Εσυ τι νομιζεις;..Οποιος βασανιζει και σκοτωνει ενα ζωντανο για να περασει την ωρα του ειναι στα καλα του;...
Η γνωστη δικαιολογια των κυνηγων,που το παιζουν φυσιολατρες και φιλοζωοι (κοβοντας τις ουρες απο τα κυνηγοσκυλα,σκοτωνοντας τα παραλληλα οταν φανε το θηραμα και δεν τους το φερουν στα ποδια)...
Ασε..Εχω κοψει και την καλημερα σε θειο μου γι αυτη τη δουλεια...Φιλοζωος κυνηγος..Η μεγαλυτερη π@π@ρι@ που ακουσα ποτε μου...Για την παρτη τους ειναι οι τυποι...
Μπορει να δειχνει πανικο μπορει και ελλειψη κονδυλιων και προσωπικου .Ηταν ομως μια εκτιμηση κινδυνου.
τι θα κανει αν εμφανιστουν πεντε-δεκα κρουσματα? (διολου απιθανο σεναριο)
OT ειμαι και το ξερω. Τελευταιο απο μενα
αν μια κυβερνηση προοδευμενου κρατους σαν την Ισπανια δεν μπορει να παρει μετρα για ενα σκυλακι (δηλαδη να το απομονωσει σε ενα δωματιο για καποιες μερες και να του παρει ενα δειγμα για αναλυση),
τι θα κανει αν εμφανιστουν πεντε-δεκα κρουσματα? (διολου απιθανο σεναριο)
Θα επέμβει εξοντώνοντάς τα προκειμένου να διατηρήσει το ζωτικό της χώρο.
Η γνωστη δικαιολογια των κυνηγων,που το παιζουν φυσιολατρες και φιλοζωοι (κοβοντας τις ουρες απο τα κυνηγοσκυλα,σκοτωνοντας τα παραλληλα οταν φανε το θηραμα και δεν τους το φερουν στα ποδια)...
Ασε..Εχω κοψει και την καλημερα σε θειο μου γι αυτη τη δουλεια...Φιλοζωος κυνηγος..Η μεγαλυτερη π@π@ρι@ που ακουσα ποτε μου...Για την παρτη τους ειναι οι τυποι...
Μια απο τα ιδια απο 2-3 περιπτωσεις που ξερω τα σκυλια του πεταματου οταν δεν πανε στο κυνηγι, σε κλουβι και πολυ τους ειναι...
Ευτυχως εκει ερχεται η πολιτεια και θετει κανονες.Αλιμονο μας αν παρασυροταν απο την υπερβολη που χαρακτηριζει καποιους , που θεωρουν ψυχοπαθεις του κυνηγους (και τους ψαραδες να υποθεσω).
Ευτυχως εκει ερχεται η πολιτεια και θετει κανονες.Αλιμονο μας αν παρασυροταν απο την υπερβολη που χαρακτηριζει καποιους , που θεωρουν ψυχοπαθεις του κυνηγους (και τους ψαραδες να υποθεσω).
Ναι σίγουρα. Μην ξεχάσουμε και τους κυνηγούς στην αμερική που λόγω του ότι μέρος του εξοπλισμού πηγαίνει για την ανάπτυξη του αριθμού των θηραμάτων, ορισμένα είδη που απειλούνταν με εξαφάνιση, πλέον βρίσκονται σε πληθώρα, και άλλες συμπαντικές καταστάσεις που δηλώνουν ότι τα πάντα τείνουν προς την εντροπία, αμήν.
Καθαροί δολοφόνοι είναι, το χόμπυ τους άνετα και καλύτερα αντικαθίσταται από τη φωτογράφιση. Και ναι για όλα τα έμβια όντα, αφαιρώντας τη ζωή τους τίθεται ερώτημα ηθικής.
Για πες μας για ποιό λόγο κυνηγάει σήμερα κάποιος? και μη μου πεις για να φάει...
Αν πουλήσει τον εξοπλισμό του τρώει για 10 χρόνια.
Για ποιό λόγο το κάνει λοιπόν? τι είναι αυτό που χαίρεται?
Για πες μας για ποιό λόγο κυνηγάει σήμερα κάποιος? και μη μου πεις για να φάει...
Αν πουλήσει τον εξοπλισμό του τρώει για 10 χρόνια.
Για ποιό λόγο το κάνει λοιπόν? τι είναι αυτό που χαίρεται?
Ακου αγαπητε για να το τελειωνουμε το θεμα...Τα ζωα βρισκονται διπλα μας για να μας μαθουν βασικα πραγματα που αγνοουμε...Η αγαπη ο σεβασμος η πιστη κ.α. ειναι εννοιες που κανενας νομος,οσο καλος κι αν ειναι, δεν μπορει να μας τις μεταδωσει η να μας τις επιβαλλει...
Αν καποιος δεν εχει μαθει να σεβεται να αγαπα να νοιωθει και να πιστευει θα κανει τα δικα του,οσοι νομοι και να βγουν...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.