ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μέλος Σωματείου
Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος
Στο σπίτι έχω 3 αλλά επειδή μένω σε μονοκατοικία με μικρό κήπο,ξεκίνησα να βάζω ξηρά τροφή σε μία πριν από 7-8 χρόνια και η αυλή έγινε στέκι.
Όλες βέβαια έχουν το όνομά τους και ας είναι αδέσποτες.
Τις λατρεύω και προσπαθώ να τις προστατεύσω όπως μπορώ.
Φίλε,γατοπαγίδα δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ έως σήμερα.Έχω 2 κλουβιά που τις βάζω και τις πάω για στείρωση (έχω στειρώσει 11 θηλυκά και 1 αρσενικό) αλλά αυτά τα 2 δεν με πλησίαζαν ποτέ.
Στον κήπο μου "συναθρίζονται" 7-πλέον- γατούλες,όλες θηλυκές και όλες στειρωμένες.
Σ´ευχαριστώ πολύ.Ευχαριστω παιδια
Σωκρατη στεναχωρηθηκα με αυτο το νεο... ειναι τα γατια που σκοπευες πιθανα να παρεις σπιτι γιατι τα λυπωσουν φανταζομαι...κριμα. Τουλαχιστον ειχαν καποιον να τα σκεφτεται και να τα φροντιζει.
Στο σπίτι έχω 3 αλλά επειδή μένω σε μονοκατοικία με μικρό κήπο,ξεκίνησα να βάζω ξηρά τροφή σε μία πριν από 7-8 χρόνια και η αυλή έγινε στέκι.
Όλες βέβαια έχουν το όνομά τους και ας είναι αδέσποτες.
Τις λατρεύω και προσπαθώ να τις προστατεύσω όπως μπορώ.
Σωκρατη για να πιασεις γατα θες κλουβι.
Τετοιου τυπου
![]()
Εχεις και κανα δυο λιχουδιες τους τα βαζεις μεσα τις κλεινεις και βουρ στον γιατρο οσο και να σκουζουν.
Φίλε,γατοπαγίδα δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ έως σήμερα.Έχω 2 κλουβιά που τις βάζω και τις πάω για στείρωση (έχω στειρώσει 11 θηλυκά και 1 αρσενικό) αλλά αυτά τα 2 δεν με πλησίαζαν ποτέ.
Στον κήπο μου "συναθρίζονται" 7-πλέον- γατούλες,όλες θηλυκές και όλες στειρωμένες.