεπτομέρειες, από την είδηση:

- Τα σκυλιά, δύο μεγάλα πίτμπουλ
- τα σκυλιά είχαν εκτραφεί και εκπαιδευτεί για κυνομαχίες

... και κατα μαρτυρίες κοντινών προσώπων την αγαπούσαν πολύ - όπως εγώ τα σουβλάκια μου.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ για κλωτσίες στο κεφάλι!

Εξοργιστικό: Ξιφίας βγήκε στα ρηχά της Χαλκίδας και τον πετροβόλησαν

Μικρός ξιφίας εμφανίστηκε στα ρηχά μίας πλαζ στη Χαλκίδα και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Οι λουόμενοι τον κυνήγησαν και στη συνέχεια τον θανάτωσαν. Αντιδράσεις από μάρτυρες του σκηνικού για τη θανάτωσή του.

screenshot.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ακούστε γέλια και χαρές!

Έτσι να μεγαλώνετε τα παιδιά σας, να είναι εχθροί σε κάθε το ζωντανό. Κάντε τα και αυτά σιχάματα όπως τα μούτρα σας.
Να αντλούν χαρά και να γελάνε με την αγωνία κάποιου ζωντανού.

Ειναι τρομαχτικο που ουτε ενας τουλαχιστον στο βιντεο δε βρεθηκε να τους βαλει χερι
καλα τα μαθηματικα και τα θρησευτικα στα σχολεια αλλα ισως καποιος πρεπει να μαθαινει στα παιδια τα βασικα ,αγαπη για την φυση περιβαλλον ζωα,καθαριοτητα,συμπεριφορα προς συνανθρωπους,αλληλεγγυη,πρωτες βοηθειες,υποχρεωσεις και δικαιωματα εναντι του κρατους κλπ κλπ

Δεν άντεξα να δω το βίντεο, τους ευχομαι ομως τα χειρότερα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που ζώο θανατώνεται με άσχημο τρόπο στην Εύβοια. Δε μπορείς να είναι σύμπτωση

Στην επαρχία δυστυχώς (και δεν μιλάω τοπικιστικά ούτε σωβινιστικά) η αντιμετώπιση των ζώων είναι απογοητευτική.

Είναι στην παραλία μικρόσωμο ήμερο σκυλάκι που περιφέρεται.

Εμφανίζεται νεαρό ντόπιο ζευγάρι με το παιδάκι τους.

Το παιδάκι χαιδεύει το σκυλάκι και ο νεαρός πατέρας του λέει : "Κανόνισε να σε φάει"

Ετσι το ανατρέφουν το βλαστάρι τους...

Η άποψη που έχω σχηματίσει είναι ότι στην επαρχία, ειδικά στα χωριά, αντιμετωπίζουν τα ζώα (στο παρελθόν περισσότερο) ως εργαλεία, ως αναλώσιμα κατά κάποιον τρόπο. Αυτό οφείλεται εν μέρει στο ότι ο τρόπος ζωής ήταν τέτοιος (αγροτικές δουλειές, κτηνοτροφία κλπ). Περιστατικά σαν αυτό που περιγράφει ο Δημήτρης έχουμε βιώσει όλοι μας στα αστικά κέντρα.