Ζώα και άνθρωπος

Απάντηση: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Η αντιπαράθεση αυτή τελειώνει εδώ, κάθε επόμενο ποστ στον ίδιο τόνο φεύγει καθώς και ο συντάκτης του.

Re: Μπορεις να πεταξεις 4 ψυχες στα σκουπιδια? Κι ομως μπορεις....

Δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να αποκαλέσει τον Χίτλερ φιλόζωο όταν πριν αυτοκτονήσει, σκότωσε και το σκυλί του. Μάλλον για άλλους λόγους χρησιμοποιούσε (και όχι αγαπούσε) τα ζώα.

Με τις λίστες του FBI που εν προκειμένω θα αρχίζουν να ισχύουν κατά το 2016, το πρόβλημα ποιο ακριβώς είναι; Το φακέλωμα; Δηλαδή αν κάποιος κάνει ένα έγκλημα όπως η κακοποίηση δεν φακελώνεται; Απλώς εδώ θα θεωρείται εγκληματικό παρελθόν το οποίο θα λαμβάνεται υπ' όψη κατά τον ίδιο τρόπο που λαμβάνεται υπ' όψη μια ανθρωποκτονία. Δηλαδή θα λαμβάνεται υπ' όψη ως σοβαρό criminal record.

Τα ζώα έχετε υπ' όψη πως δεν έχουν απολύτως καμία άμυνα μπροστά στον άνθρωπο.

Παντως το σκυλακι της αμερικανιδας νοσοκομου που προσβληθηκε απο ebola δεν θα θανατωθει.
http://www.bloomberg.com/news/2014-...bur-s-fate-as-mayor-shuns-ebola-paranoia.html

με τα σκυλια φαινεται οτι ενω προσβαλλονται απο τον ιο δεν εμφανιζουν θανατηφορα συμπτωματα (ειδαλλως εκει που θεριζει ο ebola θα ειχαν εξολοθρευτει).
Αν τον μεταδιδουν στον ανθρωπο ειναι αλλο θεμα, δυσκολο να μελετηθει προφανως, αλλα τουλαχιστον θα μπορουσαν να δουν γιατι συμβαινει αυτο, για ποσο διαστημα παραμενουν μολυσμενα κλπ
Ισως ηδη να γινεται

Το παραδειγμα της Ισπανιας (που ουτε καν μπηκαν στο κοπο να κανουν τεστ) δειχνει αν μη τι αλλο πανικο, λες και εισεβαλλε κανενα allien τυπου The Thing

Μπορει να δειχνει πανικο μπορει και ελλειψη κονδυλιων και προσωπικου .Ηταν ομως μια εκτιμηση κινδυνου.

Πως ένα ζώο μπορεί να επηρεάσει το περιβάλλον με τρόπους που δεν φανταζόμαστε!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εσυ τι νομιζεις;..Οποιος βασανιζει και σκοτωνει ενα ζωντανο για να περασει την ωρα του ειναι στα καλα του;...

Οχι βεβαια.

Αλλα ας κραταμε τα μποσικα γιατι δεν θελει και πολυ να ξεφυγει το πραγμα πχ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η γνωστη δικαιολογια των κυνηγων,που το παιζουν φυσιολατρες και φιλοζωοι (κοβοντας τις ουρες απο τα κυνηγοσκυλα,σκοτωνοντας τα παραλληλα οταν φανε το θηραμα και δεν τους το φερουν στα ποδια)...
Ασε..Εχω κοψει και την καλημερα σε θειο μου γι αυτη τη δουλεια...Φιλοζωος κυνηγος..Η μεγαλυτερη π@π@ρι@ που ακουσα ποτε μου...Για την παρτη τους ειναι οι τυποι...

Βλεπεις ?

Μπορει να δειχνει πανικο μπορει και ελλειψη κονδυλιων και προσωπικου .Ηταν ομως μια εκτιμηση κινδυνου.

OT ειμαι και το ξερω. Τελευταιο απο μενα
αν μια κυβερνηση προοδευμενου κρατους σαν την Ισπανια δεν μπορει να παρει μετρα για ενα σκυλακι (δηλαδη να το απομονωσει σε ενα δωματιο για καποιες μερες και να του παρει ενα δειγμα για αναλυση),
τι θα κανει αν εμφανιστουν πεντε-δεκα κρουσματα? (διολου απιθανο σεναριο)

Θα επέμβει εξοντώνοντάς τα προκειμένου να διατηρήσει το ζωτικό της χώρο.

OT ειμαι και το ξερω. Τελευταιο απο μενα
αν μια κυβερνηση προοδευμενου κρατους σαν την Ισπανια δεν μπορει να παρει μετρα για ενα σκυλακι (δηλαδη να το απομονωσει σε ενα δωματιο για καποιες μερες και να του παρει ενα δειγμα για αναλυση),

Εγω απ'οτι εχω καταλαβει δεν ειναι σιγουροι αν και πως μπορει να μεταδοθει ο ιος απο τα ζωα.Μπορει η Αμερικη να εχει τις καταλληλες υποδομες και προσωπικο να φυλαξει και να παρακολουθησει ζωα για μακρυ χρονικο διαστημα.

Θα επέμβει εξοντώνοντάς τα προκειμένου να διατηρήσει το ζωτικό της χώρο.

Μπορει βεβαια οι υγειονομικες αρχες της Ισπανιας να ειναι ναζιστικες πυρηνες.Ολα παιζουν.

Τελος και απο εμενα γιατι το ξεχειλωσαμε πολυ το πραγμα.

Η γνωστη δικαιολογια των κυνηγων,που το παιζουν φυσιολατρες και φιλοζωοι (κοβοντας τις ουρες απο τα κυνηγοσκυλα,σκοτωνοντας τα παραλληλα οταν φανε το θηραμα και δεν τους το φερουν στα ποδια)...
Ασε..Εχω κοψει και την καλημερα σε θειο μου γι αυτη τη δουλεια...Φιλοζωος κυνηγος..Η μεγαλυτερη π@π@ρι@ που ακουσα ποτε μου...Για την παρτη τους ειναι οι τυποι...

Μια απο τα ιδια απο 2-3 περιπτωσεις που ξερω τα σκυλια του πεταματου οταν δεν πανε στο κυνηγι, σε κλουβι και πολυ τους ειναι...

Μια απο τα ιδια απο 2-3 περιπτωσεις που ξερω τα σκυλια του πεταματου οταν δεν πανε στο κυνηγι, σε κλουβι και πολυ τους ειναι...

Τα σκυλιά του πεταματού αλλά τα θηράματα τα αγαπάνε..... μέχρι θανάτου!

Τι το ψάχνεις, ψυχοπαθείς που αρέσκονται με το σκότωμα!
Τόσο πολύ αγαπάνε τα ζώα που σκοτώνουν ακόμη και αυτά που δεν τρώγονται, όπως αποδημητικά πουλιά που μόλις κάτσουν για να ξεκουραστούν, αυτοί παραμονεύουν σαν τον θάνατο.
Ή απλώνουν δίχτυα.
Για να μη πω για την μαγκιά να χρησιμοποιούνε επαναληπτικά όπλα, με σκόπευτρα τρελά κ.λπ.
Αλλά τι να πεις, έχουν τόσο πάθος και τόσο μυαλό που συχνά ξεκληρίζονται μεταξύ τους.

Ευτυχως εκει ερχεται η πολιτεια και θετει κανονες.Αλιμονο μας αν παρασυροταν απο την υπερβολη που χαρακτηριζει καποιους , που θεωρουν ψυχοπαθεις του κυνηγους (και τους ψαραδες να υποθεσω).

Όταν ήμουν φοιτητής, ωσάν νέος και με το αίμα να βράζει για το θέμα, είχα "μπλέξει" με μια καταπληκτική παρέα με την οποία συχνά πηγαίναμε στους κυνηγότοπους την περίοδο του κυνηγιού!
Πηγαίναμε με τρομπέτες, σφυρίχτρες, σπρέι-καραμούζες και το τι φασαρία κάναμε δεν μπορώ να σας το περιγράψω!
Το πόσα κυνήγια χαλάσαμε δεν λέγεται! :flipout:
το κάναμε 2-3 χρονιές και το σταματήσαμε γιατί ήταν πολύ επικίνδυνο!
Όχι μη φάμε καμία αδέσποτη, αλλά μη φάμε καμία σκοπευμένη.
Το τι μίσος δείχνανε οι "φιλόζωοι" κυνηγοί δεν περιγράφεται, μας αμολάγανε σκυλιά να μας φάνε (είχαμε ειδικές σφυρίχτρες), πυροβολούσανε στον αέρα για να μας διώξουν, βρισίδια κ.λπ..
Κότες όμως! στα χέρια ποτέ δεν πιαστήκαμε!
Και τους πετούσαμε και στα μούτρα το "γιατί? δεν έχουμε δικαίωμα να βγούμε στην εξοχή να κάνουμε φασαρία?" :flipout:

Αυτό που τους βραχυκύκλωνε πάντα ήταν με τα σκυλιά τους! τα αμολάγανε να μας φάνε και τα βρίσκανε να τα χαϊδεύουμε! :flipout:

Ευτυχως εκει ερχεται η πολιτεια και θετει κανονες.Αλιμονο μας αν παρασυροταν απο την υπερβολη που χαρακτηριζει καποιους , που θεωρουν ψυχοπαθεις του κυνηγους (και τους ψαραδες να υποθεσω).

Για πες μας για ποιό λόγο κυνηγάει σήμερα κάποιος? και μη μου πεις για να φάει...
Αν πουλήσει τον εξοπλισμό του τρώει για 10 χρόνια.
Για ποιό λόγο το κάνει λοιπόν? τι είναι αυτό που χαίρεται?

Ναι σίγουρα. Μην ξεχάσουμε και τους κυνηγούς στην αμερική που λόγω του ότι μέρος του εξοπλισμού που πληρώνουν πηγαίνει για την ανάπτυξη του αριθμού των θηραμάτων, ορισμένα είδη που απειλούνταν με εξαφάνιση, πλέον βρίσκονται σε πληθώρα, και άλλες συμπαντικές καταστάσεις που δηλώνουν ότι τα πάντα τείνουν προς την εντροπία, αμήν.

Καθαροί δολοφόνοι είναι, το χόμπυ τους άνετα και καλύτερα αντικαθίσταται από τη φωτογράφιση. Και ναι για όλα τα έμβια όντα, αφαιρώντας τη ζωή τους τίθεται ερώτημα ηθικής.

Ναι σίγουρα. Μην ξεχάσουμε και τους κυνηγούς στην αμερική που λόγω του ότι μέρος του εξοπλισμού πηγαίνει για την ανάπτυξη του αριθμού των θηραμάτων, ορισμένα είδη που απειλούνταν με εξαφάνιση, πλέον βρίσκονται σε πληθώρα, και άλλες συμπαντικές καταστάσεις που δηλώνουν ότι τα πάντα τείνουν προς την εντροπία, αμήν.

Καθαροί δολοφόνοι είναι, το χόμπυ τους άνετα και καλύτερα αντικαθίσταται από τη φωτογράφιση. Και ναι για όλα τα έμβια όντα, αφαιρώντας τη ζωή τους τίθεται ερώτημα ηθικής.

:SFGSFGSF:

Για πες μας για ποιό λόγο κυνηγάει σήμερα κάποιος? και μη μου πεις για να φάει...

Για να πηγαινει καποιος στην γραφικη (ψαρο)ταβερνα και να τα βρισκει ετοιμα :flipout:

Φυσικα για να τα φαει.Το θηραμα δεν ειναι κατι που βρισκεται στα σουπερμαρκετ.Και φυσικα ειναι πολυ πιο κοντα στην φυση απο αλλους που εχουν δει θαλασσα και βουνο μονο σε φωτογραφιες αλλα παρολα αυτα ειναι ''ακτιβιστες''.Και φυσικα την σεβονται πολυ περισσοτερο απο αλλους που δεν εχουν μαθει να πετανε ουτε τα χαρτια στον καδο σκουπιδιων.Και φυσικα το κυνηγι και το ψαρεμα ειναι αρχεγονα ενστικα του ανθρωπου.

Ακου αγαπητε για να το τελειωνουμε το θεμα...Τα ζωα βρισκονται διπλα μας για να μας μαθουν βασικα πραγματα που αγνοουμε...Η αγαπη ο σεβασμος η πιστη κ.α. ειναι εννοιες που κανενας νομος,οσο καλος κι αν ειναι, δεν μπορει να μας τις μεταδωσει η να μας τις επιβαλλει...
Αν καποιος δεν εχει μαθει να σεβεται να αγαπα να νοιωθει και να πιστευει θα κανει τα δικα του,οσοι νομοι και να βγουν...

Ακου αγαπητε για να το τελειωνουμε το θεμα...Τα ζωα βρισκονται διπλα μας για να μας μαθουν βασικα πραγματα που αγνοουμε...Η αγαπη ο σεβασμος η πιστη κ.α. ειναι εννοιες που κανενας νομος,οσο καλος κι αν ειναι, δεν μπορει να μας τις μεταδωσει η να μας τις επιβαλλει...
Αν καποιος δεν εχει μαθει να σεβεται να αγαπα να νοιωθει και να πιστευει θα κανει τα δικα του,οσοι νομοι και να βγουν...

Φιλε πραγματικα.Δεν μπορω να καταλαβω τι σεβασμο και πιστη μπορεις να δειξεις στο χταποδι.Με ξεπερναει.Μηπως εισαι βηγκαν ?