Ζώα και άνθρωπος

Έτσι είναι αυτά.
Είναι σπουργίτια με ταμπεραμέντο πτεροδάχτυλου!

Αυτός ο μικρούλης π.χ. την πέφτει σε έναν σκύλο που αν στραβοπατήσει θα τον λιώσει!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

91105164_3474712825889098_278481212706652160_o.jpg

As the numbers of #COVID19 cases spread, the growing concern about the well-being of humans and animals raised the question: can dogs and cats also become infected, or transmit the virus? The answer is no, to date, there is no evidence that dogs and cats can be infected or transmit it.

Learn more: 👇 https://bit.ly/2Ujg4A9

Να το χαίρεσαι φίλε μου.
Εμένα μέσα σε 2 ημέρες "έφυγαν" 2 γατούλες που τάιζα στον κήπο μου.Η μία μάλιστα δεν ήταν πάνω από 11-12 μηνών.
Και οι 2 φταρνιζόντουσαν συνέχεια εδώ και κανένα 2 μηνο αλλά δεν κάθονταν με τίποτα να τις πάω στον κτηνίατρο.

Ευχαριστω παιδια

Σωκρατη στεναχωρηθηκα με αυτο το νεο... ειναι τα γατια που σκοπευες πιθανα να παρεις σπιτι γιατι τα λυπωσουν φανταζομαι...κριμα. Τουλαχιστον ειχαν καποιον να τα σκεφτεται και να τα φροντιζει.

ο δικός μου κάπου σε αυτό το διάστημα έκλεισε το 1ο του έτος. (στον δρόμο τον βρήκα, έτσι δεν μπορώ να ξέρω πότε ακριβώς)
ο άλλος είναι 2-3 μήνες νεότερος.
αλλά αυτές τις παλιοσυνήθειες που έχει δεν μπορώ να του τις κόψω με τίποτα!!
IMG_20200401_222942[1].jpgIMG_20200401_222953[1].jpgIMG_20200401_230341[1].jpg

ότι και να βάλω πάνω στον ενισχυτή, θα βρει τρόπο να βολευτεί ο κερατούκλης!
(εσύ Δ.Ιωάννου, μην ανοίξεις να δεις τις φωτό.. μην σου χαλάσω την διάθεση δλδ) :ernaehrung004:

Θέλεις να σου δώσω για λίγο τον Copland;
Ή θα κόψουν τη συνήθεια ή θα αποκτήσεις ψητό γατί. :D

Σε μένα μην τον δώσεις,γιατί θα είναι μια καλή ευκαιρία να τον κατουρησει ,για να ριξει λιγο την θερμοκρασία:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

ο δικός μου κάπου σε αυτό το διάστημα έκλεισε το 1ο του έτος. (στον δρόμο τον βρήκα, έτσι δεν μπορώ να ξέρω πότε ακριβώς)
ο άλλος είναι 2-3 μήνες νεότερος.
αλλά αυτές τις παλιοσυνήθειες που έχει δεν μπορώ να του τις κόψω με τίποτα!!

ότι και να βάλω πάνω στον ενισχυτή, θα βρει τρόπο να βολευτεί ο κερατούκλης!
(εσύ Δ.Ιωάννου, μην ανοίξεις να δεις τις φωτό.. μην σου χαλάσω την διάθεση δλδ) :ernaehrung004:

Σώπα βρε.Δεν δαγκώνω πλέον:operator:

Σχεδόν πέντε μήνες τώρα,έχω συνέλθει πιά.

Τώρα είμαι στην φάση του να χαζεύω με τρυφερότητα άλλα ζωάκια.-bye-

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Να το χαίρεσαι φίλε μου.
Εμένα μέσα σε 2 ημέρες "έφυγαν" 2 γατούλες που τάιζα στον κήπο μου.Η μία μάλιστα δεν ήταν πάνω από 11-12 μηνών.
Και οι 2 φταρνιζόντουσαν συνέχεια εδώ και κανένα 2 μηνο αλλά δεν κάθονταν με τίποτα να τις πάω στον κτηνίατρο.

Σωκρατη για να πιασεις γατα θες κλουβι.

Τετοιου τυπου

90235.jpg

Εχεις και κανα δυο λιχουδιες τους τα βαζεις μεσα τις κλεινεις και βουρ στον γιατρο οσο και να σκουζουν.