Ζώα και άνθρωπος

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Ευχαριστω παιδια

Σωκρατη στεναχωρηθηκα με αυτο το νεο... ειναι τα γατια που σκοπευες πιθανα να παρεις σπιτι γιατι τα λυπωσουν φανταζομαι...κριμα. Τουλαχιστον ειχαν καποιον να τα σκεφτεται και να τα φροντιζει.
Σ´ευχαριστώ πολύ.
Στο σπίτι έχω 3 αλλά επειδή μένω σε μονοκατοικία με μικρό κήπο,ξεκίνησα να βάζω ξηρά τροφή σε μία πριν από 7-8 χρόνια και η αυλή έγινε στέκι.
Όλες βέβαια έχουν το όνομά τους και ας είναι αδέσποτες.
Τις λατρεύω και προσπαθώ να τις προστατεύσω όπως μπορώ.

Σωκρατη για να πιασεις γατα θες κλουβι.

Τετοιου τυπου

90235.jpg

Εχεις και κανα δυο λιχουδιες τους τα βαζεις μεσα τις κλεινεις και βουρ στον γιατρο οσο και να σκουζουν.

Φίλε,γατοπαγίδα δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ έως σήμερα.Έχω 2 κλουβιά που τις βάζω και τις πάω για στείρωση (έχω στειρώσει 11 θηλυκά και 1 αρσενικό) αλλά αυτά τα 2 δεν με πλησίαζαν ποτέ.
Στον κήπο μου "συναθρίζονται" 7-πλέον- γατούλες,όλες θηλυκές και όλες στειρωμένες.

Παιδια σημερα περασα απο τον κτηνιατρο μου... Μ'επιασε θλιψη. Πολυ δυσκολη η κατασταση και για τους εργαζομενους σε αυτον τον τομεα αλλα και για τα ζωα.
Εχουν σταματησει οι ιοθετησεις οι επισκεψεις τα παντα...
Οταν πηγαινα καθε φορα υπηρχε ζωη, κοσμος ζωακια... Σημερα πηγα, παρκαρα εξω απο την κλινικη, αδειο το παρκιν, περιεργο. Παιρνω τηλεφωνο λεω ειμαι ο ταδε ηρθα για αυτο με ειδοποιειτε για να μπω (μπειτε μου λεει δεν ειναι κανεις)..
Μιλησαμε λιγο με την κοπελα εξ αποστασεως και με μασκα, γαντια και οι δυο...οταν μου προεβαλε την μηχανη με το πληκτρολογιο για τον κωδικο για την καρτα μου ολα σε σελοφαν. Μεχρι και την αποδειξη απο την μηχανη εγω την εκοψα...
Τα ζωα δεν ειναι επικινδυνα να σου μεταφερουν τον ιο. Ομως εαν καποιος που εχει τον ιο τα χαϊδεψει και μετα πιασεις το ζωο...
Τεσπα καταλαβα οτι ειναι και αυτοι ενα ειδους πρωτης γραμμης και ολοι λεγαμε, δεν φανταζομουν οτι θα δω κατι τετοιο στην πραγματικοτητα.
Και φοβαμαι και για τον γιατρο που εχει γινει φιλος, γιατι ειναι σε ευπαθη ομαδα...
Μια σιγη ολογυρα ... περιεργη για κτηνιατρικη κλινικη.

Θέλεις να σου δώσω για λίγο τον Copland;
Ή θα κόψουν τη συνήθεια ή θα αποκτήσεις ψητό γατί. :D

ναι θέλω να μου δώσεις για λίγο τον Copland, όπως και τα ATC και το clearaudio, χμμμμ... τι άλλο;; :hmmmm2:
και άμα τα ξαναδείς να με χeseis

Αλεξανδρούπολη: Έκπτωση στην ύδρευση σε όσους υιοθετήσουν αδέσποτο

Σε σχετική ανακοίνωσή της, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης, αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι η σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων είναι «ημέρα σκέψης, προβληματισμού και δράσης. Αναλογιζόμαστε τις ευθύνες μας δίνοντας στις έννοιες "ευαισθησία" και "υπευθυνότητα" το πραγματικό τους νόημα.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/environmen...i-stin-ydreysi-se-osous-yiothetisoun-adespoto
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

:grinning-smiley-043

Καταπληκτικη κινηση !
Η Ελλαδα εχει προοδευσει πολυ σε τετοια θεματα ευαισθητοποιησης για τους φιλους του ανθρωπου.

Re: Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Φίλε,γατοπαγίδα δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ έως σήμερα.Έχω 2 κλουβιά που τις βάζω και τις πάω για στείρωση (έχω στειρώσει 11 θηλυκά και 1 αρσενικό) αλλά αυτά τα 2 δεν με πλησίαζαν ποτέ.
Στον κήπο μου "συναθρίζονται" 7-πλέον- γατούλες,όλες θηλυκές και όλες στειρωμένες.

Αυτο το κλουβι ειναι για τις δυσκολες περιπτωσεις οχι για αυτες που ειναι του χεριου μας.

Ειναι ενα εξοδο βεβαια αλλα αντεχουν για πολλα χρονια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Αυτο το κλουβι ειναι για τις δυσκολες περιπτωσεις οχι για αυτες που ειναι του χεριου μας.

Ειναι ενα εξοδο βεβαια αλλα αντεχουν για πολλα χρονια

Ναι και το δανείζεσαι από φίλους ή φιλοζωικές,αλλά με τους περιορισμούς μετακίνησης δεν μπήκα καν στην διαδικασία να το αναζητήσω.
Που να φανταστώ ότι θα "φύγουν" 2 γατούλες...

Αύριο θα πάω την Μιμίκα για στείρωση...

Από τώρα αισθάνομαι τύψεις για την ταλαιπωρία που θα περάσει...

:(

Αύριο θα πάω την Μιμίκα για στείρωση...

Από τώρα αισθάνομαι τύψεις για την ταλαιπωρία που θα περάσει...

:(

κάποια στιγμή θα πρέπει να πάω και τον μαύρο μικρούλη που δεν είναι μικρούλης πια...
αλλά φέρεται σαν μικρούλης ακόμα... :hahaha:

4 έβγαλα, αλλά αντιμετωπίζω τεχνικές δυσκολίες με τις άλλες 2 :laugh:
δίπλα μας στον καναπέ κοιμόντουσαν.. μας στρίμωξαν για τα καλά.. :laugh:

Δεν είναι δική μου η φωτό (προφανώς), αλλά μ'αρεσε οπότε τη μοιράζομαι, γιατί μου το θύμισε ο vlad:

92400865_2850885568357268_6249461270068592640_n.jpg

αυτό και αν είναι για τις αστείες εικόνες!
κατσικώθηκε για τα καλά ο γλυκύτατος μικρούλης!
ο Χρήστος είχε πει πριν κάνα χρόνο ότι η πιο αγνή αγάπη είναι αυτή των ζώων;;