Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....
Τα φώτα σας παρακαλώ για ένα θέμα με πολλές ...φιλοζωικές προεκτάσεις.
Στον χώρο εργασίας μου τριγυρίζουν γατιά,κάποια απ αυτά μπαίνουν και μέσα στην σάλα,επειδή τα ταΐζουν οι ξένοι,παίζουν μαζί,φωτογραφίζουν ,αλλά κυρίως τα πιτσιρίκια τους ασχολούνται μαζί.
Είναι αδεσποτάκια και πολλές φορές τα ταΐζω και εγώ απ έξω στο χώρο του πεζοδρομίου.
Δυστυχώς στον ίδιο χώρο μένει κάποιος ένστολος,που κάνει διαχωρισμούς ανάμεσα στα ζώα...
Μία φορά τον ρώτησα αν έχει ενημερώσει την ιδιοκτησία για το ότι διαμένει με σκυλί και από τότε με στοχοποίησε..παρατηρώ μία στάση εκδικητική,τιμωρητική,επειδή όταν πήγε στο Oval γραφείο,έκανε λόγο για το ότι κυκλοφορούν γάτες και υπάρχει τροφή έξω στα σκαλιά και βρόμικα κ.λ.π.,αγνοώντας ότι όλοι οι ένοικοι Τουρίστες τα ταίζουν και αδυνατώ να τους απαγορεύσω να παίζουν,ταΐζουν,ασχολούνται με τα δύστυχα αυτά ζώα,κάποια απ τα οποί είναι μάνες με τα μωρά και κάποια έγκυος...
Η ιδιοκτ´´ητητς φυσικά μου έκανε παρατηρήσεις ,αλλά μετά τις εξηγήσεις το σταμάτησε..
Αυτός όμως πάλι έκανε παράπονα σε συνάδελφο που σιχαίνεται τις γάτες και με αφορμή φασαρίες νεαρών τη νύχτα ,έκανε παράπονα ξανά ότι η γυναίκα του παραλίγο να πέσει κάτω απ τα αδέσποτα που κυκλοφορούν,ότι υπάρχει βρωμιά με τις τροφές !!!! και ότι θα ξαναπάει στο Γραφείο του ιδιοκτήτη να διαμαρτυρηθεί ότι ταΐζω γάτες .
Φυσικά κάποιοι ξένοι πήγαν και αυτοί στην ιδιοκτήτη και ανέφεραν ότι δεν είμαι εγώ υπαίτιος που αυτά περνάνε απέξω ή σπάνια εισέρχονται και μάλιστα ανέφεραν ότι είναι διαφήμιση και όχι δυσφήμιση.
Από συναδέλφους ξέρω ότι παντού στο Νησί οι ξένοι τα σέβονται και ταΐζουν και προσέχουν..πολλοί παίρνουν και στην πατρίδα τους..άλλοι τα έχουν για ατραξιόν..
Κανένας δεν τα κακοποιεί ειδικά σε μεγάλες μονάδες με μπανγκαλόου και μικρότερες..
Το θέμα έχει και προεκτάσεις που έχουν να κάνουν με φιλοζωικό θέμα,καθώς ζητάει έμμεσα να αποτρέπω ξένους να τα προσέχουν,(όλοι γνωρίζουμε τις ευαισθησίες τους για τα ζώα),ενώ στόχος του είναι φυσικά η ηθική και επαγγελματική μου βλάβη,ήτοι να πέσω στα μάτια του ιδιοκτήτη,να με τιμωρήσει,δεν ξέρω τι..
Απλά έχω συμμάχους όλους,όπως επίσης άλλους ενστόλους που μου λένε ότι είναι 'περίεργος' και πολλές φορές αδικεί και στην υπηρεσία του στα Hot Spot,poy yphrete;i.
Ζητάω κατευθύνσεις....πάντως αδυνατώ λόγω συνείδησης να διώξω με τη βία ζώα απ τον περίβολο του Ξενοδοχείου,αλλά και λόγω του ότι θα προκαλέσω την μήνη ξένων που τόσο με επαινούν.
Πάντως απείλησα μέσω συναδέλφου ότι θα πάω Εισαγγελέα,Διοικητή του ΑΤ Κω (χλωμό να κάνει κάτι) και φυσικά κοινοποίηση σε Ηλεκτρονικά Μέσα.
Ευχαριστώ.