Ζώα και άνθρωπος

Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Αλλιως να κατσουμε ολοι να μας πηδανε απο το πρωι μεχρι το βραδυ
αφου οι χριστιανικες μας καταβολες επιτασσουν ... προβατοποιηση.

Δηλαδή, κατ' εσέ Μάνο και όπως αντιλαμβάνεσαι το χριστιανικό δόγμα, όλοι οι ήρωες της επανάστασης βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κόλαση και πίνουν εσπρεσάκια με τον διάολο...

Καλώς.

Σε λίγες μέρες αρχίζει η Μ. Εβδομάδα και θα ακούσεις:

Δικαιοσύνην μάθετε οι ενοικούντες επί της γης,

και

Πρόσθες αυτοίς κακά Κύριε, πρόσθες αυτοίς κακά της ενδόξοις της γης

και

Έθηκαν επί την κεφαλήν μου στέφανον εξ´ ακανθών και επί την δεξιάν μου χείραν έδωκαν κάλαμον, ίνα συντρίψω αυτούς ως σκεύη κεραμέως.

Κάτι δεν μου κολλάει με τα πρόβατα που γράφεις.

Re: Απάντηση: Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Χρήστο μου, το έχω ξαναγράψει αρκετές φορές νομίζω...όταν σε ένα κράτος δικαίου, το πρώτο που πεθαίνει είναι η δικαστική εξουσία, κλείσε το βιβλίο, μην διαβάζεις παρακάτω.

ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό!

Δηλαδή, κατ' εσέ Μάνο και όπως αντιλαμβάνεσαι το χριστιανικό δόγμα, όλοι οι ήρωες της επανάστασης βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην κόλαση και πίνουν εσπρεσάκια με τον διάολο...

Καλώς.

Σε λίγες μέρες αρχίζει η Μ. Εβδομάδα και θα ακούσεις:

και

Πρόσθες αυτοίς κακά Κύριε, πρόσθες αυτοίς κακά της ενδόξοις της γης

και

Έθηκαν επί την κεφαλήν μου στέφανον εξ´ ακανθών και επί την δεξιάν μου χείραν έδωκαν κάλαμον, ίνα συντρίψω αυτούς ως σκεύη κεραμέως.

572dddd861bad373b5d18808fa03e332.jpg

Blessed be the Lord my strength, which teacheth my hands to war, and my fingers to fight.

:p

Re: Απάντηση: Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Χρήστο μου, το έχω ξαναγράψει αρκετές φορές νομίζω...όταν σε ένα κράτος δικαίου, το πρώτο που πεθαίνει είναι η δικαστική εξουσία, κλείσε το βιβλίο, μην διαβάζεις παρακάτω.

Και ποτε πεθανε?

Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Και όμως τα 30.000 ευρώ πρόστιμο είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ.

Άντρας στην Καρδίτσα παγίδευσε γάτα σε κλουβί και την χτύπησε με ψαροντούφεκο

" Στην διαδικασία παρευρέθηκε ως μάρτυρας και η κ. Γιαννακού η οποία μας μεταφέρει πως ο δράστης δεν απολογήθηκε για την πράξη του, παρά μόνο δήλωσε πως δεν γνώριζε για το νόμο περί κακοποίησης.

Το δικαστήριο του αναγνώρισε ως ελαφρυντικό αυτό του πρότερου έντιμου βίου, έκρινε ένοχο τον δράστη και τον καταδίκασε με ποινή φυλάκισης 1 έτους με τριετή αναστολή και χρηματική ποινή μόλις 5.000 ευρώ.
Η κ. Γιαννάκου λέει πως η γάτα είναι περίπου 4 ετών, πολύ φιλικη και την φρόντιζε κάποιος από τη γειτονιά.

Εκτιμά πως ο δράστης την προσέλκυσε με τροφή, την έκλεισε στο κλουβί και στη συνέχεια τη χτύπησε με το ψαροντούφεκο και την άφησε εκεί σοβαρά τραυματισμένη να αργοπεθάινει"

:mad:

Πολυ λιγα, και ακομα πιο λιγο σε σκανδαλωδη βαθμο, ο ενας χρονος με αναστολη !!!

Θου κυριε φυλακη το στωματι μου

Καθίστε βρε παιδιά, ο νόμος λέει ότι σε περίπτωση λευκού ποινικού μητρώου δίνεται αναστολή στις στερητικές της ελευθερίας ποινές. Δηλαδή για τον μπάρμπα θα έκαναν εξαίρεση;

Οι ποινές θα μπορούσαν να είναι και μεγαλύτερες. Επιβλήθηκαν οι ελάχιστες που προβλέπει ο νόμος (φυλάκιση 1-5 έτη και χρηματική ποινή 5-15.000 ευρώ). Μπορεί ο δικαστής να θεωρεί ότι οι ανώτερες πρέπει να επιβάλλονται για περιπτώσεις θανάτωσης, αλλά και τέτοιου τύπου βασανισμός ίσως να είναι χειρότερος.
Υπάρχει και το διοικητικό πρόστιμο πάντως. 30 χιλιάρικα.

Συγνωμη Γιαννη .... αλλα με τον σταυρο στο χερι, δεν σωθηκε κοσμος .... ΧΑΘΗΚΕ κοσμος.
Αυτος ο κοσμος μετατραπηκε σε Ασυδοσια του Κακου επειδη οι καλοι ανθρωποι επιτρεπεται
ΜΟΝΟ να θυσιαζονται (και να ανεχονται τα χιλια-μυρια) ως προβατακια.

Και δεν γνωριζω και τι συμβαινει μετα θανατον. Αν καποιος αποδιδει, Δικαιοσυνη, τελικα.
Οσον αφορα σκυλους, ας μου πει καποιος ποσο αλτρουιστες και ακριβοδικαιοι ειμαστε
(η δεν ειμαστε) οταν δουμε να πετανε ανθρωπο σε γκρεμο (και οχι σκυλο) ....
Αν η αντιστοιχηση ποινων ειναι ιδια !

Last edited:
Re: Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....

Καθίστε βρε παιδιά, ο νόμος λέει ότι σε περίπτωση λευκού ποινικού μητρώου δίνεται αναστολή στις στερητικές της ελευθερίας ποινές. Δηλαδή για τον μπάρμπα θα έκαναν εξαίρεση;

Οι ποινές θα μπορούσαν να είναι και μεγαλύτερες. Επιβλήθηκαν οι ελάχιστες που προβλέπει ο νόμος (φυλάκιση 1-5 έτη και χρηματική ποινή 5-15.000 ευρώ). Μπορεί ο δικαστής να θεωρεί ότι οι ανώτερες πρέπει να επιβάλλονται για περιπτώσεις θανάτωσης, αλλά και τέτοιου τύπου βασανισμός ίσως να είναι χειρότερος.
Υπάρχει και το διοικητικό πρόστιμο πάντως. 30 χιλιάρικα.

5Κ του χρεώσανε Τάσο.

Εξαρτάται πώς τον εννοείς τον σταυρό στο χέρι

star-wars-kylo-ren.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς...

5Κ του χρεώσανε Τάσο.

5κ είναι η χρηματική ποινή που επέβαλε το Δικαστήριο. Συν 1 έτος φυλάκιση.

Πέραν του ποινικού σκέλους (άρθρο 20 Ν. 4039/2012) υπάρχει και το διοικητικό σκέλος (α. 21).

Mου έφτιαξες την διάθεση!

:a0210:

Εγω παντως θα εριχνα στο δικαστη... Ο εξευτελισμος της ελληνικης "Δικαιοσυνης" δεν εχει τελειωμό. Ακομα κι αν λογω ποινικου μητρώου δικαιουται να μεινει εξω (αν και θα προτιμουσα μικροτερη αλλα απολυτα εκτελεστεα ποινη...εστω 30 μερες αλλα πισω απο τα σιδερα), ο δικαστης εκρινε πως η πραξη του (ασχετως αποτελεσματος, αν επεζησε το κακομοιρο - εζησε?) ειναι οχι και τοσο κατακριτεα.
Ντρεπομαι για λογαριασμο του.

(βρε μπας κι ειναι τιποτα μακρινα ξαδερφια το 'δικαστης' με τον κατηγορουμενο? Η τοπικη κοινωνια τι λεει για αυτο? Κατι τετοιες αποφασεις οδηγουν στην αυτοδικια)

Ολη η αντεγκληματικη πολιτικη ξεκιναει απο το οτι δεν υπαρχει χωρος στος φυλακες.
Συμφωνω με αυτο που λες, οτι αντι να απειλουνται στον νομο πραγματικα μεγαλες ποινες (5 χρονια ειναι ΠΑΡΑ πολυ) που ποτε δεν θα τις δουμε να εκτελουνται για τετοια αδικηματα στην πραξη, λογω αναστολης, μετατροπης κλπ, καλυτερα θα ηταν μια ποινη 30 πραγματικων ημερων μεσα. Αλλα αυτο προϋποθετει και χωριστα σωφρονιστικα καταστηματα, για τα οποια ουτε χρηματα υπαρχουν ουτε θα πειστει η κοινωνια να διαθεσει.

Ας το βαζουν να μαζευει κοπρανα σκυλου (επιτηρουμενος) για 30 μερες !
Να τα σκουπιζει, να τα σφουγγαριζει, και να ξεπλενει το μερος με χλωρινη.
Και να τραβα καμερα που θα τα δειχνει oλα live στο youtube ..... 24/7.

ΔΕΝ εχω προβλημα ... ΟΥΤΕ θελω 5 χρονια φυλακιση.

ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ O TΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΧΘΗΡΙΑ ΤΟΥ, ΘΕΛΩ .... και γινεται με χιλιους τροπους.
Ουτε με εναν ... ουτε με δυο .... και χωρις φυλακες (και προστιμα). Αλλα αυτος ο συγκεκριμενος
μετα .... εχει καταστραφει. Καλυτερα να τον ειχες φυλακισει.

Last edited:

Δεν ξέρω αν τοποθετήθηκε από κάποιον συμφορουμίτη,αλλά σήμερα πήρε θέση σ ένα Βάρβαρο,απ τα πιο βάρβαρα έθιμα που υπάρχουν παγκοσμίως,ο Μίκης Θεοδωράκης,απ την προηγούμενη εβδομάδα,αυτήν που διανύουμε και κυρίως την Μεγάλη Εβδομάδα,σφάζονται βασανιστικά 3 εκατομμύρια αμνοί....
Στην κυριολεξία πολλά απ αυτά πριν απογαλακτιστούν ,στο όνομα της Θρησκείας,που ποτέ δεν το είπε έτσι,και μάλιστα σε πολλές περιοχές(μέσα και η δική μου),ο Παπάς της Ενορίας από σπίτι σε σπίτι από αυλή σε αυλή,όπως τα Θεοφάνια γύριζε και ευλογούσε τα σφάγια,που τις περισσότερες φορές αγόραζαν οι 'νοικοκύρηδες' μικρό και είχε γίνει πια κατοικίδιο..
Αξίζει να το διαβάσει κάποιος,για να δει που καταλήγει για τη ρίζα αυτού του Εθίμου
Ίσως μόνο Αφγανιστάν και Πακιστάν,αλλά και Νορβηγία,Ιαπωνία,Δανία με τα γκριντ(? έγινε και τραγούδι)
http://www.zougla.gr/perivallon/article/maziki-dolofonia-delfinion-sti-dania
Ισπανία με τις ταυρομαχίες...
Έχω τύχει μικρός να τραβάνε και να σφάζουν μικρό αρνάκι μπροστά στα μάτια του αδελφού του που κατουρούσε πάνω του απ τον τρόμο....
Φυσικά έχω ξαναπεί ότι αυτό το έθιμο προασπίζεται απ το γνωστό παπαδαριό..που βάζει το χεράκι του στη διατήρησή του ..
Απίστευτες σκηνές διαδραματίζονται σε στάνες ,κάτι σαν αυτά που κατηγορούν τους μετανάστες για τον τρόπο που σκοτώνουν τα ζώα στην Αχαία,σύμφωνα με τις οδηγίες του Κορανίου.