Ζώα και άνθρωπος

Χαρίζονται σκυλάκια,
Είναι 2 μηνών και έτοιμα να βγουν από το σπίτι, το ένα έχει βρει σπίτι, τα άλλα δύο ψάχνουν.
Είναι διασταύρωση γερμανικού (λυκόσκυλου) και ελληνικού (τσοπανόσκυλο) ποιμενικού, άρα θα γίνουν σχετικά μεγάλα.

Περιοχή Αθήνα, πληροφορίες με PM

IMG-cf3f059065c1eba7f7510b8701a7ba97-V.jpg

Ελπίζω το ζευγάρωμα να μην ήταν επιθυμία των ιδιοκτητών των σκύλων, παρόλα αυτά καλό θα ήταν είτε δεσποζόμενο, είτε αδέσποτο το θηλυκό να στειρωθεί...
Καλή τύχη στην εύρεση ιδιοκτητών όπου θα πρέπει απαραίτητα να βάλουν τσιπ και να καταχωρηθεί το όνομα τους στην βάση δεδομένων και φυσικά ο εμβολιασμός...

54192484_369746353880088_7848334009317720064_n.jpg

Και πίστεψέ με αυτό δεν είναι τπτ...ο αρσενικός γάτος που έχω σπίτι, επειδή δεν ξυπνάω έχει βρει καινούργιο σύστημα.

Έχω ένα επιτοίχιο φωτιστικό πάνω από το κομοδίνο μου το οποίο έχει μεταλλικό κορδόνι για να ανοιγοκλείνει. Και ο κύριος πάει και αρχίζει και το χτυπάει με το πόδι του μέχρι να σηκωθώ να του βάλω να φάει!Στην ουσία είναι σαν να βαράει καμπάνα μέσα στο κεφάλι μου...το καλό βέβαια είναι ότι συνήθως έρχεται την ώρα που ξυπνάω έτσι και αλλιώς.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Και πίστεψέ με αυτό δεν είναι τπτ...ο αρσενικός γάτος που έχω σπίτι, επειδή δεν ξυπνάω έχει βρει καινούργιο σύστημα.

Έχω ένα επιτοίχιο φωτιστικό πάνω από το κομοδίνο μου το οποίο έχει μεταλλικό κορδόνι για να ανοιγοκλείνει. Και ο κύριος πάει και αρχίζει και το χτυπάει με το πόδι του μέχρι να σηκωθώ να του βάλω να φάει!Στην ουσία είναι σαν να βαράει καμπάνα μέσα στο κεφάλι μου...το καλό βέβαια είναι ότι συνήθως έρχεται την ώρα που ξυπνάω έτσι και αλλιώς.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

:flipout:

Μα δεν είναι υπέροχα πλάσματα?

Η δική μου κυρία, έρχεται και με χαϊδεύει απαλά και γλυκά με το πόδι της στο χέρι!

Αν καταλάβει ότι ξύπνησα αλλά δεν σηκώνομαι, αρχίσει και χοροπηδάει πάνω μου!!! :flipout:

Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η φωτογραφία, όπως και το μήνυμα που κομίζει!!!
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Σκέφτομαι πόσο μεγάλο είναι το πολιτισμικό χάσμα που χωρίζει τους δύο φωτογράφους (μπρος και πίσω από την κάμερα) με τους παρακάτω υπανθρώπους...

ps5D2SW.jpg

rhino-hunt-1.gif

trophy_hippo_hunted_in_south_africa.jpg

big-game-lion-OG-1.jpg

janice-1.png

Testimonials-13-400x300.jpg

Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Η φωτογραφία, όπως και το μήνυμα που κομίζει!!!
:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Σκέφτομαι πόσο μεγάλο είναι το πολιτισμικό χάσμα που χωρίζει τους δύο φωτογράφους (μπρος και πίσω από την κάμερα) με τους παρακάτω υπανθρώπους...

.....

Ένα ολόκληρο σύμπαν τους χωρίζει Διονύση μου.

Και ίσως μετράω λίγη απόσταση.

Οι πρώτοι χαίρονται τη ζωή.

Οι δεύτεροι απολαμβάνουν τον θάνατο.

Απολύτως καμία σχέση.

Καλημέρα κιόλας φίλτατε!

Με αφορμή την φωτογραφία του φωτογράφου με τον λύγκα, που ανέβασε ο Χρήστος, μερικές ακόμη πανέμορφες από κάθε άποψη, φωτογραφίες.

This-is-how-REAL-men-shoot-animals-animals-38729445-1000-570.png

CLbr8hbW8AAu9Gh.jpg:large

reasons-being-nature-photographer-best-world-25.jpg

487c424bec26e6919ef7f0a00e4c8db8.jpg

animals-with-camera-helping-photographers-7__880.jpg

Qe35V2w.jpg

6.jpg

21231726_1789758927719655_5835389378199406433_n.jpg

nature-photographer-behind-scenes-animals-25.jpg

sbEfnDF.jpg

Κάποιοι σέβονται πραγματικά τα ζωάκια!

National Geographic to Stop Publishing Nude Animal Pictures

The media group says that it will no longer degrade animals by showing photos of them without clothes.

ΕΥΓΕ και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! :SFGSFGSF:

Να τα βλέπουν και οι δικοί μας εδώ μπας και μαθαίνουν.

Kι ομως υπαρχουν και κυκλοφορουν αναμεσα μας.

Για τετοιου ειδους ατομα θα επρεπε να αφαιρειται η δυνατοτητα να αναπνεουν πανω στη Γη αυτη.
Το μονο που μπορουν να κανουν ειναι να σπειρουν πονο αγωνια και συμφορα.
Δεν προκειται για "απλο" φονο που μπορει καποιος να ψαξει αιτιες κλπ , για αλλο πραγμα προκειται. Ξεβρωμισμα και τιποτ'αλλο.

Μπα θα γλυτωσει γρηγορα.

Με το ιδιο αλυσοπριονο του κοβεις το ποδι και τον αφηνεις την υπολοιπη ζωη αναπηρο.

Σιγουρα θα δει αλλοιως τις καταστασεις.