SR-71
AVClub Fanatic
Ναι αλλα .... δε θυμουνται οτι ο πρωτος ανθρωπος που ειδαν (ο εκτροφεας τους) δεν ειναι το ιδιο προσωπο με σενα ?
Ένα παπαγαλάκι φτάνει σε νοημοσύνη ανθρώπου 4 ετών.
Οι σκυλοι γαυγιζουν.
Και συ απολαυσε τον δικο σου ,γιατι αν την δει πολυλογας τον ήπιες φιλε μου!
Βράδυ τρεις η ώρα ΜΕΣΑ στο αυτί σου:furious3:.........νιαααααααααου (θέλω χάδια )!
Α και ο δικός μας ο αρσενικός τα λέει όλη την ώρα... και εννοείται με διαφορετικά νιουρισματα για κάθε κατάσταση.Χωρις να τον βλέπω δλδ ξέρω τι θέλει.Βρε φιλαράκια γατοπατερες,σας ερωτώ.
Εσάς το γατι σας , σας" μιλάει"?.
Όλη μέρα και ολη νύχτα μας νιαουρίζει ο παλιομπαγλαμας!
Όχι στα χαζά...περναει δίπλα νιάου,θέλει να φαει νιάου,θελει βόλτα νιάου,θέλει χαδια νιαου,δηλωνει παρουσια νιαου,κατουρησε νιαου,εφαγε νιαου...ημαρτον!
Δεν έχω δει πιο πολυλογα γατο.
Μάλιστα άμα εχει ντερτια στο τελος του νιαουρισματος ρίχνει και κάτι σαν λυγμό-καημό αχ βαχ ......δεν σας κάνω πλάκα ......οσοι τον εχουνε ακουσει ακομα γελάνε με τα κατορθώματα του.
Βέβαια εσάς θα σας φαίνεται χαριτωμένο, αλλά για να σας τον φέρω καμμία βδομάδα σπίτι σας ,να καταλάβετε τι εννοώ!:firstprize:
Ναι το γνωρίζω γι'αυτό και έγραψα ότι μου κάνει εντύπωση που ο αρσενικός μας νιαουριζει στην θηλυκιά όταν θέλει να παίξουν.Το ξέρετε ελπίζω ότι οι γάτες μεταξύ τους δεν νιαουρίζουν. Όχι οι ενήλικες.
Το νιαούρισμα το "εφηύραν" και το χρησιμοποιούν μόνο με τους ανθρώπους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.