Χα χα χα ...
Για λεγε λοιπον .... γριπωνονται ?
Τον τελευταίο καιρό,αποδεχούμενος την απώλεια του Ρόμπιν,έχω γίνει υπερευαίσθητος σε οτι αφορά στα ζωάκια.
Ολων των ειδών!
Κάθε αρνητική και δυσάρεστη αναφορά σε ταλαίπωρο ζώο που δεν φταίει σε τίποτα,με στοιχιώνει,με ταράζει και με κουρελιάζει.
Είδα ένα τραγικό βίντεο στο facebook με δύο σκυλάκια (που να μην έσωνα) και δεν μπορώ να το κάνω delete απ το μυαλό μου*.Υποφέρω
Ως προς τους ανθρώπους δεν δείχνω (η δεν μπορώ) την ίδια ευαισθησία και ντρέπομαι γι αυτό.Και αναρωτιέμαι τι και γιατί.
Είμαι μισάνθρωπος? Γεροντοκόρος?Ανάξιος?Αναίσθητος? για κλωτσιές?
Ειλικρινά δεν με αναγνωρίζω πια.Καμμιά συμβουλή?
*δεν ποστάρω το βίντεο ούτε τολμώ να περιγράψω αυτό που είδα..
Τον τελευταίο καιρό,αποδεχούμενος την απώλεια του Ρόμπιν,έχω γίνει υπερευαίσθητος σε οτι αφορά στα ζωάκια.
Ολων των ειδών!
Κάθε αρνητική και δυσάρεστη αναφορά σε ταλαίπωρο ζώο που δεν φταίει σε τίποτα,με στοιχιώνει,με ταράζει και με κουρελιάζει.
Είδα ένα τραγικό βίντεο στο facebook με δύο σκυλάκια (που να μην έσωνα) και δεν μπορώ να το κάνω delete απ το μυαλό μου*.Υποφέρω
Ως προς τους ανθρώπους δεν δείχνω (η δεν μπορώ) την ίδια ευαισθησία και ντρέπομαι γι αυτό.Και αναρωτιέμαι τι και γιατί.
Το μόνο που μας κολλάνε είναι αγνή αγάπη.
(?? κανένας δεν γλυτώνει ??)
Ολων των ειδών!
Είμαι μισάνθρωπος? Γεροντοκόρος? Ανάξιος? Αναίσθητος? Για κλωτσιές?
Ειλικρινά δεν με αναγνωρίζω πια. Καμμιά συμβουλή?
Το νέο μου αστέρι... Η αδεσποτουλα που δεν πλησίαζε στα τρία μέτρα τώρα δεν ξεκολλάει από πάνω μας..Πιο χαδιαρικο γατάκι δεν έχω ξανασυναντήσει.
Δημήτρη μόνο έτσι θα επανελθεις..
Υπέροχη Σπύρο!
Να σου ζήσει να την χαίρεσαι.
Και η δικιά μου έτσι κάνει: extra αγαπούλα.
Το αποδίδω στο ότι σαν αδεσποτάκια πρέπει να ζήσανε μεγάλες αγωνίες και για αυτό δεν χορταίνουν να δίνουν και να παίρνουν αγάπη.
Τις ειδα κι εγω και να το χαιρεσαι! Το πηγες σε γιατρο φανταζομαι? Για μια στιγμη μου φανηκε η ουλη σαν τα καταλοιπα της ρινοτραχεητιδας αλλα μετα ειδα πως ειναι εκτος της μυτης
Ωραιος δερματινος καναπες :flute: ....
Μαλλον θες να αγορασεις δευτερο ?
H μηπως τον θες λιγο .... σαγρε ?
Weathered ? :flute: ... second hand ? :flute:
Ευχαριστώ.
Είναι μια νέα συναρπαστική εμπειρία για αυτήν και δεν το χορταινει..Δεν την χάιδεψε ποτέ κανείς οπότε το απολαμβάνει στον μέγιστο βαθμό..
Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι έχει χάσει και τα τέσσερα μεγάλα μπροστινά της δόντια .Τρώει κανονικά όμως..Τις ουλές στο πρόσωπο της από τις μάχες με τα άλλα γατιά τις είδες φαντάζομαι.
Πόσο σας ζηλεύω!
Δεν υπάρχει πιο παλιοχαρακτήρας γάτος από τον δικό μας.
Μας έχει φέρει στα όρια μας.
Καινούργιο τερτίπι......σηκώνεται στις 3 η ώρα ,πλακώνει το νανούρισμα για να φάει (ενώ είναι γεμάτο το πιάτο του)και να βγει στο μπαλκόνι.
Αφού τα κάνει αυτά ,ξαναρχίζει το νιαούρισμα για να τον βάλουμε μέσα.
Όταν μπει έρχεται γουργουρίζοντας για χάδια και πλακώνεται στον ύπνο μέχρι τις 7.
Μετά μπροστά στην πόρτα και νιάου νιάου για να πάει στην ταράτσα.
Στο μεταξύ ρίχνει και ένα κατούρημα μπροστά στα στερεοφωνικά,έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!
Πάει το tuner και το bluray .
Όλη την ώρα στην ταράτσα τον ακουμε ξεσκίζεται στο νιαούρισμα στις άλλες γάτες που είναι στον δρόμο.
Προφανώς έχει κοινωνικοποιηθεί τόσο με τους ανθρώπους, που νομίζει ότι έτσι πρέπει να κάνει και με τις γάτες.
Οι άλλες γάτες βέβαια τον αγνοούν επιδεικτικά και δώστου νιάου νιάου.
Τουλάχιστον σταμάτησε να γδέρνει τις καρέκλες.......ξεσκίζει το χαλί τώρα!
Διαταραγμένο γατί λεμεεεεεεεε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.