Καλησπέρα.. Υπάρχει κάποια ουσία που να αποτρέπει τις γάτες από το να μπαίνουν σε έναν χώρο; Συγκεκριμένα ένα μικρό ανοιχτό γκαράζ (δυστυχώς δεν υπάρχει γκαραζόπορτα)...
Εννοείται φυσικά ότι δεν θέλω να βλάψω τα ζωάκια, απλά να τα κάνει να μην πλησιάζουν εκεί...
Δοκίμασα κάποια προϊοντα αλλά χωρίς αποτέλεσμα...
Koκκινο πιπερι....
Τι σε ενοχλει ? τι κανουν δηλαδη ?
ενοχλητικες μυρωδιες απο ουρα αρσενικων ή κατι αλλο ?
Πάνω σε δύο σκούτερ αφήνουν ουρα κ περιττώματα στα πατάκια και στο καπάκι του ντεπόζιτου.
Και τη νυχτα κοιμούνται πάνω στη σέλα και τη γεμίζουν τρίχες, πατημασιές σ' όλο το μηχανάκι, κλπ...
Ωπα μισο....
ουρα ειναι λογικο γιατι τα αρσενικα ψεκαζουν σαν τους σκυλους για να μαρκαρουν περιοχη.
περιττωματα ομως οι γατες δυσκολο....τις εχεις δει να το κανουν ? Μην ειναι κατι αλλο ?
Για την σελα εγω παντα ειχα μερικες χοντρες κουρελουδες που τις σκεπαζω για να μην κανουν εξασκηση με τα νυχια τους :BDGBGDB55: και δεν ειχα ποτε προβλημα.
Για τα ουρα υπαρχει ενα Urine νομιζω λεγεται σπρευ που το ψεκαζεις οπου εχει μαρκαρει ενας γατος για να φυγει η μυρωδια και να μην γινονται αντιποινα.....
Δυσκολη κατασταση παντως.....κι εγω λογω ισογειου πολεμαω χωρις τρομακτικη επιτυχια χρονια τωρα ( απο την στιγμη που δεν θελω να βλαψω τα ζωακια)
Βγαλε καμια φωτογραφια.....τα περιττωματα ρε συ.
Μηπως εχεις ποντικια ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.