Ζώα και άνθρωπος

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

Εγραψα εγω για pet ?

Κατι σε ερεθισε αφορητα εσενα ... και δεν ξερω τι !

Όχι βρε, καμμία σχέση! Απλά οφείλω να τονίσω τους κινδύνους του βυθού, για να μη νομίζει κανείς επίδοξος αυτοδύτης πως θα φορτωθεί ένα μπουκάλι και θα κατέβει να παίζει με τους καρχαρίες και τις φώκιες. Έχω γνωστό στη Florida που η δουλειά του είναι να ταϊζει καρχαρίες ένα σκασμό τροφή, έτσι ώστε το γκρούπ δυτών που θα πάει μετά να είναι σχετικά ασφαλές.

Βρε Μάνο, το είπε απλά και τέλεια ο Νίκος:

Ένας τέτοιος "μπούμπης" βέβαια Μάνο σε πνίγει (χωρίς δόλο) σε dt..

Ούτε για ανρθωποφάγους μιλήσαμε, ούτε για σκόπιμη επίθεση.

Όταν είσαι σε εχθρικό (υδάτινο) περιβάλλον και η ζωή σου βασίζεται ακόμη και στο να μη σου βγει ο αναπνευστήρας από το στόμα ή η μάσκα από τα μάτια και τα παιχνιδάκια είναι επικίνδυνα και μπορεί να σε πνίξουν.

Re: Απάντηση: Ζώα και άνθρωπος

.... Έχω γνωστό στη Florida που η δουλειά του είναι να ταϊζει καρχαρίες ένα σκασμό τροφή, έτσι ώστε το γκρούπ δυτών που θα πάει μετά να είναι σχετικά ασφαλές.

Πραγμα πολυ επικινδυνο σε βαθος χρονου. Τα ιδια κανουν στην Ταϊτη που γνωριζω.
Καποτε θα σκασει η βομβα, αφου οι καρχαριες εχουν συνηθησει την εικονα "ανθρωποι + τροφη"...
Και μετα θα τρεχουν να εξοντοσουν τους κακους καρχαριες.

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Όχι βρε, καμμία σχέση! Απλά οφείλω να τονίσω τους κινδύνους του βυθού, για να μη νομίζει κανείς επίδοξος αυτοδύτης πως θα φορτωθεί ένα μπουκάλι και θα κατέβει να παίζει με τους καρχαρίες και τις φώκιες. Έχω γνωστό στη Florida που η δουλειά του είναι να ταϊζει καρχαρίες ένα σκασμό τροφή, έτσι ώστε το γκρούπ δυτών που θα πάει μετά να είναι σχετικά ασφαλές.

Νομιζω εδω μεσα το γραψα, το περιστατικο με μενα, την αδελφη μου και την μανα μου ...
που μολις ειδε να μαυριζουν τα νερα απο κατω της (σε αποσταση 400 μετρων απο την ακτη)
λιποθυμισε και αναγκαστηκαμε να την συρουμε πισω στην ακτη.

Αρα ...

αρκει ΜΟΝΟ η θεα ενος χρωματος (μαυρου) για να πνιγει ο περιστασιακος λουομενος.
Μονο η θεα του μαυρου κατω απο τα ποδια του. Λιποθυμια, ανακοπη και πνιγμος.
Ουτε φωκιες, ουτε καρχαριες, ουτε τιποτα χολυγουντιανο. Επισης, η αδερφη μου :
την ακουμπησε πλοκαμι απο μεδουσα (μεγαλουτσικη) και την εσυραν στην ακτη
οι φιλες της. 25 χρονια πριν. Το σημαδι στο χερι ... εχει μεινει μεχρι σημερα.
Η ιδια ηταν ημιλιποθυμη οταν την κουβαλουσαν στο ιατρειο στα Μουδανια.
Το καψιμο στο χερι, αφορητο : της εδωσαν ενεση μορφινης εκεινη την μερα.
Ολα αυτα απο ενα πλοκαμι 2 η 3 μετρων που δεν φαινονταν καν (πανω απο
το νερο).

Εγω δεν ξερω, Νικο ?

Βρε Μάνο, το είπε απλά και τέλεια ο Νίκος:

Ούτε για ανρθωποφάγους μιλήσαμε, ούτε για σκόπιμη επίθεση.

Όταν είσαι σε εχθρικό (υδάτινο) περιβάλλον και η ζωή σου βασίζεται ακόμη και στο να μη σου βγει ο αναπνευστήρας από το στόμα ή η μάσκα από τα μάτια και τα παιχνιδάκια είναι επικίνδυνα και μπορεί να σε πνίξουν.

Τοτε γιατι ετρεξες και προσθεσες το βιντεο με τις φωκιες που δαγκωνουν το καλυμα κεφαλης του καταδυτη ?
Για να υπαρχει αντιλογος οτι οι φωκιες ειναι .... το ιδιο με τους καρχαριες ?
Ε .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !

Re: Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Ν......
Τοτε γιατι ετρεξες και προσθεσες το βιντεο με τις φωκιες που δαγκωνουν το καλυμα κεφαλης του καταδυτη ?
Για να υπαρχει αντιλογος οτι οι φωκιες ειναι .... το ιδιο με τους καρχαριες ?
Ε .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !

Πρόσθεσα το βίντεο για έναν απλούστατο λόγο: για να δείξω πόσο απρόβλεπτα είναι τα ζώα και το ότι ακόμη και αν δεν σου επιτίθενται μπορεί να σε θέσουν σε κίνδυνο.
Βλέπεις τα καημένα δεν μπορούν να καταλάβουν το ζωτικό ρόλο που παίζει μια μάσκα για εσένα στο νερό.

Σοβαρά τώρα... περίμενες εγώ να μην δικαιολογήσω το ζώο? :flipout:

Ακόμη και τον καρχαρία κατανοώ όταν χρήσιμοποιεί τα σαγόνια του.

Εμείς είμαστε που μπαίνουμε ακάλεστοι στο σπίτι του.

Το λιγότερο που πρέπει πριν μπούμε είναι να έχουμε συναίσθηση του κινδύνου και σεβασμό στους ντόπιους εκεί.

Ρε φιλαράκια γιατί το τραβάτε τόσο πολύ ,με φώκιες και καρχαρίες .:ban-aki:
Εδώ ο δικός μας ο μπαγλαμάς, αν τον ζορίσεις παραπάνω από όσο αυτός εκεί την στιγμή γουστάρει, σε κάνει κορδέλες με τα νύχια του .
Δεν μιλάω για κανα τρομαγμένο αδεσποτάκι...τα ράματα τα έχεις στο τσεπάκι!

Παιδιά χωρίς πλάκα τις προάλλες παραλίγο να με μου βγάλει τα μάτια ένα αδεσποτάκι.
Είχε πάει το φουκαριάρικο στο κάδο σκουπιδιών, να βρει τίποτα να φάει και για κάποιο λόγο ο κάδος έκλεισε.
Για κακή μου τύχη πήγα να πετάξω τα σκουπίδια και ανοίγοντας τον κάδο, το γατί τρελαμένο,πετάχτηκε πάνω μου .
Για καλή μου τύχη δεν με βρήκε στο πρόσωπο και ευτυχώς που φορούσα μπουφάν μοτοσυκλέτας .
Κάτι ψιλά γδαρσίματα στο μπουφάν ,ο απολογισμός .
Δεν μπορείτε ν φανταστείτε με τι δύναμη επεσε πάνω μου.......ρουκέτα λεμεεεεεεε:Banane0:

H ασχημη πλευρα των παιχνιδιων .... 1:38

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Aλλα εδω, ΦΥΣΙΚΑ, φταιει η αλαζονεια ΗΜΩΝ, των homo sapiens,
που φερνουμε και μικρα παιδια μαζι μας .... (η αρσενικη ωταρια ΔΕΝ χαμπαριαζει πολλα-πολλα)

Απάντηση: Re: Ζώα και άνθρωπος

Φοβερος ο μπαγλαμας ! Εμενα με ψαρωνει τελειως ! :ernaehrung004:

Και μενα ετσι ειναι οταν δεν γουσταρει. Αγριμι.

Και ο Ρόμπιν μου έτσι έκανε (ο πατέρας του ήταν αγριόγατος)

Θυμάμαι πως το 94 (νομίζω) είχαν αιχμαλωτίσει στον Ψηλορείτη έναν τραυματισμένο φουρόγατο, και τον έφεραν για περίθαλψη στο Πανεπιστήμιο, τότε το μουσείο Φυσικής Ιστορίας στεγαζόταν μέσα στο Βιολογικό τμήμα.. Το υπέροχο ζώο το είχαν σε ένα κλουβί και πήγαμε κάμποσοι να το δούμε.. Παιδιά, δε θα ξεχάσω ποτέ την ικεσία για ελευθερία στα μάτια του.. Όπερ και εγένετο κάποιες μέρες μετά.. Τι να λέμε τώρα, η φύση είναι θρησκεία..

Θυμάμαι πως το 94 (νομίζω) είχαν αιχμαλωτίσει στον Ψηλορείτη έναν τραυματισμένο φουρόγατο, και τον έφεραν για περίθαλψη στο Πανεπιστήμιο, τότε το μουσείο Φυσικής Ιστορίας στεγαζόταν μέσα στο Βιολογικό τμήμα.. Το υπέροχο ζώο το είχαν σε ένα κλουβί και πήγαμε κάμποσοι να το δούμε.. Παιδιά, δε θα ξεχάσω ποτέ την ικεσία για ελευθερία στα μάτια του.. Όπερ και εγένετο κάποιες μέρες μετά.. Τι να λέμε τώρα, η φύση είναι θρησκεία..

Τυχερός ήταν και ο γατούλης, τυχεροί και εσείς που τον είδατε!