Γι'αυτό παιδιά αδεσποτακια...και μια ζωή σώζετε και με την στείρωση τους εμποδίζετε από το να γεννηθούν και άλλα αδέσποτα και το σημαντικότερο,πότε μα ποτέ δεν πρόκειται να σας δώσουν κάτι άλλο εκτός από αγάπη.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Αυτά που διαβάζω δεν μου φαίνονται πολύ λογικά...
Δεν προβλέπεται, από το νόμο, ευθανασία σε σκύλους που έχουν σκοτώσει;
...
Ίσως υπάρχει κάποιο θέμα με την ράτσα και την συμπεριφορά της απέναντι στα παιδιά.
Και με τη ράτσα των σκύλων, αλλά πιθανότατα και με τη ράτσα των ανθρώπων που επιλέγουν τη συγκεκριμένη ράτσα. Ευτυχώς, τουλάχιστον, δεν ήταν αλλουνού το μωρό αυτή τη φορά.
Έτυχε όταν η γυναίκα μου διάβασε την είδηση να είναι στον κτηνίατρο και είπε πως η συγκεκριμένη ράτσα επειδή έχει και το ένστικτο του φύλακα έπρεπε να προσαρμόσει σιγά σιγά το νέο μέλος της οικογένειας στον σκύλο και ποτέ δεν έπρεπε να είναι μόνο του με τον σκύλο...
Ο σκύλος το θεώρησε απειλή για αυτό και έγινε το κακό...
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι σε τέτοιες ράτσες πρέπει να εκπαιδευτεί και ο άνθρωπος και ο σκύλος...Άρα πρόκειται για μάλλον ακατάλληλη για στενή συμβίωση με ανθρώπους ράτσα. εάν καταλαβαίνω καλά.
Και το άλλο στην Κοζάνη, πού ήταν δεν θυμάμαι, με ροτβάιλερ δεν είχε γίνει;
Και με τη ράτσα των σκύλων, αλλά πιθανότατα και με τη ράτσα των ανθρώπων που επιλέγουν τη συγκεκριμένη ράτσα...
Μπορεί να δοθεί πιστοποίηση στην εκπαίδευση ανθρώπου; Ή θα καταλήξουμε με τη γνωστή επωδό "η κακιά η ώρα";
Κατά τη γνώμη μου η κατοχή δεδομένων ρατσών πρέπει να προϋποθέτει ειδική άδεια με όρους αυστηρότερους της άδειας οπλοκατοχής. Και οπωσδήποτε εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος.
Δεν φταίνε τα σκυλιά,φταίνε οι άνθρωποι που έχουν τα σκυλιά. Το σκυλί όπως και το παιδί κάνει ότι του μάθεις .Στη σημερινή κοινωνία που όλα επιτρέπονται γιατί έχουμε δικαιώματα και ελευθερίες κλάφτα....
Το σκυλί όπως και το παιδί κάνει ότι του μάθεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.