Σου παει η καρδια???
πανεμορφος!!!! κουκλος!!!!!
σε εξορια αυτο το πλασμα;; πως θα γινει δλδ...
Σου παει η καρδια???
Βρε φιλαράκια έχετε καμμία λύση στο πρόβλημα μου?
Ο γάτος μας έχει διαλύσει τα νεύρα....κατουράει- ψεκάζει όπου γουσταρει....καμμία φορά φιλοτιμειται και πάει και στην άμμο του!
Είμαστε έτοιμοι να τον ανεβασουμε στην ταρατσα!
Μέχρι γατοψυχολογο φέραμε (200 ευροπουλα παρακαλω)...αυτός το βιολί του
Στειρωμένος είναι,υγιέστατος είναι,στα πούπουλα τον έχουμε...τι διαλο άλλο να κανουμε?
Έχουμε απελπιστεί.
Η γάτες δεν ερμηνεύονται βρε! ....
Μονο τρια ηξεραroud:
Τhanks Chris![]()
Συγκεντρωθειτεεεεεεεεε!!!!
Για τον δικο μου μιλαμε τωρα.
Εχετε κατι στο νου σας που μου διαφευγει???
Ειχε κανεις τετοιο προβλημα ή ο δικος μου ειναι για ταρατσα???
Σαφέστατα και ερμηνεύονται. Δίνουν όλα τα σημάδια και μας λένε ακριβώς τι θέλουν.
Συγκεντρωθειτεεεεεεεεε!!!!
Για τον δικο μου μιλαμε τωρα.
Εχετε κατι στο νου σας που μου διαφευγει???
Ειχε κανεις τετοιο προβλημα ή ο δικος μου ειναι για ταρατσα???
Eιμαι σε απολυτη συγχυση!!
Ουτε σπιτι ειμαι ολη μερα για να παρατηρω λεπτομερως τι γινεται , αλλα και απο την αλλη και αυτο που μας κανει, δεν μπορεις ευκολα να το αντεξεις.
Μου εχει ψεκασει το σαμπ,το Harman,την τσαντα μου,το μαξιλαρι μας,το τραπεζι που τρωμε και φυσικα γυρω γυρω το σπιτι.
Προχθες ηρθε μαι φιλη μας και της κατουρησε το ποδι.
Δεν το λεω και παραεξω ,γιατι σε λιγο δεν θα ερχεται κανενας στο σπιτι μας
Η δικιά μου δεν νιαούρισε ποτέ.![]()
Έτρωγε μόνο το φαγητό που της έβαζε ο πατέρας μου, κατά τα άλλα αν πήγαινε να την χαϊδέψει του την άναβε (feed me human!).
Ακολουθούσε εντολές από εμένα, εγώ την έκανα μπάλα του μπόουλινγκ και παίζαμε και εκείνη γουργούριζε (totally submissive)
Ήθελε να ζευγαρώσει με τον αδερφό μου αλλά και να τον γρατζουνάει για χαβαλέ (σαδομαζό καταστάσεις, να ξυπνάς το πρωί, να φοράς παντόφλες και να τρως γρατζουνιά από τη γάτα που σε παραμονεύει κάτω από το κρεβάτι. Μετά να κάνει sex με το πόδι σου).
Όταν άκουγε βρύση έτρεχε να βουτήξει μέσα.
Ποτέ στη μπανιέρα με την γάτα στο μπάνιο αν δεν θέλαμε μία γάτα μαζί μας στην μπανιέρα!
Όταν έπεφτε τα ανάσκελα και σου έδειχνε την κοιλιά της εννοούσε "ακούμπα την να δεις πως θα κάνω το χέρι σου σερπαντίνα". Κάτι που κάνουν οι παπαγάλοι.
Όταν φούντωνε ολόκληρη ήθελε χάδια.
Όταν σε κοιτούσε (θεωρητικά αδιάφορα) περίμενε να κάνεις μία κίνηση για να σε σκίσει.
Τι εννοείς;![]()
Χρειαστηκε αφωσιωση παιχνιδια λογια συν "περιπολια" το βραδυ εξω στην αυλη κλπ. Και καποτε περασε.
Τι είδοτς στείρωση ήταβ αυτή που είχε και ορμές η γάτα μετά?
Το είχε κι η δική μας αυτό, το πρώτο χρόνο. Ο κτηνίατρος είπε ότι μάλλον είχαν μείνει μερικά υπολείμματα της μήτρας μέσα της. Της πέρασε στη συνέχεια.Τι είδοτς στείρωση ήταβ αυτή που είχε και ορμές η γάτα μετά?
Ένας από τους λόγους που υποψιάζομαι ότι επηρρεάζει την ψυχολογία της γάτας είναι ότι δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει όταν λείπει αυτό το σημείο, που είναι και αυτό μέρος της ρουτίνας, στις γάτες που ζούνε σε διαμερίσματα.
Ο κυνηγός θέλει να περιπολεί την περιοχή του βασικά η οποία επεκτείνεται εκτός του σπιτιού.
Σαφέστατα και ερμηνεύονται. Δίνουν όλα τα σημάδια και μας λένε ακριβώς τι θέλουν.
Απλά το κάνουν με τρόπο που για εμάς είναι πολύ αφαιρετικός για να τον καταλάβουμε. Δεν είναι άμεσoς όπως με τα σκυλιά. Συνήθως επικοινωνούν με το σώμα (και όχι πχ με φωνή όπως ο σκύλος) και με τρόπους που για τα δικά μας χοντροκομμένα μάτια είναι "αόρατος".
Σκεφτείτε ότι τo νιαούρισμα το εφεύρανε μόνο για εμάς. Μεταξύ τους μόνο άμα τσακώνονται ή σε σπάνες περιπτώσεις χρησιμοποιούνε φωνή (εμείς βασιζόμαστε στην φωνή).
Παράδειγμα με την κλίση της ουράς της για παράδειγμα σας δίνει μυνήματα.
Τα καταλαβαίνετε? τα ξέρετε?
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.