chrisssb
Μέλος Σωματείου
Re: Μπορείς να πετάξεις 4 ψυχές στα σκουπίδια; Κι όμως μπορείς....
:SFGSFGSF:
Μπράβο Δημήτρη!!!
:SFGSFGSF:
Μπράβο Δημήτρη!!!
Για μια απλή αποπαρασίτωση θα πρέπει να σου πάρει το πολύ 20 . Ειναι μια διαδικασία που κρατάει max 10 λεπτά. Τώρα από την στιγμή που θα τον πας μέχρι τον κτηνίατρο εγώ σου προτείνω να του κάνεις και το ετήσιο εμβόλιο το οποίο κανονικά κοστίζει 15 ( αν δεν το έχεις κάνει βέβαια).Ζηταω μια γνωμη συμβουλη απο φατοφιλους και γατογνωστες.
Ενω βαζω αντιπαρασιτικο καθε μηνα στον γατουλη μου ( και μαλιστα το πιο πληρες λεει το stronghold γιαυτο και ακριβο) παρατηρησα οτι στα αυτακια του εχουν πεσει κατι ζωυφια που τα εχουν τσιμπησει κανοντας μικοσκοπικες τρυπιτσες στο δερμα κι στο τριχωμα. Στην αρχη ειπαμε μηπως τσακωθηκε με κανα γατο και δεν το ειδαμε νομισαμε οτι ηταν τρυπιτσες, μετα ειπαμε ληπως τον τσιμπανε τα κουνουπια (εχουμε πολλα).
Τελικα αποφασισα να το δω απο πολυ κοντα (επικινδυνο σπορ) και να "ξεκολησω" ενα απο αυτα που εμοιαζαν με καυκαλα απο πληγες γιατι κραταει μερες...
Και εκει πανικος ! Δεν ηταν καυκαλα...ηταν ζωυφια. Πως ειναι δυνατον αφου τυ βαζουμε αντιπαρασιτικο.
Βεβαια τη ημερα ξαπλωνει στην αυλη καμμια φορα στα φυλλα η το χωμα στον ισκιο για δροσια...
Και τωρα η ερωτηση των 100 ευρω (καπου τοσο θα μου κοστισει η και περισσοτερο αν τον παω για εκτακτη επισκεψη στον κτηνιατρο).
Μηπως μπορω να βαλω κατι στα αυτακια του να φυγουν αυτα τα παρασιτα ;
Καπου ειχα ακουσει και εδω για μηλοξυδο. Ειναι το ξυδι απο μηλιτη οινο (cidre) ετσι ; Εαν ειναι αυτο εχω.
Καθισα και του ξεκολησα ολα οσα νομιζα οτι υπαρχουν αλλα σιγουρα δεν εχω μικροσκοπικη βλεψη.
Kανει να του βαλω αυτο το ξυδι ; Η μπορει να χαλασει το τριχωμα του ; Πραγμα που δεν θελω.
Του εχω βαλει Betadine για τις πληγες.
Κατι αλλο να προτεινετε προσιτο και απλο που μπορω να βρω και να του βαλω ;
Για μια απλή αποπαρασίτωση θα πρέπει να σου πάρει το πολύ 20 . Ειναι μια διαδικασία που κρατάει max 10 λεπτά. Τώρα από την στιγμή που θα τον πας μέχρι τον κτηνίατρο εγώ σου προτείνω να του κάνεις και το ετήσιο εμβόλιο το οποίο κανονικά κοστίζει 15 ( αν δεν το έχεις κάνει βέβαια).
Εμένα ο κτηνίατρος μου για εμβόλιο- αποπαρασίτωση θα μου έπαιρνε 20 , απλά εμείς έχουμε πολλά ζώα και είμαστε σχεδόν φίλοι.
.........εχω τουλαχιστον το κεφαλι μου ησυχο.
Υπάρχει κανείς που θέλει καποιο σκυλακι ?
Εχω ηδη 6 ενηλικα, το ενα μου "ξεφυγε" και ζευγαρωσε, και εχω βρεθει αυτη την στιγμη με 11 ...
Ειναι 5 κουταβακια 2,5 μηνων. Αν καποιος ενδιαφερεται, ας ενημερωσει. Ευχαριστω
Πονεμένη ιστορία φίλε...και εγώ έχω χάσει σκυλί από φόλα και σε καταλαβαίνω.Σκοτωσαν ενα δικο μου και 5-6 αδεσποτα που φροντιζα οσο μπορουσα.Εκανα και καταγγελία στην αστυνομία γτ είχα ενδείξεις του ποιος μπορεί να το έκανε,με κάλεσαν κάποιες φορές αλλά στο τέλος δεν κατάφερα κάτι.Οι ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ λοιπον, αυτα τα τομάρια που έρχονται μερικα ΣΚ να "παραθερισουν" τους ενοχλουσαν τα σκυλακια
3 δεν τα προλαβα, ενα την γλυτωσε, και με δυσκολια βρηκα κει εδωσα αλλα 4 σε καποιο ασυλο που εχει μια κυρία καπου...
Το ιδιο πραγμα καθε καλοκαιρι σχεδον (προπερσυ ειχα χασει αλλα δυο) αλλα κατα τα λοιπα ειμαι πολυ τυχερος που δεν ξερω ποιος / ποιοι το κανουν...
Για να δω αν τα 3 που μου εχουν μεινει, θα την βγαλουν και φετος... :-(
Βασικά πρέπει να το βελτιώσω..Να βάλω το cd σε κύκλο και άλλους τρεις παρά δίπλα σαν να ονειρεύεται..Δεν ξέρω αν με πιανς;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.